- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz raytrace #8442 üzenetére
na leteszteltem
2 ml fogyott a helix v3-ba mystic juice
1 ml fogyott a tubby bc-be, dekang4.3 volton hajtottam, az ellenallasok 2.1-2.2 Ohm mindkét patronban, saját tekeres
3ml, enyhe csalódás, de mivel a helix gyorsabban gozol, ha csak azt használom lehet megvan a 3.2-3.4 ml is, vagyis két helix tartalynyi, függ a lotyitol is, ezek szerintem 50-50% egyensúly, és azért tomenyek, szerintem laca féle lotyivel és csak helix v3-al, többet is elgozoltem volna
szóval annyira nem rossz az, tudja az 1300mah-t, tud annyival többet mint a 900-zas
és ugye egyébként szép, kellemes fogás(kicsit vaskosabb, nekem bejön ), selymes tapintás, a gombot is elég finoman nyomni, nem nehéz, jó áron van
csak ajánlani tudom, két Helix tartály egy átlagos e cigarettas embernek elegendő, nem kell napközben tölteni, ha hazamegy az ember akkor meg legyen egy tartaleka, de szerintem ha éjszaka tölti akkor..
azt nem tudom mennyi a töltési ideje, szerintem 0-ról 100%-ra, olyan 4 óra, de most azt is letesztelem
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység