Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Van erre egy külön topic, "milyen ramot vegyek", vagy hasonló névvel.
Szerintem első körben felejtsd el, hogy kétféle DDR RAM van most forgalomban, találd ki melyik platformot szeretnéd más okokból, és ha abba DDR4 vagy LP-DDR3 kell, hogy "így jártál" (többet fizethetsz ugyan azért, vagy ugyan annyit kicsit gyengébb teljesítményért), esetleg gondold újra, hogy tényleg kell-e, vagy elég az egyel korábbi generáció.
Ha ésszel indulsz neki, akkor itt most szerintem a kiszemelt platformhoz veszel olyan RAM-ot, ami jó bele, nem fordítva, hülyeség azért megvenni XY CPU+lapot párost, hogy DDR4 RAM-ot tehess bele.
Mutass olyan DDR4 RAM-ot, ami közül azonos áron nagyjából egy szinten van egy 2133 CL9 DDR3-al, vagy ami nem sokkal drágább ezektől, és jelentősen gyorsabb.
Ha visszaolvasol a topic-ban, ezt már régebben is fejtegettem, hogy bizonyos esetekben akár egyenesen visszafelé lépés is lehet egy DDR3->DDR4 csere, mert előbbi szépen kiforrta magát, míg utóbbival nem kapkodnak, hogy felfusson (De miért is tennék? A CPU kvázi rákényszerít a cserére, ha megéri, ha nem. Már ha kell az új CPU...).
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest