Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tannen
tag
válasz
Fixmiki #3927 üzenetére
Te melyik cégtől rendelted?
A leírás szerint mennie kell az enyémmel is, ami Performance Line CX 2020-as modell, a sw verziót nem tudom.
[VOLspeed OM] -
válasz
Fixmiki #2633 üzenetére
Az új Gen 4 Bosch esetében valóban nagyon bekeményítettek tuning ügyben. Hallani olyan infokat is, hogy a Bosch letiltja a motort ha tuningot észlel és csak a szervizben lehet újra indítani! Egyelőre még nagyon új a rendszer, kevés a tapasztalat, de az biztos, hogy ha tuningolni szeretnél, lehet jobban jársz egy Yamaha rendszerrel, az még nem kényes a tuningra és elég meggyőző a teljesítménye. Illetve a Shimano, ott is vannak kiskapuk. Szervizben átnézéskor mindig szoktak frissíteni, ilyenkor fontos, hogy ne legyen a bicón aktív tuning. Gen 2 cx-et nem ajánlom, elavult konstrukció, sok baj volt vele.
-
Atos23
senior tag
válasz
Fixmiki #2329 üzenetére
Jó a Baddog, veheted. A terméktámogatás is jó, nekem a magyar gyárba került vissza a bringa, amikor baj volt. Profin intéztek mindent, házhoz jöttek érte, amikorra mondtam, és házhoz hozták a bringát 3 nap múlva, amikorra nekem volt jó az időpont.
Az én Baddog vázam, kormányom, stb. pl. egy Haibikeból vették át, csak itt-ott átmatricázták. Az összes többi alkatrész pedig minden más bringa manufaktúra számára elérhető beszállítóktól van.
Látom, össztelósat nézel. Nyáron a Baddog kifuttatott néhány összelós S-Pedelecet 700k-ért, Vaterán néhány bringaboltosnál még volt belőlük 1-2 darab októberben, de jó eséllyel már elfogytak.
-
-
válasz
Fixmiki #2149 üzenetére
Elsősorban nem a motor miatt érdemes váltani, hanem mert a kisebb motor miatt jobb vázakat tudnak hozzá gyártani. De amúgy ja, érdemes, jobb tömítéseket ígérnek a csapágyaknál, és megszűnt a belső áttételezés, ezáltal kikapcsolva sokkal könnyebb tekerni mint a régit. A nagyobb lánckerék tartósabb is, kevésbé terheli a láncot. Még nem próbáltam ki, de elvileg hamarosan lesz rá lehetőségem. Biztos, hogy lehet tuningolni, mindent ki lehet játszani. De a garit bukod.
-
válasz
Fixmiki #2047 üzenetére
A KTM Mila egy trekking kerékpár, ezek aszfaltra jók, meg jobb minőségű földútra. Terepre nem jó. Bizonytalan irányítása lesz. Csörgő zörgő sárvédők. Ha kicsit saras az út, azonnal beragad a kereke. Nincs sárférőhely. MTB való terepre, ezen a vonalon indulnék el, hiába mész sokat aszfalton is, ha terepen is biztonságos bringát szeretnél, akkor MTB. Az új Bosch CX abból a szempontból jó választás, hogy a 625-ös akku elég jó hatótávot tesz lehetővé. De egy Shimano E8000 is baromi jó. Vagy akár valami Brose rendszerű.
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DJI topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest