Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Chris
tag
válasz
lionhearted #239 üzenetére
Én is raktam fel elég sok embernek ubuntut, elementaryt, mintet. Nagyon jó... Valami nem megy vagy nincs linuxra az a szoftver hívnak, hogy csináljam már meg. (y) Nem lesz olyan, hogy ne kelljen olyan szoftver, ami windows only és máris kezdődik az, hogy szarozzák, hogy semmit nem lehet vele csinálni stb., meg engem hív, hogy csináljam meg. Jobb a windows, nincs vele gond. Ja játszani akar a gyerek, hopp nincs rá semmi...
. Most adóbevallást kéne csinálni, ami linuxon is fut!!!, de a linuxos java nem a bekattintom és megy style. Na erről ennyit, engem már nem érdekel ez a téma, van akinek hiába mondok ész érveket, meg tapasztalatokat nem fogadja el, hát akkor hajrá, majd rájössz magadtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest