- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
CPT.Pirk #302 üzenetére
Van itt linuxos troll is elég, de mindig csak a másik oldalban tudod megtalálni a hibát, a saját "okosságaitokért" még egyszer nem szóltál oda hogy ezt nem kéne. A win mindenben szar, a linux mindenben jó (szerintetek), aki csak egy kicsit is a kettő között helyezkedik el, az már troll nektek.
A mezei júzer úgyis le van korlátozva, a rendszergazdának meg azért meg lehetne adni az advanced belenyúlási lehetőséget, mielőtt kitépi a gépet kábelestől a falból.
Értem én hogy az oprendszer próbál okos lenni, de had legyek már én okosabb saját felelősségre.
A registry Bill Gates szerint se olyan lett mint ahogy azt ő anno elképzelte. De kompatibilitás miatt nyilván nehéz a váltás, vagy nincs senkinek jobb ötlete. És az se biztos hogy a linuxos módszer itt jobb, mert más a rendszer filozófiája, annak az felel meg jobban, ennek ez.
HA egy iráni atomerőművet meg tudtak hekkelni, gyanítom a Linux is menne az NSA-nak, nem csak a Windows.
(#303) Vladi:
Majd pont te fogod eldönteni ki mihez ért... A flémelésből meg elég is volt ennyi!"Ezért készülnek fizetett munkaerő által, ingyenesre."
Pl. Red Hat? És akkor még én nem értem... És felesleges azzal jönni hogy ott terméktámogatásnak hívják az árat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 5441 14" FHD+ IPS Snapdragon X Plus 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5570 15,6" FHD+,i7-12700H,64GB DDR5,4TB NVME,RTX A1000 4GB Munkaállomás,gyári gari
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv magyar vibill gar
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 16GB 1TB NVMe ujjlolv magyar vbill gar
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest