- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
Aktív témák
-
zone
őstag
Képzeld el, hogy a bal oldalt lévő boxban a frissült topikok között láttam meg ezt. Valójában nem gyújtottam rá öt napja, de egyáltalán nem vagyok ideges, mert már elnyomtam az utolsó szál cigimet. Az pedig marha nagy csesztetés, hogy azt mondom, hogy lehetne több esze is valakinek, hogy X helyett Y módon nyomja magába a nikotint. Ha te élvezed, csináld, de szerintem kamuzol és tahó vagy.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
zone
őstag
Kéretlen vélemény? Ennyi erővel a tied is az lehet, mert én sem tettem fel kérdést.
Én nem tiltani akarom, hanem figyelmeztetni, hogy X-ről mekkora hülyeség Y-ra átszokni. Ha tényleg meglenne a "magához való esze" az embereknek, akkor a lehető leghamarabb leszoknának a cigiről.
Én 13 év után (napi 1 doboz) tettem le a cigit, ennek 5 napja és bár ez kevésnek tűnhet, de tudom, hogy nem fogok többet rágyújtani, mert semmi értelme. Hülyeség, hogy megnyugtat, vagy segít koncentrálni. Teljesen mindegy, hogy a nikotint tapasszal, rágóval, e-cigivel vagy sima cigivel viszed be, mert ez igazából drogfüggőség. Ha nem lenne az ember nikotinfüggő, akkor szívhatna akár falevelet is.
Azt nem értem, hogy miért nem hagytam abba hamarabb és most így, nemdohányzóként a többieket nem értem, hogy miért szívják.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ingatlanos topic!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest