- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
- Doky586: Egyszerű boot
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
-
Outlander
addikt
Ha szorosan hordod, akkor nyom, vág, szúr.. poló alatt ... poló felett meg lecsúszik, pláne ha olyan lycras vagy egyéb gyorsan száradó "funkcionális" felsőt hordasz... Ez az én meglátásom.
Aztán h most megint a facebooknak és twitter edzünk-e és megosztjuk-e h mikor mennyire voltunk formában az már megint más kérdés...
Én ennél jobban nem is mennék bele... csak a saját véleményemet írtam le a dologgal.ui: Elmúlt 20-30 évben senki nem bírt rávenni h én fussak, tesi órán is inkább a medicin labdával dobtam meg a kislabda távot, de h én fussak az kizárt dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Okosított PS3 FAT - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Eladó Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz
- Eladó 2 pár KINGSTON FURY 64GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL18 Memória KIT
- Eladó Creative Sound Blaster X4 külső hangkártya!
- Ryzen 7 5800X / RTX 3070 Ti / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W GOLD
- Kingston FURY Renegade RGB 2x8GB 3200MHz DDR4 (KF432C16RBAK2/16)
- Raijintek Ereboss Core edition
- HP 440 G8, i3-1115g5, 8/256gb, 1 év garanciával
- Intel Core i7-2600K + Corsair Vengeance DDR3 / 1600MHz / 4GB x 4 db / 16GB + Z68A-GD65 (G3) + CPU hű
- iPhone 14 Plus 128gb akku 85% (2 hónapig még Vodafon/one függő) szép állapotban
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest