Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Mr X #9254 üzenetére

a 650-es már kérdéses. 2.4-es patronnal 3 nap egy 1100-as,napi 2.5mililiterrel nekem,többféle kivitelben is...
    Viszont azt ne feledd,hogy
    1. a 2.4-es patronokhoz jellemzően a stabilizálatlan akksi kell,hogy jól menjenek(izlésfüggő,de tapasztalat,hogy a 2.4-es patronok stabil akksin hamar ellustulnak,vacak gőz,felrakódás a patronban,mert nem gőzölögtet jól...tönkre nem megy,mert normál akksi 10-20 slukk alatt "életre kelti"),tehát stabil akksival hamar eljutsz az LR cuccokhoz....
    2.a 650-es akksi a későbbiekben nem nagyon hálálja meg az alacsony ellenállású patronokat...vagyis tudni kell,hogy kapacitásfüggő,hogy mit lép az akksi pl.egy 1.8 ohmos patronra...jellemzőenaránytalan merüléssel és drasztikus élettartameséssel "hálálják meg" a kisebb akksik ezt...
    3.a 900-as akksi alig hosszabb,alig drágább,viszont a fentebbiek miatt akár bírhat 2x annyit,mint a 650-es...

a használatnál pedig érdemes olyan 1.5,MAXIMUM 2ml-el kalkulálni...pont amiatt,hogy ha több kell,akkor kevés a nikotin/túlságosan ízleni kezd(új függőség....),az átlag embernek,aki 1 dobozt szívott,ebből bőségesen kijön a doboz ciginél több slukkszámú gőz.ha kevesebb is elég,az alapvetően nem nagy baj,bár akkor az akksi is jobban bírja.

Egyébként a nagyobb akksi annyiból is jobb,hogy több a tartalék,ergo ha egy 650-est tölt az ember minden nap,de nem merül le,a 900-assal gond esetén ha este nem tud rátölteni,behal a csereakksi,stb,akkoris végigmegy a másnap is...tölteni lehet bármikor ugyanúgy,csak ha feltekeri az ember,maradjon fent végig,ez a hosszú élettartam miatt ajánlott,én éjjel töltök,az 1 éves akksi se tud kevesebbet különösebben,csak kopottabb :) Pedig én 1.8-2 ohmon használok minden tekerős cuccot,vatelinesből pedig az 1.7 ohmos Magnum a favorit.

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák