Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Jó cikk, én is sok mindent rendeltem már ebay-ről, pedig eleinte féltem tőle, de eddig minden csomagom megérkezett, illetve egy nem egészen, de arról rögtön írok.
Női ékszerek, fülbevalók, karkötők, ilyesmi ajándéknak, bár néha a kép becsapós, és például filigránabbnak tűnik, mint valóságban. A HD2-höz fekvő tok, kb. másfél évig bírta, aztán elszakadt. utána vettem a Speedshop-ban méregdrága Krussell-t, az is másfél évig bírta, de az ebay-es valami 1 dodó volt, úgyhogy ár-érték arányban messze jobb. Az egyetlen drágább (50$) vásárlásom egy Alfa Romeo karóra volt, szép is, jó is, nekem megérte.
Az egyetlegy kis kalamajka egy női fülbevalóval történt, megjött a buborékos levél üresen. Előszört azt gonoltam, hogy lenyúlták, de jobban megnézve a boríték ragasztócsíkjáról le sem volt húzva a fehér szalag, Írtam a kínainak, hogy most ez mi, aztán sűrű elnézések közepette válaszolt, hogy a csomagoló valószínűleg elfelejtette beletenni a cuccot, mit szeretnék, küldje el megint, vagy pénz vissza? Az előbbit választottam, meg is jött rendesen.
A szállítási idők úgy két hét-két hónap között váltakoznak, de a legtöbb egy hónapon belül megjön.
Néha tényleg fillérekért lehet itthon több ezer Ft-ba kerülő cuccokat rendelgetni.
-
Hauptmann
addikt
Ja, bizsu, nemesfémet nem rendelnék ebay-ről. Bár egy ismerősöm remek, valóban ezüst cuccokat szerzett onnét, olcsóbban, mintha itthon vette volna.
Megnéztem ezt a meskát, elég drága. Bár az ebay 10 centes-1dolláros szarjaival nehéz felvenni a versenyt árban...
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz tigerscorpio #402 üzenetére
Tudsz linket adni a motoros ledekhez?
-
Hauptmann
addikt
Nekem ez jött meg a napokban, Két hét alatt ért ide, Kínából nem olyan rossz idő.
-
Hauptmann
addikt
Rendeltem egy mini usb->micro usb átalakítót az előbb Kínából, kemény 220 Ft volt, kíváncsi leszek, milyen hamar ér ide.
-
Hauptmann
addikt
Szeretnék venni a lányomnak olyan kis óraházat, amit gyöngyfűzéshez használnak. Ez egy kis óratest, benne működő órával. Hogy keresek rá? Biztos van dögivel az ebay-en, de nem találtam meg.
-
Hauptmann
addikt
-
Hauptmann
addikt
Megjött a múltkor keresett gyöngyfűzős óratest. Augusztus 25-én rendeltem, tegnap érkezett meg, soha rosszabb szállítási időt.
-
Hauptmann
addikt
Mondjatok valami vállalható autós töltőt, ami kimenetként 5V/1A-t tud (és az sem baj, ha adnak mellé micro usb kábelt).
-
Hauptmann
addikt
Végülis ezt az autóstöltőt rendeltem. Jó, ez már nem a filléres kategória, és a magyar webáruházakban is előfordul ennyiért, csak épp nincs raktáron. A legolcsóbb valójában is megvásárolható példány úgy egy ezressel több. Ja, és berizikóztam egy 52 véleményes eladót, igaz mind az 52 pozitív. Nagyon kíváncsi leszek, hogyan zárul a történet, de nem hiszem, hogy kamu, mert már meg is kaptam a postai nyomkövetés számát (nem free shipping volt).
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Ma írtam a szeptember 16.-án kifizetett órásnak, hogy nem jött meg a cucc. A fülbevaló viszont ma befutott. Várok még egy autós töltőt.
-
Hauptmann
addikt
Hm, az első rendelésem az Alibabáról elég rosszul sikerült. Rendeltem egy Sony töltőt, ki is fizettem,, de aztán fagyasztották a megrndelésemet, merthogy gondok voltak az eladóval. Küldtek is egy levelet, ezt.
"Please note that the account of the AliExpress supplier: has been suspended. We have frozen all of your pending orders with this supplier for which you have already made payment. We will request the supplier to provide necessary evidence such as proof of shipment, and if necessary, relevant qualification certificates, within 3 working days. If the supplier does not provide the evidence, AliExpress will close the order and refund the payment to you. At present, please be patient and wait for further instructions from us.
AliExpress is committed to the principle of good faith and the protection of the interests of both buyers and suppliers. The above-mentioned supplier was recently found to have unsafe trading activities. Therefore, to protect the interests of buyers, we have decided to suspend the account of the supplier.
AliExpress strives to continuously improve our trading environment. Thank you for your understanding and continued support.
Sincerely,
Alibaba Trust and Security Team
2013.10.27 23:00"De egyelőre még nem jött vissza a pénzem.
Az ebay-es órás eladó sem válaszolt még arra, hogy nem jött meg az október elején kifizetett áru. Lehet, hogy arra is keresztet vethetek.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Na, írt az ebay-es órás eladó.
"Thank you for your recent purchase.
I want to update you about some recent delays on items shipping from China / Hong Kong
_______.Recently the Hong Kong Post announced that all items shipping by air are now subject to x-ray
screening for regulated materials. This additional screening has cause delay in shipment.
Please be assured that your order has shipped, but may arrive late because of this issue.
I apologize for the delay, and want to make sure you are satisfied with your purchase.
To ensure that you have a great eBay experience, I’d like to offer you two options:
1. If you are comfortable with waiting, your item shall arrive soon.2. If you prefer a refund, please feel free to contact me.
and i can also resend one to you via other post method.
Please let me know how you wish to proceed.
Once again, thank you for your purchase. Your patience is greatly appreciated.
Warm regards,- fashion639"
-
Hauptmann
addikt
Ma megjött a problémás aliexpress-es Sony töltőm. )
-
Hauptmann
addikt
Én is rendeltem ilyen Awei fülest, kíváncsi leszek rá.
-
Hauptmann
addikt
Nekem is van két rendelésem szeptember végéről, egy óra, meg egy autós töltő, ami nem jött meg. Nálam is valami röntgenes átvilágításra, meg hosszú hajóútra hivatkoztak. Az órát a napokban újraküldettem, a töltőnél még várok két hetet, aztán pénzvisszafizetés. Ha esetleg utána mégis megérkezne, majd megint kifizetem neki.
Drága termékeket én csakis biztosított postával rendelnék, de akkor meg kb. annyi, mintha itthon vennéd meg.
-
Hauptmann
addikt
Nekem tegnap jött megy egy szeptember 15.-én kifizetett óra, ezzel lassúsági rekododot döntött. Várok még egy szeptember végén feladott autós töltőt, mondjuk az elaóval abban maradtam, hogy ha a últ héttől számított két héten belül nem érkezik, meg. akkor refund, és ha eseteg valamikor megjönne, megint kifizetem.
Valami hülye röntgenes átvizsgálás miatt nagyon belassult a szállítás, megvan a nyári egy-másfél hetes érkezéseknek a böjtje.
-
Hauptmann
addikt
Ma megjött a 11.09-én rendelt Awei in-ear fülhallgatóm. Nekem tetszik, de nyilván még változni a bejáratás után. Mindenesetre én a mélyebb hangzásvilágot kedvelőknek ajánlom inkább.
Amúgy halkan megjegyzem, hogy szerintem nagyon igényes a csomagolása, a "nagy" márkák elbújhatnak mellette.
Viszont még mindig várom a szeptemberben rendelt Sony autós töltőmet.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz KoVee84 #1622 üzenetére
Nekem az eddigi legdrágább rendelésem egy 3000 Ft-os Sony autós töltő volt, szeptember közepén rendeltem, a mai napig nem jött meg, az eladó pedig nem reagál a refundos levelemre, pedig abban maradtunk, hogy ha december közepéig nem jön meg, visszaadja a pénzt. Úgyhogy bekaphatja. Maga a lezárt aukció sincs már fent az ebay-en, mintha meg sem történt volna.
-
Hauptmann
addikt
válasz Lucas Kane #1637 üzenetére
Nem.
-
Hauptmann
addikt
Nem filléres kategória, de a hivatalos gyártói és az itthoni árhoz képest kevesebb, mint a fele összegbe került. Pezsgő színű Spigen Neo Hybrid tok Note 3-hoz. Eredetinek tűnik (persze aztán ki tudja), rendes gyári csomagolásban jött Angliából, 8 nap alatt, 3500 Ft volt postaköltséggel együtt.
-
Hauptmann
addikt
Antennás wifi usb adapterre van valakinek jó tippje?
-
Hauptmann
addikt
Van valakinek tapasztalata ebay-es zsebwifivel kapcsolatban? Olyan kellene, amiben van alapban modem. Az akkumulátor előny, de nem feltétel.
-
Hauptmann
addikt
Jó minőségű USB3 kábelt tudtok ajánlani?
-
Hauptmann
addikt
Olcsó, és kényelmes headset-et tudrok ajánlani PC-hez? A kategóriához mérten viszonylag szépen szóljon, meg ne búgjon a mikrofonja.
-
Hauptmann
addikt
Fejlámpára valami best buy?
-
Hauptmann
addikt
Angol ebay-ről vásárolnék kb. 55000 Ft-ért. (45000 Ft+10000 Ft szállítási költség). Vám áfa ügyben mire számíthatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Acer i3-4130 3.40 GHz / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!
- Apple iPhone XS 64GB Fehér
- Keresek használt de garanciás Ryzen 9 7900X/7950X -et
- iPhone 14 Pro Max - Független - 128gb - Deep Purple
- Deagostini 1:43-as méretarányú Volkswagen hivatalos modell gyűjtemény sorozat első 10 száma
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest