- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Viszont itt van választási lehetőséged (persze ha kell). Nem úgy működik a Gnome ahogy elvárja az ember, akkor van pár másik mellette ami lehet hogy jobb lesz. A Windows felülete (nekem) hót buta úgy ahogy a Gnome is. Ki akartam próbálni Windows alatt a KDE-t, sajnos nem sikerült összehozni pedig megnéztem volna milyen ott.
-
Rimuru
veterán
Igen sajnos láttam mikor 8.1-el vacakoltam. Viszont volt egy olyan probléma amit nem tudtam megoldani [link] (sajnos nem találtam meg a linkelt logot). A lényeg hogy ami választ kaptam rá azt mind megtaláltam google segítségével de nem változott a helyzet. Igazából bíztam a rendszerben hogy nem lesz semmi probléma hát lett. A vicc az hogy nem is nagyon használtam volt hogy csak azért indítottam el hogy frissítsem.
(#174) emvy : Manjaron tudsz válogatni pár kernel közül [link].
-
Rimuru
veterán
"Azért jobb a Windows és az OS X egy átlag felhasználónak, mert ha valami hiba van, ad iránymutatást, hogy mit csináljon, jobb esetben ki is javítja magát." Ha egy hiba nincs lekezelve mindegyik rendszer összefossa magát.
Láttál már kék halált? Te tudsz valamit kezdeni azokkal a memória és regiszter címekkel amit az ott kiír? És egy átlagfelhasználó tud? Na egy kernelpánik kb ua. Aki annyit tud hogy felrakja a rendszer (next-next-next kattintgatással) legyen az bármi ugyanakkora eséllyel fog kernelpánikot előidézni mint kék halált (egyéb hardver stb hibákat ne nézzük).
"Azt megnézném, hogy itt a fórumon hányan bírnák feltelepíteni a slackware-t" Egy csomó csomagot előre elkészítettek már oda is, semmivel se nehezebb mint egy Gentoo vagy hasonló rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest