Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
A minap bementem a jogosítványom hosszabbítása végett az okmányirodába és közölték velem, hogy min. 3hét mire megjön az új jogsi.
Van-e valaki itt a fórumtársak közül aki az elmúlt hetekben hosszabbított jogosítványt ,mert gondolom, hogy ez a min 3 hét egy tájékoztató jellegű infó és reményeim szerint 1-2hét-en belül átvehető az jogsi?
Előre is köszönöm!!!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
gamerkiller #102 üzenetére
Meg egy kicsengetes es kint van. 8)
-
Laces005
csendes tag
Már alig várom a következő részt
Valami időpontot nem tudsz mondani gamerkiller? -
tothbe
addikt
válasz
gradilacine #90 üzenetére
Már csak 1 nap. Remélem korán kint lesz, most még várni sem kell, mert már nincs címlapon az előző.
-
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #94 üzenetére
Kár.
-
fireproof
őstag
válasz
gamerkiller #96 üzenetére
ÁÁá meguntam a GRID-et
(most kezdtem el a Just Cause 2-őt, nagyon jóóóó
)
-
fireproof
őstag
válasz
Húúúú már várom. Hiányzik az olvasás.
-
SzalaiG
addikt
válasz
De ha kész akkor miért olyan soká???
-
SzalaiG
addikt
-
-
SzalaiG
addikt
válasz
gradilacine #86 üzenetére
Ki az illetékes? Kit kell siettetni?
Mikor jelenik meg? Ma még vagy holnap? -
daf-boy15
újonc
nagyon jóók az eddigi naplók!!
Biztos hosszú lehetett ez az 5 hét kint,jók a képek is nagyon
Eddig az összeset én személy szerint elolvastam, ha majd lesz még akkor várjuk örömmelaz hogy a havazás milyen volt háát nem semmi ott is a közútkezrléők jól elvoltak bíztos otthon
mert ők megtehetik a kamionosoknak meg csak pörög az idő miközbe állnak
jóéjt mindenkinek -
gradilacine
csendes tag
Több száz euró lett a büntetés. Szerkeszti már az illetékes a következő részt, reméljük, a mai napon be is fejezi. A kutyák jól vannak Blondy incselkedik a fiúval, lassan kialakul a jó barátság.......Már nem vinnyog, ha a Morgót simogatjuk, kihívja játszani, reggel feldöntötték a nagy kukát úgy szaladgáltak.Rosszak, elevenek, de aranyosak.
-
Doro
csendes tag
Hát elolvastam. Nagyon tartalmas és érdekes írás.
Én még csak most kapcsolódtam be, úgyhogy az előzményeket nem nagyon ismerem (1-8), de azt hiszem, hogy mára lesz olvasnivalóm
Blondy megkötésével vigyázzatok. Nehezen viseli a kutya a megkötést, ha előtte mindig szabadon volt. Sokan mondják, hogy agresszív lehet utána.Cason alatt az érdi Cason-t érted?
-
Gradilaci
tag
Udv mindenkinek, naplo legujabb resze hazakuldve, nemsokara Olaszban leszek. Ja elozetesnek: Egy jo atlag hazai fizetessel gyengebb lettem Hispaniaban....
Kb egy havi hazreszlettel...
-
pityu1962
csendes tag
Olvastam hogy nehezenn birtál megfordulni a parkolóbann A CSeh hogy birt elmenni mikor keresztbe fordult a kijáratnál?
-
SzalaiG
addikt
Mizu?
-
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #75 üzenetére
-
SzalaiG
addikt
Mikor jelenik meg a X. rész?
-
SzalaiG
addikt
válasz
gradilacine #71 üzenetére
Róma nem volt???
Szicília?
Oda nagyon szívesen elmennék Európában. -
gradilacine
csendes tag
De jókedve van, most kaptam értesítést. Spanyolok viszlát uticél Róma. Ott még nem is volt.Újabb kaland........ csak jól jöjjünk ki belőle
-
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #68 üzenetére
Nem ér, h mi nem tudhatjuk, h mi a szitu.
Remélem pozitív lesz a vége! -
gamerkiller
senior tag
válasz
gradilacine #67 üzenetére
plusz 1
koszonjuk szepen mindenkinek! -
JanFe
aktív tag
Megint egy nagyszeru iras. Gratula hozza.
Elkaptak a rendorok? Mar kezdek aggodni...
Remelem hamar megjelenik a kovetkezo resz. Mar turelmetlen vagyok...
Tovabbi jo utat. -
Köszi. Jó volt.
Várom a következő részt!Jó utat!
-
Napfénysüti
nagyúr
Szokásos kiváló hangulatú írás.
Kutyás rész ismerős pont ez játszódik le pároméknál.
-
Száguldó
csendes tag
Újabb remek írás!
Csak így tovább, ne hagyd abba!
Valahogy a naplók olvasása után muszáj ETS-eznem egy kicsit. -
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #57 üzenetére
Spain rendőr egy francia Peugeot-val?
Pedig nekik ott a Seat. -
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #57 üzenetére
Pont a 666-os.
-
gamerkiller
senior tag
-
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #54 üzenetére
Nemá!
Ezek nem olvassák a blogot?
Remélem nem lesznek túl szőrős szívűek! -
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #52 üzenetére
Mi a gond?
-
SzalaiG
addikt
Eléggé megterhelheti a szervezetet, h egyik nap +20 másnap -20fok van.
Kitartás! -
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #49 üzenetére
Távol legyen!
Csak jó lenne kutya ellen.
-
gamerkiller
senior tag
Csak nem egy kamiont akarsz kirabolni!
Amúgy nem biztos hogy altató spray. A lényeg az hogy előszeretettel fújkálnak be vele. Akár bombát is robbanthatsz az illető mellett, akkor sem kel fel. Nem egyszer hallottam már hogy valakihez befújtak, 3 napig aludt, a saját ürülékében kelt fel. Legrosszabb esetben nem kelsz fel, hanem kiszáradsz és meghalsz. Ezért kell mindig minden körülmény között egy nagyon kicsit nyitva hagyni a tetőablakot. -
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #47 üzenetére
Altató spray???? Olyat hol lehet venni??? Sos!!!!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
potyautas #46 üzenetére
Hát ezt nem akkor kellett volna elolvasnom amikor éppen a tojásrántottámat majszoltam. Most takaríthatok..
Amúgy a spanit is ki lehet játszani.. Ugyebár túl erősen nem lehet meghúzni nehogy kárt tegyél az ajtókárpitban, de ha túl laza, és mondjuk 2 centire ki tudják nyitni az ajtót, akkor el lehet vágni egy hosszú pengével.
Spaniferről még: Nem a legbiztonságosabb. Ha befújnak altató spray-vel, illetve tűz van akkor + időveszteségi forrás mire kioldod.
-
szablya
aktív tag
Köszönöm, mint minden eddigi részt
-
SzalaiG
addikt
Éppen a komoly technika miatt nem értem, miért nem lehet pár métereket szabadon arrébb állni? Ha van a digitális kártya akkor miért nem lehet ilyet?
-
SzalaiG
addikt
Jó volt.
Remélem szerencsésen hazaértél!
A spanifenren kívül valami komolyabb zár nincs? -
SzalaiG
addikt
Jó volt.
Remélem szerencsésen hazaértél!
A spanifenren kívül valami komolyabb zár nincs? -
Vakegérke
félisten
válasz
gradilacine #34 üzenetére
Üdvözletem a család legújabb regeltjének.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
gamerkiller #32 üzenetére
ja, Mo-on tényleg fura lenne, ha nem lenne hóeke, de egy olyan vidéken, ahol a hó csodaszámba megy, ott nem csoda, hogy nincs hóeke.
gradilacine A "rendes" citromban, narancsban bizony NINCS mag.
A magos korcsnak számít. -
tothbe
addikt
köszönjük az újabb részt az egész családnak.
Azt hittem irigykednem kell a napért, erre kiderült, hogy szegény Laci jobban megszívta, mint itthon. Gondolom igy narancsszüretre sem futotta útközben, mondjuk nem is írtál róla. -
talmida
Közösségépítő
válasz
gamerkiller #19 üzenetére
Na, végeztem. Tetszett!
Jó izgalmas volt megint.
Tényleg jó, hogy nem a nyílt pályán vesztegelt! Az vicces volt nekem, hogy apád csodálkozott azon, hogy Spanyolországban sehol egy rendes hóeke nem volt.
Ha itt lenne havazás, 100%, hogy itt se lenne!
(De hólapátot sem láttam még itt.)
-
p3rgam3nt
tag
Gratula az új részhez , ismét jól szórakoztam!Örülök h sikerült hazajönnöd , még ha rövid időre is!Várom a folytatást , ami ugye jubileumi lesz
Volt miskolci barátnőd?Király
Hajrá Miskolc!
Jó gurit , és szart a kereked alá.
Nagyon vigyázz magadra!!!!!!!!!!! -
potyautas
tag
A DAF-nak jobb a szeme?
Legutóbbi túrámon tettem szóvá Cseh-ben, hogy meglepően sok és hosszú a lejtő, ami ellenkező irányban emelkedő volt, de nekem nem tűnt fel. Erre mondta a Sanyi barátom, hogy a kocsi ügyesebb, mert észreveszi. Veronától Trentó felé van olyan szakasz, amin határozottan úgy éreztem, (kétszer is) hogy lejt az út. A folyó meg szembe folyt velünk. Pedig a víznek nincs esze.
-
rizso
addikt
Nem gyenge kis hó volt!
Az írást pedig kösz!
Van 1-2 kép, ami kimondottan tetszik ezekben az írásokban!
-
Vakegérke
félisten
válasz
gamerkiller #24 üzenetére
Az biza.
-
cspetee
csendes tag
Élvezet olvasni a naplóidat, gratulálok hozzá, és a szerkesztőknek külön köszönet, hogy a képek végre a történet megfelelő részeinél jelennek meg. További jó utat és még sok-sok naplórészletet.
-
Vakegérke
félisten
válasz
gamerkiller #21 üzenetére
Örülök, hogy tetszett. Kár, hogy címlapost nem írhatok soha többé, ha a jelenlegi rendszer marad a módi.
Na mindegy, ez már nagyon OFF, ráadásul saját fájdalmam. -
talmida
Közösségépítő
válasz
gamerkiller #19 üzenetére
Kis részletekben olvasom.
Be kell osztanom, mert szombat, meg hétvége lévén csak pillanatokig tudok a géphez ülni.(Részben munka, részben család ♥ miatt
) A végén viszont jelenteni fogom.
Vakegérke, áúúúú
DE, öRüLöK, HOGY TúLéLTED!
oPSZ ez a caps lock
-
Vakegérke
félisten
Ha szabad, elmesélnék valamit. Jutott eszembe hozzászólásodról, mint kaja.
Anno a Hungarocamionnál esztergáltam mindazt, ami szükséges volt az autókhoz. Agglegény lévén ettem ami a kezembe került. Egy este (éjszakás voltam) vittem egy zacsi száraztésztát, meg egy üveg lekvárt. Rezsó volt, már csak az volt a kérdés, hogy miben készítsem el a lekváros tésztát.
Scania légszűrő volt a nyerő, vagyis a tokja, az a fém fazék. Kicsiszoltam, bár volt még színe, feltettem főni a vacsorám. A mínium megadta magát a hő hatására, de már nem volt visszaút. Lekvárt a tésztára, ne lássák a többiek. Látták. A lekvár sötétjét némileg világosabban pöttyözte az alapozó festék.
Megettem. Ma is élek. Akik pedig összecsődültek megbámulni az aktust, legalább jól szórakoztak. -
talmida
Közösségépítő
Még az elején tartok az olvasásnak, de már most nagyon tetszik!
"Ugye nem jöhet be a házba, meg hasonlók. Már csak az a kérdés, hogy Morgónak honnan szerzek fotelt a nappaliba, és hova teszem azt?"..meg gulyás paprika nélkül, ..hiszen van fehér csoki is
Köszönjük, hogy megosztod velünk az élményeidet és a gondolataidat!
-
gamerkiller
senior tag
Köszönjük szépen mindenkinek!
-
fireproof
őstag
Na ez is baromi jó volt.
Ez az ajtók kikötése nagyon vicces.
(persze ha ott lennék nem röhögnék
) Köszönjük ezt az újabb szuper naplórészletet.
-
Vakegérke
félisten
Talán ez tetszik idáig a legjobban.
-
wabi0630
csendes tag
gratula a beszámolóhoz.
-
válasz
gamerkiller #11 üzenetére
Remény hal meg utoljára
Akkor viszont jó utat neki -
-
Ismét egy remek írás Laci " bácsi " tollából
Köszönjük szépen, a spanis megoldás tényleg igazi Magyar megoldás. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Ahogy mondják " szegény ember vízzel főz " Ellenben a céges újságotoknak nem kell hinni feltétlenül. Ilyen cikket tudok mutatni az én céges újságomban is, és én teljesen más területen dolgozom. Szóval te sem vagy már annyira királyfi, hogy elhiszed ezeket a meséket
Bár kétségtelen, hogy egyrészt jól hangzik, másrészt jól esik, harmadrészt viszont nem feltétlen fedi a valóságot
Azért remélem már ki is pihented magad nagyrészt, és éppen a kutyusokat szoktatod egymáshoz. Mondjuk egy jó bor, esetleg sör tásraságában
U.I. : Nem is gondoltam volna, hogy ezeket a nagy kocsikat is így meg tudja fogni a hó. Azt hittem, ez csak a személykocsik kiváltsága. Üresen még oké, de ha meg van rakva, azért reméltem hogy könnyebb velük boldogulni, pusztán a tömegük miatt is -
Mr.Csizmás
titán
faintos
-
kenpark
csendes tag
Én sem tudok egyebet írni minthogy ez a rész is nagyon jó volt..
Különösen egy rész: "Szembe velem, félig a járdán áll egy olasz kolléga, gondolom „született olasz”, mert koromfekete a srác. Ma elfigyeltem, egész nap a nyitott ajtajú kocsija mellett sörözik, egyiket bontja a másik után, közben a kocsijában szól a zene, és valami átszellemült arccal, apró lépésekkel táncol a zenére. Minél több sor fogy, annál jobban érzi a ritmust, kifejezetten jól mozog a srác." (nagyon jól meg lett fogalmazva)
Magam elé képzeltem az egész jelenetet és fél óráig úgy nevettem rajta,hogy a könnyem is kicsordult -
hemaka
nagyúr
Apám is nem régiben csak 7hét után volt otthon, szóval az sem lehetett egy kellemes utazás, gondolom milyen rossz lehet.
Ezt a spaniferes megoldást majd megmutatom neki. =D -
Kurutomi
csendes tag
Csak így tovább.
Az a spaniferes megoldás nagyon beteg -
potyautas
tag
Dolog az idő, ezért csak a feléig olvastam, de határozottan tetszik. Most már bevallom a korábbi véleményemet, miszerint kívülállóknak (nem kamionosoknak)két folytatás elég a naplóból. A mostanihoz viszont semmi háttérismeret nem szükséges, anélkül is élvezetes olvasmány. Gyorsan összevágom a tervezett munkát, aztán folytatom az olvasást. (A "lízingelt lányok" kifejezés nagyon belopta magát a szívembe)
-
Laces005
csendes tag
Már kezdem is az olvasást
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- SSD kibeszélő
- Dark Souls sorozat
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest