Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Nem, ilyen hogy álltalános célú bicaj ilyen nincs. Mi az hogy álltalános?
Benne van a nevében hogy mountain - alias hegyi túrákra, erdős terepre, kavicsos utakra ajánlott, terepre és nem betonra. Betonra a legkvésbé...
LOL ha tudtad hogy mountain bike, akor miért kérdezted hogy milyen kategóriás?
-
Ferdzsoo
addikt
A biciklid mountain bike---

-
Stalker-2572
veterán
Vettem új ülést, tiszta gél az egész. Nagy reményeket fűzok hozzá, mert olyan érzés, mintha nem teljes tessúllyal ülnék rajta
...
Én is vettem mini pumpát, de sz@rt se ér
Kulacsatartóba is tök barót találtam: ki lehet tépni oldalra a flaskát, nem kell kell kihuzogatni.
Holnap ha nem lesz rossz idő, újabb 100km teszt
-
__Psion__
tag
A városra gondoltam (hivatalosan a belső körgyűrütől a külsőig Balatonalmádi irányában van biciklisút, aztán kifújt
). Győrben a városon belül is rengeteg kerékpárút van.
Persze azt mondják minek ide (Veszprémbe) bicikliút, hisz alig van kerékpáros... de könyörgöm! Amíg nincs hol biciklizni??!
-
rudi
nagyúr
Ráfoghatjuk, hogy veszprémi vagyok
Elsősorban Veszprémtől nyugatra szoktam járni, Tekeres völgy környékére, Csatár hegyet mászni, meg azon a részen van halom erdei út, akár a Séd mentén is. Múltkor őzeket meg rókát is láttam, úgy 20 méterre futottak át előttem. Érdemes keríteni egy hajtogatós Déli Bakony térképet. Majd jövő héten csinálok róla egészen nagy felbontású fotót. A másik lehetőség kimenni Zircre vagy Vinyére vonattal, és ott csinálni a Bakonyban szép köröket, mert ott rengeteg jó túraútvonal van, aszfaltos, földutas meg mászós nyaktörős is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Benne van a nevében hogy mountain - alias hegyi túrákra, erdős terepre, kavicsos utakra ajánlott, terepre és nem betonra. Betonra a legkvésbé...

...

). Győrben a városon belül is rengeteg kerékpárút van.