Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Viszont itt van választási lehetőséged (persze ha kell). Nem úgy működik a Gnome ahogy elvárja az ember, akkor van pár másik mellette ami lehet hogy jobb lesz. A Windows felülete (nekem) hót buta úgy ahogy a Gnome is. Ki akartam próbálni Windows alatt a KDE-t, sajnos nem sikerült összehozni pedig megnéztem volna milyen ott.

-
Rimuru
veterán
Igen sajnos láttam mikor 8.1-el vacakoltam. Viszont volt egy olyan probléma amit nem tudtam megoldani [link] (sajnos nem találtam meg a linkelt logot). A lényeg hogy ami választ kaptam rá azt mind megtaláltam google segítségével de nem változott a helyzet. Igazából bíztam a rendszerben hogy nem lesz semmi probléma hát lett. A vicc az hogy nem is nagyon használtam volt hogy csak azért indítottam el hogy frissítsem.
(#174) emvy : Manjaron tudsz válogatni pár kernel közül [link].
-
Rimuru
veterán
"Azért jobb a Windows és az OS X egy átlag felhasználónak, mert ha valami hiba van, ad iránymutatást, hogy mit csináljon, jobb esetben ki is javítja magát." Ha egy hiba nincs lekezelve mindegyik rendszer összefossa magát.
Láttál már kék halált? Te tudsz valamit kezdeni azokkal a memória és regiszter címekkel amit az ott kiír? És egy átlagfelhasználó tud? Na egy kernelpánik kb ua. Aki annyit tud hogy felrakja a rendszer (next-next-next kattintgatással) legyen az bármi ugyanakkora eséllyel fog kernelpánikot előidézni mint kék halált (egyéb hardver stb hibákat ne nézzük).
"Azt megnézném, hogy itt a fórumon hányan bírnák feltelepíteni a slackware-t" Egy csomó csomagot előre elkészítettek már oda is, semmivel se nehezebb mint egy Gentoo vagy hasonló rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- World of Tanks - OFF topic
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bár nem is azzal van a gond hanem az Office implementációkkal. 
Dobd csak ki és használj valami értelmes fájlkezelőt.