- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
raytrace #8442 üzenetére
na leteszteltem
2 ml fogyott a helix v3-ba mystic juice
1 ml fogyott a tubby bc-be, dekang4.3 volton hajtottam, az ellenallasok 2.1-2.2 Ohm mindkét patronban, saját tekeres
3ml, enyhe csalódás, de mivel a helix gyorsabban gozol, ha csak azt használom lehet megvan a 3.2-3.4 ml is, vagyis két helix tartalynyi, függ a lotyitol is, ezek szerintem 50-50% egyensúly, és azért tomenyek, szerintem laca féle lotyivel és csak helix v3-al, többet is elgozoltem volna
szóval annyira nem rossz az, tudja az 1300mah-t, tud annyival többet mint a 900-zas
és ugye egyébként szép, kellemes fogás(kicsit vaskosabb, nekem bejön ), selymes tapintás, a gombot is elég finoman nyomni, nem nehéz, jó áron van
csak ajánlani tudom, két Helix tartály egy átlagos e cigarettas embernek elegendő, nem kell napközben tölteni, ha hazamegy az ember akkor meg legyen egy tartaleka, de szerintem ha éjszaka tölti akkor..
azt nem tudom mennyi a töltési ideje, szerintem 0-ról 100%-ra, olyan 4 óra, de most azt is letesztelem
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Napelem
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest