- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Bavid #179964 üzenetére
Ugyan engem nem érint ez az USB-n való laptop töltés, de korábban követtem a témát és az volt a probléma a több USB kimenettel bíró töltőfejekkel, hogy csak akkor tudtak nagy teljesítménnyel tölteni, ha semmi más sem volt mellé bedugva a laptop mellé. Idővel lehet fejlődtek, de ennek nézz utána.
-
Pítőr
aktív tag
-
-
kmarci25
veterán
A Maxell egy nagyon jó füles. Több éve nyúzom már, szépen szól, adnak mellé három nagyságú gumi feltétet, így megtalálhatod, ami neked a legkényelmesebb. Az egyetlen gond, hogy a fém foglalatról lekopott az oldaljelzés. A jobb oldaliról teljesen, a bal még tartja magát, de mint mondtam rég óta megvan, kb. 4-5 éve.
El Gringo: köszi a tippet, én egyelőre a hagyományosabbat vettem, még próbálkozom, ha bejön, jövőre jöhetnek a különlegesebbek is.
-
kovisoft
őstag
Arra ügyelj, hogy sok esetben kamu a feltüntetett mAh érték. Én pl. vettem egy ilyet az Aliexpress-ről (nekem még 15$-ba került), és távol áll a feltüntetett 20000 mAh-tól. Jó, ha 2-3-szor fel tudja tölteni a telómat, aminek 2750 mAh-s az akksija. Ettől függetlenül jól használható a cucc.
-
mrgergoke
aktív tag
Én személy szerint a Yoobao akksikat ajánlanám a figyelmedbe. Ismerősöm vett még tavaly (ketten vettek végül is egyet-egyet) és én is láttam működés közben. Tudja, amit írtak róla, és dizájnos is. Pontos típust, árat, stb. nézz ki magadnak, én már nem tudom, milyenje van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest