Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
proly01
őstag
Sziasztok!
A tapasztaltak segítségét szeretném kérni...
Holnap készülök venni elektromos cigit innen és ilyen típusút és vennék még hozzá egy 30ml es liqvidet:[link]
Véleményeteket szeretném kérni,egyáltalán nem értek hozzá szűz vagyok a témában!!!Kb 1doboz cigit szívok el naponta és rövid arany marbit már 12 éve.
Jó választás a fenti link és típus egy arany marbis liqviddel?
Előre is....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Néztem amit linkeltél,de ha az amire gondolok akkor a külföldit mondod?Mert sajna én nem tudok külföldről rendelni bármennyire szeretnék is esetleg a másik amit most találtam az ez:
[link]
Ez sem lenne jó nekem akkor?
Ez állítólag kibír egy másfél dobozt Minőségre mondjuk fogalmam nincs milyen sőt egyikről sem sajnos.Holnap szeretnék bemenni meg meg is venni valamelyiket csak nem szeretnék odamenni mint egy buta ökör mert akkor bármire rábeszélnek úgy se tudom melyik milyen ezért szeretnék egy jóval nagyobb tapasztalattal bíróval beszélni hogy kicsit felhomályosodjak[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Igen ez tényleg komolynak látszik amit linkeltél mind 2 hogy úgy mondjam "brutális" csak egy a baj ezzel nekem a munkám miatt muszáj úgymond "esztétikusnak maradnom" és egy ilyennel a számban nem biztos hogy túl bizalomgerjesztően nézek ki.Ne haragudj nem akarok megbántani senkit de lehet hogy amit linkeltél nagyon jó meg az a jövő,de az elmegy egy éjjeli őrnek vagy esetleg otthon tv nézéshez ahol nem lát senki,de egy komoly üzleti tárgyaláson lehet nem merném elővenni.
Valamilyen szinten kompromisszumot kell kötnöm tudom....ami számomra fontos lenne az az íz az esztétika a súly a vastagság és az élettartam.A töltés annyira nem gond mert mert 6-8 óránál nem dolgozom többet szóval feltölteni feltudom és már csak kibír ennyit mondjuk egy eco green....ne érts félre nem mindenáron azt szeretném csak tényleg ez amit linkeltél lehet hogy borzasztóan jó ízvilággal bír és bírja mint az atom de nem hinném hogy könnyű vékony és esztétikus.Például azt sem tudom mi az a kazán és ebből kifolyólag azt sem hogy miért kell az nekem?!
De akkor megragadom a pillanatot és megkérdezem,mert mondom totál hülye vagyok ebben a témában,hogy miért nem jó véleményed szerint az eco green amit 2. esetben linkeltem?Hamar tönkre megy vagy szar vagy nem jó az íze vagy nem tudomAhogy nézem itt is van EGO [link] nekem mondjuk a fekete színnel és az 1900 as éveket idéző szipkával gondjaim vannak ennél a modellnél is
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Igazából van 2 hetem.Addig még elolvasom visszamenőleg ezt az 1900Hsz-t meg utána járok a dolgoknak külföldi oldalakon is.Nagyon csábító amit mondasz és amit kínálsz és a kép is valóban jó és így már nem is olyan "robosztus" . Mondjuk azt nem értem még,hogy ha az összes 510 es szinte és ehhez van a legtöbb kiegészítő akkor miért nem jó ez?[link] A másik dolog,hogy kicsit feljebb kérdezett tőled valaki már meg nem mondom ki és pont erre tért ki hogy nem kicsi e az 1800mAh aksi és erre te azt mondtad neki,hogy 1-2 órát bír neked a 2200mAh es,nem?
Megmondom őszintén nem tudom ennek a green smoke nak (amire annyira rá vagyok kattanva) milyen a "csatlakozása" hogy 510 es e vagy sem.Ami biztos,hogy vettek ma rokonok és átjöttek vele "dicsekedni" és állítólag azt mondták nekik ez a legjobb és legkorszerűbb megoldás most a piacon a nagy üzemidő és a microchipes technika miatt ill. hogy nem igényel semmiféle tisztítást és mókolást.Csak betekered szívod cseréled.
2-3 at beleszívtam én is és hát ami biztos borzasztóan könnyű a súlya vékony akkora mint egy rendes cigi azt ne tudom meddig bírja az aksija mert ma vették azt mondták sima dohány aromával kérték ezt mondjuk nem éreztem egyáltalán de nekem megnyerő volt,ezért kérdezgetem ennyire.
Természetesen erről az EGO ról is csak jót olvasok semmi rosszat nem lehet hallani róla,de mondjuk erről sem amit én mondok.A marketing az jó az biztos ezzel szembesültem a hivatalos oldalon aztán a terméktámogatás utánpótlás már nem tudom milyen....szerintem megbizonyosodom róla 100% ig,hogy mit szeretnék itt interneten keresztül mint fent említettem és aztán döntök.Mindenesetre az biztos,hogy annyiból is hasznos volt ez,hogy én teljesen meg voltam győződve arról,hogy én mit is akarok mikor ide írtam,most már annyira nem is biztos,hogy azt szeretném amit annyira szerettem volna még mielőtt ide felírtam és az is,hogy ritka az ilyen segítőkész és részletes fórumozó mint te követendő példa.
Mindent nagyon köszi szépen még egyszer
Azt még nem tudom,hogy csak a saját aromái jók vajon hozzá vagy bármilyennel után lehet tölteni ez a cuccot,szerinted? Jaaaaa és köszönöm a linked a eliquid.hu -t valóban jobb mint amit én linkeltem....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Srácok segítsetek! Én már itt annyi mindent olvastam
Kezdőként mit vegyek ha szeretném teljesen letenni a cigit?
510(esetleg egy PCC-vel)? vagy EGO 650i?
Bár fontos lenne a cigi kinézet és a súly de az is hogy én reggel 5 kor elvinném és csak délután 6 körül lenne lehetőségem újra tölteni és utálom a macerát nem szeretem mosogatni meg áztatgatni meg szárítgatni....ill még annyi hogy egyébként van olyan hogy totál elromlik és újat kell venni?
Ha igen milyen időközönként? Az integrált patronokat is meg lehet tölteni különféle aromákkal mi a különbség az integrált és a fólizáras patron közt?
Előre is nagyon köszönöm!!!!!
Innen venném[link] ismeretek vagy ajánljátok?
Sajnos nem nincs lehetőségem internetről rendelni sem külföldről....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Hát a 2 kazán amit adnak hozzá az nem elég?Vagy meddig elég?
Tudnál akkor esetleg adni egy linked ahová személyesen is be lehet menni megnézni a dolgokat és nagyobb a választék?
Gondolkodtam ezen amúgy én is hogy például pcc t honnan fogok szerezni hozzá de azt mondják az 510 es mindennel kompatibilis,akkor gondoltam hogy veszek majd hozzá máshol egy pcc-t ha ebben a boltban nincs.Tudok rendelni netről és külföldről is de nem nagyon van ínyemre ugyanis már 2-3 szor is megjártam az internetes rendeléssel,jobb szeretem személyesen látni amit megveszek főleg hogy nem 10forintról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Hát én már nem tudom komolyan mondom mit csináljak
Most hívtam unokatesómat (aki mellesleg 2 dobozzal szív el a töltött ukrán lurkós sz@r ból) és azt mondta,hogy reggel 6 kor megy el és folyamatosan szívja és olyan délután 5 re merül le neki a rövidebb!!!!!!! nem is a hosszabb és mióta megvette (3napja) 1 szál cigit szívott el összesen és nagyon meg van elégedve vele.
Ezt vette ebben a boltban és marbi ízesítéssel[link][ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz premete #1906 üzenetére
Ugyanezt kérdeztem én is tőle,de azt mondta ő nem tudja de szívja ilyen 1 óránként olyan 15-20 slukkot és ma merült le neki du.án 5 kor és reggel 6:20 kor vette le a töltőről.
És hogy szívott joy510 est is meg 5000ft ost is meg 7500 öst is és hogy ég és föld ez a green smoke meg többi közt a különbség....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Végülis ezt rendeltem innen:[link]
Joye 510 akciós készlet (nyomógombos készlet)
Joey 280mAh automata aksi
510 T2 tank porlasztó
3db intgrált patron üres
1 10ml davidoff aroma
1 10ml tobaco mixKezdőként mi a vélemény jól választottam akkor?
-
proly01
őstag
Azt megtudja mondani valaki esetleg hogy itt ahonnan en is rendeltem e-cigi online rol ott van a termekekre garancia mert en sehol nem talalkoztam ilyesmivel?!
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Most pillanat.Mi a kulonbseg a joye 510 es a joey 510-T kozott? Akkor en most sz@rt rendeltem?
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Na megjött a szállítmányom (kezdőcsomagom) az ecigionline.hu ról.
Annyit szeretnék kérdezni hogy joye 510 est rendeltem tőlük és az egyik patron úgy jött meg hogy folyik belőle a cucc jobban mondva az egész cucc kifolyt belőle.Ilyenkor mi a teendő....ráadásul a kezemre majdnem a fele
Volt már ilyen valakinek vagy tudja ilyenkor mit kell tenni?
A másik dolog pedig hogy a 2 nyomógombos cucc mellé rendeltem egy 280mAh automata aksit és az nem volt benne a csomagban írjak nekik emalit és elküldik vagy....?
Ill beletekertem a patront és hát kb 10 et szívtam bele és lemerült ez normális dolog?
Előre is köszi....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Hogy érted hogy kifújni?Rendesen mint a cigit addig szívjam még ki nem fogy?Aztán pedig töltsem fel liquiddel?Biztosan tudod miről beszélek kijött a 2 db os készlet ezen felül kijött az 5 töltött patron az usb és a fali töltő a plussz liquid amit rendeltem a 3 üres i patron a T2 es tank az automata aksi nem de most néztem amúgy már nincs is fent az oldalukon a fehér 280 as automata aksi!!!!! FURA és a porlasztón van még egy ilyen üres műanyag amit le lehet venni a porlasztóról na most a 2 db porlasztó meg van töltve valamivel és folyik ki belőle ilyen olaj állagú cucc
-
proly01
őstag
Hát én nem tudom mi folyt ki ebből a kazánból vadonatújonnan de valami átlátszó olaj állagú cucc tuti kifolyt.
Azt megtudná mondani valaki hogy egy kazán kb meddig bírja élettel?Mert ugye mondják hogy 40 szer fel lehet tölteni az i-t de meddig bírja kb mondjuk egy ipatron és egy külön porlasztó?Az létezik,hogy egy 18ml es marbi patront amit mellékeltek hozzá már el is szívtam kb 3 óra alatt?Mert égett ízt ad és nincs füst ebből gondolom?!
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Szeretném megkérdezni,hogy a PG folyadékot milyen arányban érdemes keverni desztillált vízzel mert úgy veszem észre,hogy a tiszta PG től nagyon köhögök és a hátam is fáj plusz a torkom is rendszeresen fáj(allergiás nem vagyok rá) és ez szerintem mind attól van,hogy tisztán szívom.Egyáltalán van itt olyan aki tisztán szívja vagy csak én vagyok ilyen hülye?
(kezdő vagyok eléggé).
Még annyit szeretnék,hogy azt vettem észre,hogy az i-patron nagyon felmelegszik szinte égeti a számat szívás közben és elég irritáló már mikor sehogy sem tudok beleszívni és patront kell cserélnem mert elviselhetetlenül meleg a cucc....én rontok el valamit?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Na ez tök jó,hogy mondod pont most értem haza nagy bevásárlásból....vettem még 4 10ml PG-t meg tűt meg pipettát meg csepegtetős üveget meg deszt vizet meg mércés fecskendőt mindösszesen olyan 6ezerért,de pont VG-t nem vettem egyet se
Amúgy köszönöm az infót
-
proly01
őstag
kifutottam a szerkesztésből
Azt megtudod mondani nekem,hogy mostanság (kb 1 napja) miért folyik ki a szipkán a cucc (ilyen édes ízű lötty) de nem mikor töltöm közvetlenül utána hanem ilyen,hogy kb már beleszívok olyan 50-80 közt és aztán csak egyszer kifolyik egy elhanyagolható mennyiség szívás közben.........Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Most akkor ez azt jelenti,hogy az EO-n kamukat árulnak?
A képek alapján ami a HC-n van köze nincs az eredetihez az EO-s nak
Amúgy én meg vagyok elégedve összességében velük.Nagyon kedvesek pontos gyors a szállítás és a 280 as 510 es aksi nekem ilyen 6-7 órát elmegy.Elsőnek azt hittem ez csak véletlen,de már nem először bírja 6-7órát úgy,hogy kb fél óránként szívok olyan 10-15 slukkot,a liquidek is jó minőségűek és nekem beváltak szóval...nem lehet rájuk panaszom eddig.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Na betöltöttem az összes partonomat
10 vatelines 10 integrált 5 integrált XL egy T2 bele is szaladt majd 20ml hirtelenjében.
Kíváncsi leszek meddig lesz elég....de arra még inkább kíváncsi lennék,hogy meddig áll el ez így?Szóval a betöltött patront meddig lehet úgy tárolni,hogy nem szívom el mondjuk aznap?Van ilyen hogy elpárolog vagy kifolyik vagy ilyesmi?
Tud nekem ebben valaki segíteni?Amúgy meg EO ide vagy oda eredeti joyetech ide vagy oda én az EO ról mindig eddig minőségi cuccot kaptam egyszer volt problémám azt is szó nélkül kicserélték és akkor sem velük hanem az áru volt gyári hibás.Teljesen elégedett vagyok velük,de ezt már írtam feljebb is kicsivel!
Ami meg az eredetiséget illeti,amíg nekem a tőlük vett 280 as aksi kibír 7 órát addig lesz*rom eredeti joyetech vagy sem
Van pár ismerősöm aki vett innen onnan e-cigit.Persze egy kalap szar mert szar a minősége és rossz helyről vették ugyanúgy cigiznek mellette mint eddig csak mondjuk nem egy dobozzal szívnak hanem mondjuk csak 5 szálat.Tehát én úgy vagyok vele hogy eddig nekik köszönhetem,hogy leraktam a cigit mert eddig sehogy sem ment se gyógyszerrel se tapasszal se rágóval sem nikotin kúrával sehogy...az ő minőségi árujuk által jött meg a kedvem az e-cigihez annyira,hogy az "analógot" nem is kívánom.
Ez most nem seggnyalás csak őszintén elmondtam.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Én a 24mg os "marlboro" fantázia nevűt szívom.
3nap alatt elszívtam belőle 5ml et az akkor sok vagy kevés
De nekem nem fáj semmim.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Ha ez jelent valami infót számodra nekem 510 esem van. 3 aksim van 2 280 as és 1 180 as a 180 as az jelentéktelen az tényleg 1-2 óra és off.Viszont a 280 as nekem kibír simán 7-8órát és mint látod majdnem folyamatosan szívom
Miközben az egyik lemerül töltöm és szívom a másikat addigra simán feltöltődik mire a másik lemerül és ha melóba megyek akkor feltöltöm este mind 2 őt és reggel 4 kor kelek kb olyan este 9-10 re merül le mind 2.Az ugye 18 óra.Szóval szerintem nyugodtan kezdhet a nejed egy 510 esel és egy 24mg os löttyel.
Az EO-n 12.200 a készlet díszdobozban 2 db 280 as aksival meg a lötty mondjuk 900 az 13.100 ból meg van oldva.
Szerintem neked egy 24mg os "davidoff" névre keresztelt liquid jó lehetne mert én vettem egyet de azóta is a fiókban van mert 4 et beleszívok és már szédülök olyat "üt".
Igaz van egy ilyen markáns kis mellékíze de erősnek erős az biztos.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Szia.Gyakorlatilag leirtad ami kell... rendelj egy akcios kezdokeszletet amihez kapasbol kapsz 5toltott patront(termeszetesen usb es fali toltot is) ami igaz nikotinos de max kiprobalod es kidobod... egy tank porlasztot amihez kapsz ajandekba egy tank patront is es 2db mentolos lotyit (en a marlboro mentolt javaslom) egyik legyen pg a masik vg es 0mg os hogy mind 2 fajtat kiprobald.Aztan ennyi is.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz Kergeboci #2317 üzenetére
Ajjj gondoltam h kezdodik.Miert te latsz t2 es szettet boci?Szerinted egy nailon zsacsko egy buborekos zacskoban kit vonz?Ezerszer rendeltem mar toluk es sose tunt el a csomagbol semmi.De szamold ki hogy hogy az olcsobb....Egyutt 12.880.- kulon kulon 14.350.-
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz wwenigma #2319 üzenetére
Hat ha szettel szamolod akkor ugye 9880 a szett a 2lotty 1800 es a t2es kazan 1200 ez 12.880 viszont ha mindent kulon kulon szamolsz akkor kell ugye egy rovid egy hosszu aksi fali tolto usb tolto 2porlaszto 5toltott patron t2kazan meg a 2 lotty es ez az eo araival 14ezer.... mert itt a kedves kollega azt mondta h ha kulon kulon megrendel mindent akkor jon ki olcsobban nem pedig a szettel .Szerintem egy aksival meg egz integralt patronnal meg sz#rt se er mert elmegy az egesztol a kedve es a konkret kerdes az eo boltra es az 510es szettre vonatkozott.Igy ezert irtam hogy a legolcsobban igy jonne ki ha ott rendelne.
-
proly01
őstag
Most káros akkor az elektromos cigi vagy sem?
Mert én már nem tudom miben higgyek.Én 3 hete nem szívom az analógot csak ezt.12 évig dohányoztam napi 1-1,5-2 doboz ha buli volt. Eddig többnyire 18 as PG-t most egy hete 70>30 ban PG VG -t és folyamatosan kezdek felköhögni kb napi 3 szor ilyen fekete de olyan mint a szúrok nem tudom miket.....
Többnyire azután mikor abbahagyom az e-cigit.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Hát én már tényleg nem tudom gáz e de én 3-4 integrált patronnyi cuccot simán elszívok 50% PG 50%VG 24mg os vegyítésből és eddig semmi bajom....
-
proly01
őstag
Hát én nem tudom.
Most tényleg vagy én vagyok nagyon hülye és szarrá mérgezem magam vagy már nem értem.Én közelében sem vagyok annak mint te a 2-3 doboz töltöttel (1-1.5 doboz arany marlboro 0.6mg /nap) szívtam el de pont most rendeltem elsején 30ml lötyit az EO-ról kíváncsiságból meddig elég nekem... és kb 15 ml van belőle és mind 24mg os nagyon nagyon sokat szívom ezek szerint,de nekem nem fáj se fejem tőle se semmim de egyszerűen kívánom fél óránként óránként ahogy rám jön szívom amíg nem érzem hogy elég ma például fél 1 től eddig az 15 óra ugye, már elszívtam 4 i-patront az ugye kb 4ml ugye (mert olyan 1-1.5ml megy egy i patronba)akkor azt jelenti hogy:4mlx24mg/ml=96mg 96mg/19szál/doboz=8.;-^ˇ...stb
Akkor eddig ma elszívtam 8 doboz cigit az lehetetlen
-
proly01
őstag
Megmondja nekem valaki ki az a Laca meg mi ez az oldal ahol mindenki veszi a Laca fele lötyöket mert nekem nem esik le akarhogy keresem...:/
-
proly01
őstag
Valaki rendelt már esetlegesen az ecigi online ról XXL es integrált patront?
Mert az légyszi írja már meg nekem a tapasztalatát róla.Mert nekem elég ergya a patron 2 szer töltöttem meg kín szenvedés volt mire kifogyott(kb 1 hét) mire ki tudtam szívni üresre mert annyira nehezen jött belőle a cucc és azóta is olyan most harmadszora töltöttem meg és nem tudom egyszerűen szívni.Annyira nehezen jön ki a cucc belőle hogy iszonyú és folyat is rendesen ha 10 cseppet töltök bele akkor is ha 5 öt akkor is de ha 30 at amivel tele van akkor meg végképp szerintem a háromnegyede kifolyik belőle.
Nektek is ilyen?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Állítólag benne volt a reggeli híradóban,hogy betiltották az elektromos cigit Magyarországon mert nem tudják milyen összetevőkből áll és mennyi nikotint juttat vele az ember a szervezetébe így méregnek minősül amit nem adhatnak a szabad kereskedelemben?!
Erősítse már meg valaki ez igaz?Mert haverom hívott fel elsőnek ő mondta aztán már mástól is hallottam,de én nem láttam személy szerint a híreket és az interneten sem találok erről semmit.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Nem írt még senki esetleg az ecigionline nak vagy az eliquid nek hogy most ebben a nagy kavalkádban mi lesz hogy lesz?Tovább üzemelnek vagy tovább üzemelnek amíg lehet vagy semmi sem fog változni?
Mert akkor úgy rendelne az ember......
Én hiába írok nekik nem válaszolnak szóval....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Van eladó Joey 510 porlasztóm ha valakit esetleg érdekel.
3 bontatlan fehér porlasztó ilyen:[link]
1 egyszer használt bontott szintén fehér fent említett. és
1db tank porlasztó fekete ilyen:[link]
a tank porlasztót is egyszer használtam.Kihasználatlanság miatt adom el őket mivel integrált patront használok csak egyszer próbáltam ki a 2 porlasztót a rendeléseim után de nem jött be így eladnám.Mindegyik porlasztó (főleg a bontatlanok ) kifogástalan állapotú...
A bolti ár ha összeadod: 1800x4=7200.-
Tank porlasztó: 1300.-Összesen: 8500.-
Az ár amennyiért eladnám őket 5500.- akit érdekel írjon privit és megbeszéljük a részleteket.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy eddig (8hónapja) használok joey510 es szettet.
Szeretnék átváltani EGo ra és melyik szett lenne a jó mit használtok itt legtöbben?Választásom erre a készletre esne:
[link]plussz egy Helix V3 as patron.
Ez így jó lehet?
A váltásom oka a hosszabb aksi idő és valamivel kisebb liquid illetve patron cserélgetés mint joey 510 nél.
Előre is köszi
-
proly01
őstag
Köszönöm a véleményeket!
De akkor ez is jó lehet nekem nem?
[link]mert mindenféleképpen 1100 vagy 1300 as aksit szeretnék illetve erről az oldalról rendelném!Mivel az ecigionline on nincs 1300 as ezért maradna az 1100 as.
De ez ugyanolyan készlet mint amit te linkeltél nem?
Már csak azért mert 2 havernak ilyen helix készlete van mondjuk V2 es patronnal de nagyon meg vannak elégedve vele illetve tegnap szívtam huzamosabb ideig az övéket és elhatároztam meggyőzött lecserélem az 510 est.
Gondolom 1-2-3 napig elmegy az 1100 as aksi is egy töltéssel, nem?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Most írtam nekik hogy a V2 vagy a V3 van e a készletben.Kíváncsi vagyok mit írnak.
De szerintem a V2 se olyan rossz,nem?Én nem vagyok olyan nagy buherálós,hogy változtatható feszültségű legyen meg ilyen olyan annyi a lényeg,hogy füstöljön működjön meg ne fogyasszon olyan sok liquidet illetve tartós legyen a patron meg az aksi.
Ezek a feltételek mellett szerintem jó választás lehet,nem?Atiss78
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Visszaírtak Helix V2.1 el szállítják a készletet az EO ról.Mondjuk gondolhattam volna mert V3 most nincs is nekik raktáron szóval ennyi.
Amúgy meg pont erre gondoltam "buherálás" alatt,hogy én nem szeretem szerelgetni meg szétszedni ilyesmi a patronokat meg az aksikat buherálni szóval azt szeretem mikor összecsavarozom a patront az aksival és szívom.Az 510 est is sima integrált patronnal használom már 7 hónapja.Mikor tönkremegy a patron eldobom és ennyi...
Amúgy kb meddig tudok használni egy helix et? Kb mennyi az élettartama ha kiégetem rendszeresen meg karbantartom ahogy kell?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Akkor szerintem az lesz a legegyszerűbb ha rendelek egy szettet helix V2.1 el és ha lesz náluk V3 akkor rendelek egy külön V3 as patront és ha jobban bejön mint a V2 akkor rendelek még egyet a V3 ból hogy legyen 2 és a V2.1 meg jó lesz tartalékba.
Mert ahogy hallom a helix talán a legjobb patron most a piacon,szóval felesleges integráltat rendelni vagy üvegszálasat ilyesmit.
-
proly01
őstag
Az Ego hoz jó a Joey 510 500mA ás töltője vagy az 1000mA ás kell?
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Bocsi kicsúsztam a szerkesztésből.
Szóval a fali töltője jó e az egohoz ez a kérdés.....Pr:)ly....
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest