Aktív témák
-
proly01
őstag
Most egy vadi új 2,4 es patront tekertem, kiégettem 2-3 cseppel aztán egy sima helix V3 al meg egy ego spin el kipróbáltam 30 cseppet nyomtam bele (kb 1ml).
Hát.....olyan mint mikor Lacától frissen megjön,ilyen még semmilyen
Szívható,de nem az az igazi még.
Most visszatöltöttem 5ml re az üvegcsét és tette bele még 2 cseppet.Pár óra múlva megnézem így.Csak mivel kezdő vagyok még folyton attól félek,hogy megmérgezem magam vagy ilyesmi,tudom hülyén hangzik csak olyan nehéz elhinni hogy csak ennyi kell(nikotinos alaplé meg aroma) bele és rögtön szívható.
Mindenhol azt nyomják hogy nikotinos PG-t is meg Vg-t is kell venni meg deszt vízet meg aromát.
Akkor az mire kell,vagy minek ha van előre kikevert nikotinos alap?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Megjött a 80-20 12mg/ml alap és az RY4 aroma is lacától.
5ml be tettem 5 cseppet,kb 2 órája áll....
A kérdés az kipróbálhatom(és ha jó szívhatom rendesen mint az előre keverteket) vagy hagyjam állni még?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Na megrendeltem Lacától az RY4 aromát a maximum smoke tól pedig a 100ml es alapot 20-70 arányban.
Akkor ezt a kettőt a kiszállítás után összevegyítem és elméletileg van egy azonnal szívható lötyim?!....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
jer1cho
csakb:[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Ti/Te is így keveritek amúgy?
Egy 50-50 vagy 70-30 (esetemben 20-80) as alap és hozzá aroma és ennyi?
Bocs a hülye kérdésekért de eddig nem volt szükségem erre hogy kevergetnem kelljen és így totál láma vagyok még a témában,de ettől függetlenül nem akarok nikotin mérgezést kapni vagy megölni magam valami sufni tunningos cuccal....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Hű nem is láttam hirtelen,de láma vagyok
Hát ja így sokkal egyszerűbb ahogy te mondod az biztos.
Így csak megrendelem a maximum smoke tól a 100ml 12 es alapot 20 pg 80 vg beletöltöm ezt és máris van 100ml 12 es laca féle ry4-mMég talán annyi,hogy csak összerázom és szívható is vagy hagynom kell hetekig állni?
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz MmDorian #11537 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
És akkor gondolom az úgy már rögtön szívható is?!Mert a tervem az,hogy lacától rendelek 0 ás RY4-t és azt vegyítem a linkelt cuccal.
MmDorian: Értem.De akor bajom nem lesz tőle? Azt tervezem,hogy 100-100ml összekeverek ha kis mennyiségben bejön.Csak akkor hogy 12mg os legyen ezek szerint 24 est kell rendelnem
100ml 24 es alap a maximum smoke tól meg 100ml 0 ás cucc lacától extra ízesítéssel és lesz 200ml 12mg/ml es cuccom.Ha jól értem.[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Akkor egyszerűbben kérdezem,hátha valaki tudja:
Mi történik akkor,ha 60ml 0-ás 30%pg 70%Vg levesbe,beletöltök egy ilyet ?Akkor lesz 120ml 6-os erősségű levesem?
-
proly01
őstag
Kérlek szépen segítsetek!!!
Rendelnék innen [link] alapot Lacától pedig 0 ás (mivel csak az van) R4Y-t.
Szeretnék keverni belőle egy 9mg/ml es liquidet.Ez ebből megoldható?Elég ha a sima 26mg os 30ml es alapot megrendelem? Hogyan keverjem,hogy kb 9mg/ml es legyen?
Nagyon hülye vagyok ebben a témában és mivel a Laca féle R4Y t nagyon szeretem ezért más utat nem látok ahhoz hogy nikotinosan szívhassam ezt az ízt.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget mindenkinek!!!
-
proly01
őstag
Tudnátok segíteni abban,hogy a maximum smoke nál melyik leves hasonlít legjobban a laca féle R4Y ra?
Az ő R4Y juk hasonló esetleg az usa mix?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Valaki homályosítson már fel légyszi,hogy akkor most 07.01 től mondjuk aksit sem tudok rendelni az EO-ról pl. vagy csak a lötyik lesznek mindenhol 0-ásak?
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni valakinek van e tapasztalata az Árpi féle eGo VV aksik élettartamával kapcsolatban?
Jól bírják jó minőségűek?
Előre is köszönöm a választ.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
És ez már biztos,tuti hogy betiltják?
-
proly01
őstag
válasz ithomas #7080 üzenetére
Hát nem tudom mi igazából semmi felirat nincs az enyémen....
Szerintem spin,azt hiszem azt mondták nekem annak idején hogy a vision egy márka és a vision spinner egy külön "faj" amit ők árulnak az pedig simán ego spinner.....de nem vagyok benne biztos.
Ettől függetlenül(mint fent írtam) teljesen jól működik meg vagyok elégedve veleMás: Rendeltem leveset és küldtek egy emailt egy újabb petícióval,hogy állítólag júliustól teljesen be akarják tiltani a ecigit?Tudtok erről valamit vagy volt már ez téma?
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Mi ez a 890Ft os áldalánydíj Lacánál???? WTF???
egy 10ml es leves ára lett a szállítás?Ez azért szerintem meleg,nagyon nem yes!....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Tegnap estére elfogyott a liquidem és hát mivel a posta ahonnan rendelem csak szerdára ér ide ezért kénytelen voltam venni máshol...Ez a máshol a westendben volt egy e-cigi standnál ahol is egy bizonyos DEKANG GOLD liquidet vettem 12mg os marlboro nevűt/ízesítésűt.
Az eladó azt mondta ez nagyon jó minőségű és hűűű ilyen olyan és egy pár teszt után azt kell mondanom van benne valami amit mond.Tényleg elég jó minőségűnek tűnik a cucc.
Viszont,Azt látom rajta hogy made in china and manufactured thailand WTF ?
Jóval ezelőtti hozzászólásokban viszont láttam,hogy fulladtak már be és voltak igen szarul emberkék itt tájföldi és ilyen olyan távolkeleti levesektől....
Szóval csak az lenne a kérdésem,hogy van e valakinek valami tapasztalata EZEKKEL a liquidekkel vagy liquid családdal???
Mert az ár is elég "borsos" volt 10ml 1800FT jó persze ebből 600Ft plussz az hogy a westendben vettem,de azért mégis lacánál ez majdnem 30mlElőre is köszi!
-
proly01
őstag
Na hát tényleg zöldre váltott,de kb 6 óra hossza után sima usb-n töltve a PC-ről.
De ezt nem is értem....akkor miért világít folyamatosan a nyomógomb és miért alszik ki a "normál" töltési ciklus után (kb 3-3,35 óra) ha a töltő tovább tölti;még kb 2 órával?
Érdekes........Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Akkor abban tudtok segíteni,hogy adott egy eGo spinner 1300mAh aksi.
Töltés közben folyamatosan világít a nyomógomb.
Most ha feltöltődött azt onnan tudom,hogy zöldre vált a töltő vagy onnan hogy villan kb 10 et a nyomógomb majd elalszik.
(De ettől még a töltő ugyanúgy vörös és zöld fény váltakozásával jelzi,hogy elméletileg tölti,de már 6 órája.Az aksi viszont olyan 3,5 óra töltés után jelzett 10 villanással majd kialudt a nyomógomb és azóta se semmi).....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Most tényleg nem tudja senki mi a különbség a sima eGo spin/spinner és a VISION Spinner közt?
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Van különbség a vision spinner és a sima eGo spinner között? Úgy értem van amin ugye rajta van,hogy vision spinner és van amin nincs feltüntetve ez az írás.Van köztük különbség?
-
proly01
őstag
Valaki rendelt már az EO-ról ilyet?
Ez most spin vagy spinner vagy vision spinner? Vagy a vision csak a márka?
-
proly01
őstag
válasz proly01 #5493 üzenetére
Bocs kicsúsztam a szerkesztésből....
Egyébként én például úgy szívom az ecigit hogy az aksi gombja lefelé van úgy nyomom meg a számban....és már ettől is elhajlik!!!!Egy idő után mondjuk 1 hét azt veszem észre hogy ugye ahogy a számban van gombbal lefelé gondolom az alsó ajkam nyomja és azt veszem észre,hogy rendesen meghajol abba az irányba a patron.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
válasz wwenigma #5492 üzenetére
Bocsánat!Akkor átfogalmazom:
Szóval még csak annyit se bír a patron,hogy ha zsebre rakom,nem figyelek és előre hajolok,úgy hogy a zsebemben hagytam már elhajlik 45 fokban majdnem amit azért egy közel 2000ft os patronnal nem gondol az ember.Azért mégsem 200 ft ról beszélünk.Véleményem szerint ilyen árfekvésben ennek a patronnak jóval nagyobb kellene hogy legyen a tűrőképessége.Nem hogy holmi hőmérséklet változás pl. felmelegedés után rögtön tönkremenjen.Nem szeretnék ebből vitát nyitni....
Amit írtál szvsz teljesen rossz példa.Miért ne hordhatnám a zsebemben az e-cigit?Talán fel van tüntetve rajta hogy zsebben hordani tilos vagy nem ajánlott?Nincs!
Rá van írva,hogy elhajlik a 2000Ft os patron mert annyira szar az összeillesztése így mindig külön tárold az e-cigidtől és 5 nél többet ne szívj bele 10 perc szünet nélkül mert különben a fém deformálódásától a meleg hatására szét megy az összeillesztése a műanyag patrontestről?Nincs!
Akkor....Amúgy ha vennék egy telefont,csak hogy például egy vatelines integrált patront(300FT) hasonlítsak össze a helix V3 al(2000FT)...mondjuk 5000Ft ért és széttörne a zsebemben azt mondanám 5 rugó volt ki nem szarja le veszek másikat vagy ilyet többet nem veszek, de ha egy SIII om törne szét a zsebemben akkor joggal reklamálnék azt hiszem....
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Rájöttem mi a baj...mégpedig az "nem szeretném mert tisztelem becsülöm őket és majd mindenem onnan van" ,de az EO féle Helix V3 as borítás úgy szar ahogy van!!!
Elég egy leguggolás vagy leülés úgy hogy a zsebedben a patron és vége.Nekem már 3 hajlott meg 45 fokos szögben majdnem.Aztán fogom visszateszem az eredeti helyére és azt hiszem jó lesz....DE NEM!!!
Onnantól kezdve csak a baj van vele,szörcsög nem zár rendesen a középérintkezőt nem lehet visszatekerni rendesen bele ezért a szipkánál nem szigetel rendesen mivel a középérintkező is ferdén van már benne (mivel a patrontest meghajlott) stb...
Most a legújabban amit rendeltem már úgy kezdtem,hogy a patrontestet jól megszorítottam fogóval hogy nehogy elmozduljon a zsebemben,de ez sem segített!!!!Beültem a kocsiba és 10 perc múlva már azt vettem észre,hogy tiszta liquid vagyok mivel 45 fokban elhajolt és elkezdett ereszteni "mert csak bele van erősítve a burkolat a foglalatba ugye" és onnantól vége bye bye burkolat.De elég neki amúgy,hogy eldeformálódjon egy kiégetés is vagy ha nagyon felmelegszik a patron.Például ha,5-6 ot slukkolsz egymás után aztán szünet és megint 5-6 felmelegszik a patrontest meg a fém tekerős rész is alatta ugye,és ennyi,gyakorlatilag le tudod húzni a patrontestet a burkolatról....ez gáz!!!!Szóval nem tudtok egy olyan boltot esetleg linkelni,ahol van burkolat külön vagy,KÜLSŐMENETES BURKOLAT? Az lenne a legjobb.....
Nektek nincs ilyen problémátok vele?
Azért 1 hónap alatt 2 helix V3 meg 3 burkolat elfogyasztását kicsit soknak tartom egy nem olcsó patronnál és egy ilyen minőségnél azért gondolom ebben egyetértünk?!Esetleg ez jó lehet más mint az EO-n árult?
Helix V3 borítás .[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz kisgyerek85 #5461 üzenetére
Az a baj,hogy nincs még multiméterem...így nem tudom biztosra,olyan 2,1-2,2 ohm os lehet mert az EO ról vett előre tekert fűtőszálasból húztam "tekertem" újra.Olyan asszem 6,5 menetest tettem bele.
Az is furi,hogy szombaton elmentünk piázni és lemerült a FOG aksim és elkezdtem szívni a Twistet és haveromnak annyira bejött hogy odaadtam neki és gyakorlatilag 2 en használtuk egész éjjel olyan este 11 tól hajnal 3 ig. Felkeltem reggel 8 kor aztán még kb olyan délután 2 ig szívtam én egyedül és akkor merült le.Mikor töltésnél néztem 4,0 V on volt.
Tehát 10 órát bírta kb 4,0 V on most meg lemerül 3,8 on 6 óra alatt...Most már nálam is bejön nem tudom mi volt vele...köszi.
-
-
proly01
őstag
Hát srácok nekem komoly fenntartásaim vannak ezzel az eGo C Twist akuval.
Most direkt megnéztem délután 2 óta 3,8 V on szívtam vele 2 helixet kb fél feltöltéssel. (márhogy a helix patrot töltöttem félig) Újra feltöltöttem,majd 2 szívás után az aku beadta a kulcsot,lemerült.
Mindössze 6,5-7 órát bírta........Pr:)ly....
-
proly01
őstag
válasz wwenigma #5440 üzenetére
Olyan 3-3,5 ml kb.Nem tudom,ezért kérdezem!Miért nem normális?
Amúgy számít hogy hány volton van mikor töltöm?Lehet hülye kérdés.Csak akkor kapcsol be a Dc/Dc mikor nyomom a gombot mert akkor elég hülye kérdés és akkor mindegy hogy 4,8 on áll vagy 3,2 ön mikor töltőre teszem.[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Tegnap töltöttem fel csontra az eGo C-Twistemet és normál használat mellett (kb 3 szor töltöttem fel a Helix V3 at levessel) felváltva 4,2 ön és 3,8 V on használva olyan 9óra alatt lemerült.
Ez normális?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
válasz kisgyerek85 #5364 üzenetére
király vagy.Nem is tudtam hogy van az EO n ilyen.Innen szoktam rendelni rendszeresen szinte mindenem innen van és eddig ezt nem is láttam szuper.Viszont máskor mielőtt gyermeki tudatlanságommal minden ökörséget megkérdezgetek máskor jobban utána nézek mindennek.
Még egyszer köszi.....ahogy mondod....nekem se erősségem ez a tekergetés!
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz vilmaboy #5362 üzenetére
Heimdallr75: Köszi Krály vagy (amúgy már látam ezt a videót de ki is ment a fejemből hogy ez van )
vilmaboy: Az igazság az hogy ma feltöltöttem a patront 30-70 arányban aztán b.nőm szólt hogy valami fekete dolgok úszkálnak benne mondom mi....
Nézem...hát annyira elégettem benne az üvegszálat meg a fűtőszálat hogy gyakorlatilag arról már a korom darabok úszkáltak benne.Na mondom azonnal kiégetés...el is kezdtem széttekertem szétszedtem aztán úgy el volt égve benne a fűtőszál meg az üvegszál hogy gyakorlatilag ketté tudtam szedni benne a hosszú kanócot 2 rövidre és mivel se fűtőszálam se üvegszálam nincs itthon gondoltam akkor újratekerem rövid üvegszálasra a megégett fűtőszállal és kiégetem úgy de nem sikerült végülis mert gyakorlatilag elporladt a kezemben a fűtőszál....úgyhogy most beüzemeltem a V2 est egyenlőre még megjön az új kazán a V3 ba de nem is tudom hol lehet kapni üveg szálat meg fűtőszálat és milyen kell egy újratekeréshez?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Na most fogtam és szétszereltem a V3 amat és ott tartok hogy kész a rövid kanóccal a fűtőszál de itt megakadtam.....Hogyan tovább?Nincs valami féle videó erről amiben V3 ast boncolnak vagy pucolnak ki?
Nem tudom hogyan tovább adott az üvegszál 5 tekeréssel és 1,5 1,5 cm fűtőszál kihagyással a 2 oldalon de nem jutok tovább hová dugjam be vagy hogy?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Ugye nem kell megvárnom EGo aksinál hogy teljesen lemerüljön?Gondolom attól,hogy félig van és rátöltök,hogy tele legyen nem lesz baja?!
-
proly01
őstag
válasz BandiHUN #5326 üzenetére
karakpecze21Lorenzo9:
Tehát akkor egy helix V3 kb 1 hónap ha heti 1 szer kiégetem.Aztán cserélni kell a kazánt benne?! Sajnos ezek a tekerések meg üvegszál csere stb nem az én kézügyességemhez valók szóval kompletten fogom venni valószínűleg a kazánt bele 300 Ft ért.Ahogy néztem a kazánban benne van az üvegszál is szóval 2 légy 1 csapásra.
De a lényeg akkor hogy ami tönkremehet (ha nem töröm szét a patrontestet) az csak az üvegszál és a kazán,igaz?Más....
Most égettem ki a Helix V2 esemet és rendesen elmostam meg stb stb ahogy a videóban is van meg itt is olvastam,fel is izzott a fűtőszál de a patronba beleszagolva iszonyatosan égett szaga van és tele van vízbuborékokkal a patron? Why?
Akkor ez kuka ennyi megégettem benne az üvegszálat dobhatom ki?
Kiraktam hátha kiszellőzik belőle de lassan 3 órája kint van de semmi....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Meddig jó egy Helix V3?
Úgy értem kb mikor kell benne kazánt cserélni vagy mi mehet elsőnek tönkre benne?
Átlagos használat mellett (kb 2-3 szor töltöm meg 1 nap).
Honnan lehet tudni hogy cserélni kell benne a kazánt például?
Előre is nagy....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
válasz wwenigma #5308 üzenetére
Szerintem amúgy túl híg a lötty mert a sapka rendesen lenyomja a szilikongyűrűt.Azt is direkt megigazítottam mert erre gondoltam én is.100% PG szívok most jelen pillanatban szóval szerintem itt lesz a gebasz.Majd holnap megpróbálom 70 30 ban bekeverni aszt meglátjuk.
Mindenesetre meglepett hogy reggel 11 kor kezdtem el szívni és most lemerült egy 20 perce.Azt hittem tovább bírja bár 3 patront szívtam ki belőle Helixel üresre.Szóval 3 patront bír ki kb 1 töltéssel.
Más....Kérdeztem itt hogy jó e a joey 510 fali töltője az ego hoz többen mondtátok hogy igen.Feltettem tölteni most a fali töltővel és iszonyat átforrósodott a töltő olyan 40-60 fok körül lehet ez normális?
500mA es 0.5V os rendes joey 510 fali tehát amit a konektorba kell dugni(mert az usb töltője ugye 420mA es) töltőről beszélünk.Illetve az hogy kb már 3 perc után elkezdett felváltva piros zöld villogni a töltő és azóta is.Mintha azt olvastam volna hogy ez nem jó vagyis hogy akkor villog piros zöld fény váltakozva a töltőn mikor már nem kell az aksinak annyi áram...
Valaki mondana valami okosat ezzel,nektek is így tölt?[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
válasz wwenigma #5303 üzenetére
Nem.Rajta van a szilikongyűrű a szipkán.Most volt fent haverom valamiféle papajás cuccot szív V2.1 es helixel aztán lecsavartam neki a patront az aksiról és neki is volt az aksiban egy kis "kondenz" neki azt mondták ez természetes csak mielőtt tölti az előtt törölje ki azt az 1-2 csepp párát.
Viszont ha szipkával lefelé teszem a zsebembe vagy rakom le a patront akkor az összes liquid kifolyik belőle...és szerintem ez viszont nagyon gáz.
Ha aksival a lábfejem felé van a zsebemben akkor semmi gond de ha patronnal lefelé akkor folyik....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Azért zabálja a lötyit ez a helix rendesen.
Kb reggel 11 óta szívom és már 3X kellett újratölteni 11 es PG vel.
Amit még nem értek hogy az én patronomon semmilyen V betű sincsen...ez gáz?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Biztos hogy valami gebasz lesz vele mert ha a szipka felöli oldalát a kezemhez ütögetem folyamatosan folyik belőle a liqiud addig míg ki nem fogy illetve a patron aljából is jön a vízpára vagy liqiud nem tudom eldönteni és állandóan kifolyik az akura...nem nagyon csak egy csepp de akkor se normális szerintem.
Illetve a másik dolog hogy mikor szétcsavarom az akut a patronról akkor füst is jön belőle vagyis hát pára mintha egyet slukkoltam volna....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
válasz Wendelke #5285 üzenetére
Nem szörcsög!Fogtam megjött feltöltöttem levessel majdnem maxra olyan 1,5 ig megforgattam vártam vele üresben szívogattam hogy jól levegőzik e aztán rátekertem az aksira majd ott is szívogattam meg fújtam....
Ráizzítottam szívtam 8-10 slukkot majd zsebre dugtam úgy hogy a szipka volt a lábfejem felé és elindultam a barátnőmhöz megmutatni mit szereztem
Ott elővettem a zsebemből és csurom egymerő leves volt a patron az aksi minden.Megtörölgettem meg minden aztán fogtam összecsavartam újra ugyanúgy izzított is meg minden párat beleslukkoltam aztán széttekertem a patront és láttam hogy a patron alja a menetes rész meg az aksi belseje is nedves de inkább a lecsapódott pára volt mint a liquid,és azóta is olyan szinte megtörölöm és egyet slukkolok és már újra olyan.De pont azt néztem Hondapapi videójában hogy mikor tisztítja ő se nagyon törölgeti le róla az ioncserélt vizet hanem egyből feltekeri az akura és már izzítja is....nem tudom
Vilmaboy: Ez hosszú üvegszálas.De mintha a patron alján levő lyukból folyna a pára nekem olyan.
Ja és amúgy ez V2.1 nem V3 sajnos.[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Megjött a Helix az ego FOG aksival.
Nagyon király meg minden csak azt vettem észre hogy belefolyik a cucc az aksihoz meg a helix alja "menetes része" is leveses.
Nem tudom ez gáz? Törölgetni kell vagy töltésnél ki kell törölni majd?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
válasz Wendelke #5246 üzenetére
megrendeltem az 1100 as Ego FOG ot alacsony ellenállású LR Helix V2.1 el mert V3 nincs raktáron nekik jelenleg.
Remélem nem döntöttem olyan rosszul...Most egy joey 510 et szívok már 7 hónapja sima 380Ft os integrált patronnal...ennél már csak jobb lesz az Ego Helix V2.1 el is,nem?
A változtatás főbb szempontjai nálam hogy elegem lett hogy 3-4 órát bírják az aksik(ezért az 1100 as Ego) és hogy egy integrált patron már 5 töltés után kegyetlenül szar minőségű lesz és zabálja a liquvidet aztán rosszabb esetben mikor már szar a vatelin töltésnél fele ki is folyik belőle.Ennek alapján váltottam Ego ra és remélem meg fogja érni.Nálam lavatube nem is jöhet szóba nem mennék olyan méretekkel utcára vele és a munkámból adódóan is furin venné ki magát egy "lézerkard"
Ezekhez az ellenállásokhoz meg hogy milyenhez milyen az ideális meg alacsony vagy magas ellenállásút kell venni milyen volton használjam milyen patronhoz, meg stb... egyáltalán nem értek,ezért is nem vettem VV aksit például.
Próbáltam rákeresgetni olvasgatni róla de nem igen értettem meg így sem.Plussz azt vettem észre hogy mindenkinek más feszültségen jön be a Helix is van akinek már 3,4 on tökéletes van akinek 4,0 en se....de nem is értem ezt a témát úgyhogy nem is akarok ezen okoskodni.Ha esetleg te tudod vagy el tudod magyarázni szívesen veszem vagy tudsz adni egy linket ahol leírják szívesen elolvasom.
A FOG mellett pedig azért döntöttem mert 510 ből van stabilizált aksim és jobban bejön a stabil feszültség mint az hogy az utolsó fél órában vagy órában mikor merül a patron olyan mintha nem is szívnék semmit....ezért próbáltam az Ego ból is stabilizáltat rendelni...plussz jól jön ha tudom mennyi % on van az aksim.Ez is sokszor gond volt az 510 nél.Pl. elindultam otthonról mondom bírja ez...aha... elidőztem valahol hirtelen lemerült aztán meg nem tudtam hazajutni 3 óráig és hopp már ott is voltam hogy veszek egy doboz cigit mindjárt szóval ebből elég.
Gondolom jól meg fogja hajtani azért a Helixet ez az 1100 as aksi stabil 3,4 en is,nem?Mert ahogy értelmeztem valamennyire amennyire fel tudtam fogni nekem az jött le hogy nem biztos hogy meghajtja rendesen a stabil 3,4 a 2.4 es ellenállású patront?Vagy rosszul látom?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Mi a véleményetek az Ego FOG aksiról?
-
proly01
őstag
Szóval akkor jó az 1100mAh ás aksijához a joey 510 fali töltője.
Már csak azért mert akkor nem kellene készletet rendelnem elég lenne az aksi meg a patron.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Bocsi kicsúsztam a szerkesztésből.
Szóval a fali töltője jó e az egohoz ez a kérdés.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Az Ego hoz jó a Joey 510 500mA ás töltője vagy az 1000mA ás kell?
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Akkor szerintem az lesz a legegyszerűbb ha rendelek egy szettet helix V2.1 el és ha lesz náluk V3 akkor rendelek egy külön V3 as patront és ha jobban bejön mint a V2 akkor rendelek még egyet a V3 ból hogy legyen 2 és a V2.1 meg jó lesz tartalékba.
Mert ahogy hallom a helix talán a legjobb patron most a piacon,szóval felesleges integráltat rendelni vagy üvegszálasat ilyesmit.
-
proly01
őstag
Visszaírtak Helix V2.1 el szállítják a készletet az EO ról.Mondjuk gondolhattam volna mert V3 most nincs is nekik raktáron szóval ennyi.
Amúgy meg pont erre gondoltam "buherálás" alatt,hogy én nem szeretem szerelgetni meg szétszedni ilyesmi a patronokat meg az aksikat buherálni szóval azt szeretem mikor összecsavarozom a patront az aksival és szívom.Az 510 est is sima integrált patronnal használom már 7 hónapja.Mikor tönkremegy a patron eldobom és ennyi...
Amúgy kb meddig tudok használni egy helix et? Kb mennyi az élettartama ha kiégetem rendszeresen meg karbantartom ahogy kell?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Most írtam nekik hogy a V2 vagy a V3 van e a készletben.Kíváncsi vagyok mit írnak.
De szerintem a V2 se olyan rossz,nem?Én nem vagyok olyan nagy buherálós,hogy változtatható feszültségű legyen meg ilyen olyan annyi a lényeg,hogy füstöljön működjön meg ne fogyasszon olyan sok liquidet illetve tartós legyen a patron meg az aksi.
Ezek a feltételek mellett szerintem jó választás lehet,nem?Atiss78
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Köszönöm a véleményeket!
De akkor ez is jó lehet nekem nem?
[link]mert mindenféleképpen 1100 vagy 1300 as aksit szeretnék illetve erről az oldalról rendelném!Mivel az ecigionline on nincs 1300 as ezért maradna az 1100 as.
De ez ugyanolyan készlet mint amit te linkeltél nem?
Már csak azért mert 2 havernak ilyen helix készlete van mondjuk V2 es patronnal de nagyon meg vannak elégedve vele illetve tegnap szívtam huzamosabb ideig az övéket és elhatároztam meggyőzött lecserélem az 510 est.
Gondolom 1-2-3 napig elmegy az 1100 as aksi is egy töltéssel, nem?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Sziasztok.
Kérdésem az lenne,hogy eddig (8hónapja) használok joey510 es szettet.
Szeretnék átváltani EGo ra és melyik szett lenne a jó mit használtok itt legtöbben?Választásom erre a készletre esne:
[link]plussz egy Helix V3 as patron.
Ez így jó lehet?
A váltásom oka a hosszabb aksi idő és valamivel kisebb liquid illetve patron cserélgetés mint joey 510 nél.
Előre is köszi
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Van eladó Joey 510 porlasztóm ha valakit esetleg érdekel.
3 bontatlan fehér porlasztó ilyen:[link]
1 egyszer használt bontott szintén fehér fent említett. és
1db tank porlasztó fekete ilyen:[link]
a tank porlasztót is egyszer használtam.Kihasználatlanság miatt adom el őket mivel integrált patront használok csak egyszer próbáltam ki a 2 porlasztót a rendeléseim után de nem jött be így eladnám.Mindegyik porlasztó (főleg a bontatlanok ) kifogástalan állapotú...
A bolti ár ha összeadod: 1800x4=7200.-
Tank porlasztó: 1300.-Összesen: 8500.-
Az ár amennyiért eladnám őket 5500.- akit érdekel írjon privit és megbeszéljük a részleteket.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Nem írt még senki esetleg az ecigionline nak vagy az eliquid nek hogy most ebben a nagy kavalkádban mi lesz hogy lesz?Tovább üzemelnek vagy tovább üzemelnek amíg lehet vagy semmi sem fog változni?
Mert akkor úgy rendelne az ember......
Én hiába írok nekik nem válaszolnak szóval....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Állítólag benne volt a reggeli híradóban,hogy betiltották az elektromos cigit Magyarországon mert nem tudják milyen összetevőkből áll és mennyi nikotint juttat vele az ember a szervezetébe így méregnek minősül amit nem adhatnak a szabad kereskedelemben?!
Erősítse már meg valaki ez igaz?Mert haverom hívott fel elsőnek ő mondta aztán már mástól is hallottam,de én nem láttam személy szerint a híreket és az interneten sem találok erről semmit.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Valaki rendelt már esetlegesen az ecigi online ról XXL es integrált patront?
Mert az légyszi írja már meg nekem a tapasztalatát róla.Mert nekem elég ergya a patron 2 szer töltöttem meg kín szenvedés volt mire kifogyott(kb 1 hét) mire ki tudtam szívni üresre mert annyira nehezen jött belőle a cucc és azóta is olyan most harmadszora töltöttem meg és nem tudom egyszerűen szívni.Annyira nehezen jön ki a cucc belőle hogy iszonyú és folyat is rendesen ha 10 cseppet töltök bele akkor is ha 5 öt akkor is de ha 30 at amivel tele van akkor meg végképp szerintem a háromnegyede kifolyik belőle.
Nektek is ilyen?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Megmondja nekem valaki ki az a Laca meg mi ez az oldal ahol mindenki veszi a Laca fele lötyöket mert nekem nem esik le akarhogy keresem...:/
-
proly01
őstag
Hát én nem tudom.
Most tényleg vagy én vagyok nagyon hülye és szarrá mérgezem magam vagy már nem értem.Én közelében sem vagyok annak mint te a 2-3 doboz töltöttel (1-1.5 doboz arany marlboro 0.6mg /nap) szívtam el de pont most rendeltem elsején 30ml lötyit az EO-ról kíváncsiságból meddig elég nekem... és kb 15 ml van belőle és mind 24mg os nagyon nagyon sokat szívom ezek szerint,de nekem nem fáj se fejem tőle se semmim de egyszerűen kívánom fél óránként óránként ahogy rám jön szívom amíg nem érzem hogy elég ma például fél 1 től eddig az 15 óra ugye, már elszívtam 4 i-patront az ugye kb 4ml ugye (mert olyan 1-1.5ml megy egy i patronba)akkor azt jelenti hogy:4mlx24mg/ml=96mg 96mg/19szál/doboz=8.;-^ˇ...stb
Akkor eddig ma elszívtam 8 doboz cigit az lehetetlen
-
proly01
őstag
Hát én már tényleg nem tudom gáz e de én 3-4 integrált patronnyi cuccot simán elszívok 50% PG 50%VG 24mg os vegyítésből és eddig semmi bajom....
-
proly01
őstag
Most káros akkor az elektromos cigi vagy sem?
Mert én már nem tudom miben higgyek.Én 3 hete nem szívom az analógot csak ezt.12 évig dohányoztam napi 1-1,5-2 doboz ha buli volt. Eddig többnyire 18 as PG-t most egy hete 70>30 ban PG VG -t és folyamatosan kezdek felköhögni kb napi 3 szor ilyen fekete de olyan mint a szúrok nem tudom miket.....
Többnyire azután mikor abbahagyom az e-cigit.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
válasz wwenigma #2319 üzenetére
Hat ha szettel szamolod akkor ugye 9880 a szett a 2lotty 1800 es a t2es kazan 1200 ez 12.880 viszont ha mindent kulon kulon szamolsz akkor kell ugye egy rovid egy hosszu aksi fali tolto usb tolto 2porlaszto 5toltott patron t2kazan meg a 2 lotty es ez az eo araival 14ezer.... mert itt a kedves kollega azt mondta h ha kulon kulon megrendel mindent akkor jon ki olcsobban nem pedig a szettel .Szerintem egy aksival meg egz integralt patronnal meg sz#rt se er mert elmegy az egesztol a kedve es a konkret kerdes az eo boltra es az 510es szettre vonatkozott.Igy ezert irtam hogy a legolcsobban igy jonne ki ha ott rendelne.
-
proly01
őstag
válasz Kergeboci #2317 üzenetére
Ajjj gondoltam h kezdodik.Miert te latsz t2 es szettet boci?Szerinted egy nailon zsacsko egy buborekos zacskoban kit vonz?Ezerszer rendeltem mar toluk es sose tunt el a csomagbol semmi.De szamold ki hogy hogy az olcsobb....Egyutt 12.880.- kulon kulon 14.350.-
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Szia.Gyakorlatilag leirtad ami kell... rendelj egy akcios kezdokeszletet amihez kapasbol kapsz 5toltott patront(termeszetesen usb es fali toltot is) ami igaz nikotinos de max kiprobalod es kidobod... egy tank porlasztot amihez kapsz ajandekba egy tank patront is es 2db mentolos lotyit (en a marlboro mentolt javaslom) egyik legyen pg a masik vg es 0mg os hogy mind 2 fajtat kiprobald.Aztan ennyi is.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Ha ez jelent valami infót számodra nekem 510 esem van. 3 aksim van 2 280 as és 1 180 as a 180 as az jelentéktelen az tényleg 1-2 óra és off.Viszont a 280 as nekem kibír simán 7-8órát és mint látod majdnem folyamatosan szívom
Miközben az egyik lemerül töltöm és szívom a másikat addigra simán feltöltődik mire a másik lemerül és ha melóba megyek akkor feltöltöm este mind 2 őt és reggel 4 kor kelek kb olyan este 9-10 re merül le mind 2.Az ugye 18 óra.Szóval szerintem nyugodtan kezdhet a nejed egy 510 esel és egy 24mg os löttyel.
Az EO-n 12.200 a készlet díszdobozban 2 db 280 as aksival meg a lötty mondjuk 900 az 13.100 ból meg van oldva.
Szerintem neked egy 24mg os "davidoff" névre keresztelt liquid jó lehetne mert én vettem egyet de azóta is a fiókban van mert 4 et beleszívok és már szédülök olyat "üt".
Igaz van egy ilyen markáns kis mellékíze de erősnek erős az biztos.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Én a 24mg os "marlboro" fantázia nevűt szívom.
3nap alatt elszívtam belőle 5ml et az akkor sok vagy kevés
De nekem nem fáj semmim.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Na betöltöttem az összes partonomat
10 vatelines 10 integrált 5 integrált XL egy T2 bele is szaladt majd 20ml hirtelenjében.
Kíváncsi leszek meddig lesz elég....de arra még inkább kíváncsi lennék,hogy meddig áll el ez így?Szóval a betöltött patront meddig lehet úgy tárolni,hogy nem szívom el mondjuk aznap?Van ilyen hogy elpárolog vagy kifolyik vagy ilyesmi?
Tud nekem ebben valaki segíteni?Amúgy meg EO ide vagy oda eredeti joyetech ide vagy oda én az EO ról mindig eddig minőségi cuccot kaptam egyszer volt problémám azt is szó nélkül kicserélték és akkor sem velük hanem az áru volt gyári hibás.Teljesen elégedett vagyok velük,de ezt már írtam feljebb is kicsivel!
Ami meg az eredetiséget illeti,amíg nekem a tőlük vett 280 as aksi kibír 7 órát addig lesz*rom eredeti joyetech vagy sem
Van pár ismerősöm aki vett innen onnan e-cigit.Persze egy kalap szar mert szar a minősége és rossz helyről vették ugyanúgy cigiznek mellette mint eddig csak mondjuk nem egy dobozzal szívnak hanem mondjuk csak 5 szálat.Tehát én úgy vagyok vele hogy eddig nekik köszönhetem,hogy leraktam a cigit mert eddig sehogy sem ment se gyógyszerrel se tapasszal se rágóval sem nikotin kúrával sehogy...az ő minőségi árujuk által jött meg a kedvem az e-cigihez annyira,hogy az "analógot" nem is kívánom.
Ez most nem seggnyalás csak őszintén elmondtam.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Most akkor ez azt jelenti,hogy az EO-n kamukat árulnak?
A képek alapján ami a HC-n van köze nincs az eredetihez az EO-s nak
Amúgy én meg vagyok elégedve összességében velük.Nagyon kedvesek pontos gyors a szállítás és a 280 as 510 es aksi nekem ilyen 6-7 órát elmegy.Elsőnek azt hittem ez csak véletlen,de már nem először bírja 6-7órát úgy,hogy kb fél óránként szívok olyan 10-15 slukkot,a liquidek is jó minőségűek és nekem beváltak szóval...nem lehet rájuk panaszom eddig.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
kifutottam a szerkesztésből
Azt megtudod mondani nekem,hogy mostanság (kb 1 napja) miért folyik ki a szipkán a cucc (ilyen édes ízű lötty) de nem mikor töltöm közvetlenül utána hanem ilyen,hogy kb már beleszívok olyan 50-80 közt és aztán csak egyszer kifolyik egy elhanyagolható mennyiség szívás közben.........Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Na ez tök jó,hogy mondod pont most értem haza nagy bevásárlásból....vettem még 4 10ml PG-t meg tűt meg pipettát meg csepegtetős üveget meg deszt vizet meg mércés fecskendőt mindösszesen olyan 6ezerért,de pont VG-t nem vettem egyet se
Amúgy köszönöm az infót
-
proly01
őstag
Szeretném megkérdezni,hogy a PG folyadékot milyen arányban érdemes keverni desztillált vízzel mert úgy veszem észre,hogy a tiszta PG től nagyon köhögök és a hátam is fáj plusz a torkom is rendszeresen fáj(allergiás nem vagyok rá) és ez szerintem mind attól van,hogy tisztán szívom.Egyáltalán van itt olyan aki tisztán szívja vagy csak én vagyok ilyen hülye?
(kezdő vagyok eléggé).
Még annyit szeretnék,hogy azt vettem észre,hogy az i-patron nagyon felmelegszik szinte égeti a számat szívás közben és elég irritáló már mikor sehogy sem tudok beleszívni és patront kell cserélnem mert elviselhetetlenül meleg a cucc....én rontok el valamit?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Hát én nem tudom mi folyt ki ebből a kazánból vadonatújonnan de valami átlátszó olaj állagú cucc tuti kifolyt.
Azt megtudná mondani valaki hogy egy kazán kb meddig bírja élettel?Mert ugye mondják hogy 40 szer fel lehet tölteni az i-t de meddig bírja kb mondjuk egy ipatron és egy külön porlasztó?Az létezik,hogy egy 18ml es marbi patront amit mellékeltek hozzá már el is szívtam kb 3 óra alatt?Mert égett ízt ad és nincs füst ebből gondolom?!
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Hogy érted hogy kifújni?Rendesen mint a cigit addig szívjam még ki nem fogy?Aztán pedig töltsem fel liquiddel?Biztosan tudod miről beszélek kijött a 2 db os készlet ezen felül kijött az 5 töltött patron az usb és a fali töltő a plussz liquid amit rendeltem a 3 üres i patron a T2 es tank az automata aksi nem de most néztem amúgy már nincs is fent az oldalukon a fehér 280 as automata aksi!!!!! FURA és a porlasztón van még egy ilyen üres műanyag amit le lehet venni a porlasztóról na most a 2 db porlasztó meg van töltve valamivel és folyik ki belőle ilyen olaj állagú cucc
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Na megjött a szállítmányom (kezdőcsomagom) az ecigionline.hu ról.
Annyit szeretnék kérdezni hogy joye 510 est rendeltem tőlük és az egyik patron úgy jött meg hogy folyik belőle a cucc jobban mondva az egész cucc kifolyt belőle.Ilyenkor mi a teendő....ráadásul a kezemre majdnem a fele
Volt már ilyen valakinek vagy tudja ilyenkor mit kell tenni?
A másik dolog pedig hogy a 2 nyomógombos cucc mellé rendeltem egy 280mAh automata aksit és az nem volt benne a csomagban írjak nekik emalit és elküldik vagy....?
Ill beletekertem a patront és hát kb 10 et szívtam bele és lemerült ez normális dolog?
Előre is köszi....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Most pillanat.Mi a kulonbseg a joye 510 es a joey 510-T kozott? Akkor en most sz@rt rendeltem?
-
proly01
őstag
Azt megtudja mondani valaki esetleg hogy itt ahonnan en is rendeltem e-cigi online rol ott van a termekekre garancia mert en sehol nem talalkoztam ilyesmivel?!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest