- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
zone
őstag
Képzeld el, hogy a bal oldalt lévő boxban a frissült topikok között láttam meg ezt. Valójában nem gyújtottam rá öt napja, de egyáltalán nem vagyok ideges, mert már elnyomtam az utolsó szál cigimet. Az pedig marha nagy csesztetés, hogy azt mondom, hogy lehetne több esze is valakinek, hogy X helyett Y módon nyomja magába a nikotint. Ha te élvezed, csináld, de szerintem kamuzol és tahó vagy.
-
zone
őstag
Kéretlen vélemény? Ennyi erővel a tied is az lehet, mert én sem tettem fel kérdést.
Én nem tiltani akarom, hanem figyelmeztetni, hogy X-ről mekkora hülyeség Y-ra átszokni. Ha tényleg meglenne a "magához való esze" az embereknek, akkor a lehető leghamarabb leszoknának a cigiről.
Én 13 év után (napi 1 doboz) tettem le a cigit, ennek 5 napja és bár ez kevésnek tűnhet, de tudom, hogy nem fogok többet rágyújtani, mert semmi értelme. Hülyeség, hogy megnyugtat, vagy segít koncentrálni. Teljesen mindegy, hogy a nikotint tapasszal, rágóval, e-cigivel vagy sima cigivel viszed be, mert ez igazából drogfüggőség. Ha nem lenne az ember nikotinfüggő, akkor szívhatna akár falevelet is.
Azt nem értem, hogy miért nem hagytam abba hamarabb és most így, nemdohányzóként a többieket nem értem, hogy miért szívják.
Aktív témák
Hirdetés
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest