Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz CPT.Pirk #302 üzenetére

Van itt linuxos troll is elég, de mindig csak a másik oldalban tudod megtalálni a hibát, a saját "okosságaitokért" még egyszer nem szóltál oda hogy ezt nem kéne. A win mindenben szar, a linux mindenben jó (szerintetek), aki csak egy kicsit is a kettő között helyezkedik el, az már troll nektek.

A mezei júzer úgyis le van korlátozva, a rendszergazdának meg azért meg lehetne adni az advanced belenyúlási lehetőséget, mielőtt kitépi a gépet kábelestől a falból. :) Értem én hogy az oprendszer próbál okos lenni, de had legyek már én okosabb saját felelősségre.

A registry Bill Gates szerint se olyan lett mint ahogy azt ő anno elképzelte. De kompatibilitás miatt nyilván nehéz a váltás, vagy nincs senkinek jobb ötlete. És az se biztos hogy a linuxos módszer itt jobb, mert más a rendszer filozófiája, annak az felel meg jobban, ennek ez.

HA egy iráni atomerőművet meg tudtak hekkelni, gyanítom a Linux is menne az NSA-nak, nem csak a Windows. :)

(#303) Vladi:
    Majd pont te fogod eldönteni ki mihez ért... A flémelésből meg elég is volt ennyi!

"Ezért készülnek fizetett munkaerő által, ingyenesre."
    Pl. Red Hat? És akkor még én nem értem... És felesleges azzal jönni hogy ott terméktámogatásnak hívják az árat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés