Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Chris
tag
válasz
lionhearted
üzenetére
Én is raktam fel elég sok embernek ubuntut, elementaryt, mintet. Nagyon jó... Valami nem megy vagy nincs linuxra az a szoftver hívnak, hogy csináljam már meg. (y) Nem lesz olyan, hogy ne kelljen olyan szoftver, ami windows only és máris kezdődik az, hogy szarozzák, hogy semmit nem lehet vele csinálni stb., meg engem hív, hogy csináljam meg. Jobb a windows, nincs vele gond. Ja játszani akar a gyerek, hopp nincs rá semmi...
. Most adóbevallást kéne csinálni, ami linuxon is fut!!!, de a linuxos java nem a bekattintom és megy style. Na erről ennyit, engem már nem érdekel ez a téma, van akinek hiába mondok ész érveket, meg tapasztalatokat nem fogadja el, hát akkor hajrá, majd rájössz magadtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Most adóbevallást kéne csinálni, ami linuxon is fut!!!, de a linuxos java nem a bekattintom és megy style. Na erről ennyit, engem már nem érdekel ez a téma, van akinek hiába mondok ész érveket, meg tapasztalatokat nem fogadja el, hát akkor hajrá, majd rájössz magadtól.