Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Zsoleszhun #110502 üzenetére
Második napja tesztelem együtt egy kézen a Mi Band 2-vel, eddig pontosabb a Xiaomi-nál, és kevésbé számolja az egyéb mozgást is, mint "jónevű" társa.
1.05-ös szofttal érkezett hozzám, már 1.09-nél tart a frissítés.Eddig nagyon pozitív az összkép, ha kész a teszt, majd linkelem...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
Tökéletesen megfelel a valóságnak
A Xiaomi a topic Apple-je
Persze én is vettem Xiaomi tollat, mert én is hülye vagyok. Van itthon 7-8 Parker toll, a Mija nem ér fel hozzájuk,a Beta Ball penhez vagy a Jotter sorozathoz sem, de nem akartam kimaradni a "jóból"."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
veterán
válasz Game-over #112254 üzenetére
Nekem is jött, de mondtam, hogy azért várjunk még picit, ne küldjék még visdza a pénzt, aztán jeleztem nekik, hogy képzeljék, mégis van, csak biztos nem vették észre. El is küldték, feleségem használja örömmel.
-
veterán
válasz andrisbandi #114692 üzenetére
Azta! Az én cuccaimnak elfelejtettek erről szólni. Minimum 4 havonta miband szíjat cserélek az elmúlt kb 2 évben. Mindegy, hogy gyári vagy utángyártott, elszakad, kivéve a rendes (mű)bőr és fém szíjakat, de nekem sporthoz is kell az eszköz, arra azok nem alkalmasak.
-
veterán
válasz Ghard #114621 üzenetére
Akartam venni a telefontendelés mellé (az kuponnal volt) egy samsung level u fülest, mert úgy gondoltam, 5890Ft tök jó ár, és nem fogok ezen lovagolni. 3 napig húztam az S7 megrendelését, mwrt mindig elfogyott az a néhány darab füles, mire felmentem. Végül megvettem anélkül a relefont.
Hiába akartam megvenni teljes áron, nem tudtam azok miatt, akik egy jelentős része vélhetően nem felhadználási céllal vette volna ingyen a fülest. Ez a része bizony bosszantott."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz zolikaDB #115042 üzenetére
Engem is érdekelne a válasz
Én fék éve vettem valami noname vackot, azóta is gond nélkül működik, de valahogy nem bízok annyira benne. Mindig azon aggódok, hogy valamikor nem tölt fel, és másnap meg szenvedhetek miatta."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz zoltan6 #115193 üzenetére
Igen, ez egyértelmű.
Leírom a szabadon hozzágondolható, de kihagyott szöveget is a beszélgetéshez:
- Huszonsok éve van szakállam, de őszintén szólva most hallottam először szakállolajról.
- Nekem 37 éve van hajam, de csak pár éve hallottam hajparfümről
Igaz nagy valószínűséggel nem a férfiak a célközönség, de létezik.- [IKimaradt rész]Oké, feleségem is vett már hajparfümöt, annál nem fura, ha nem hallottam róla. Persze nála hallottam először a száraz samponról is. De ott nőknek szóló, az nem gond, ha nem ismertem.
Na de mi van a szakállolajjal, miért nem hallottunk eddig róla többen, pedig az nekünk szól, nem?[/Kimaradt rész] Azért szakáll esetén fura, ha nem a férfiak a célközönségEzek után jön ki igazán a poén:
Vagy a görög, spanyol, portugál nőkre gondolsz?
Legalábbis azt hittem, hogy kijön a poén...
-
-
veterán
-
veterán
válasz Segnior_Barthez #116205 üzenetére
Az esélyes válasz: nem megfelelő tracking számot kaptál, nem valószínű, hogy más vette át a csomagodat egy héten belül. Én legalábbis nem hiszek ebben a sebességben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dolphine #116445 üzenetére
Olyan gépeket vegyetek, amiknek megerősített vázuk, rendes merevítésük van a készüléktestben és a kijelzőben is (thinkpad, elitebook, latitude). Akkor nemigen fog ez megtörténni.
Tudom, hogy drágább, de nem véletlenül"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz verybigboy #117208 üzenetére
El tudnád nekem magyarázni, hogy mi a különbség a Samsung Evo Plus és a Samsung Evo + között?
Merthogy a Samsung által forgalmazott csomagoláson úgy látom, hogy a papírra kiírták a Plus szócskát, míg a kártyára csak a "+" jelet rakták rá, így nem tudom, hogy számodra mit jelent a kívánt különbség."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz Donki Hóte #117800 üzenetére
Ezt gondoltam én is a Tronsmart-okig, amik komolyan megleptek. Próbáld ki. Én eladtam a Xiaomi hangszórót (a név miatt jobb áron eladható)
-
veterán
válasz Donki Hóte #117808 üzenetére
Nem tudom, melyik hangfalra gondolsz a mi2 esetén.
Mindenesetre a linkelt hangfallal egyenértékűnek találtam hangzásban a T2-t, csak ez utóbbi több extra tudást ad olcsóbban.
Ha pedig veszel kettőt, a TWS nagyon jó hangzást tud nyújtani, amire a BW-F4 sem képes.
Ez nem jelenti azt, hogy a Tronsmart a legjobb (engem pl az S2 füles ki tud akasztani, mert annyira rossz a BT kapcsolat néha), viszont már látom egy ideje, hogy a Xiaomi jó ugyan, de egyre túlárazottabb e téren. Persze sosem volt a legolcsóbb, és legalább nem naagyon lehet mellényúlni vele (én is egyből, mindenféle teszt nélkül berendeltem pl az mi a1-et).[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SZIGMA #117817 üzenetére
No, látod, én épp rock, hard rock és metal zenét hallgattam rajta, és ahhoz a Xiaomi kevés volt a T2-höz képest.
Viszont ami a túrázáskor, kiránduláskor BT hangszórón keresztüli zenehallgatást illeti:
Szoktam vinni fiatalokat túrázni, és az első, amit kikötök, hogy aki ilyet szeretne hozni, az el se jöjjön. Ha mégis jön, és hozza, akkor vagy elrakja, vagy én rakom el. Ne tegye tönkre a többi ember túrázását ilyennel.Másfelől pedig ha zenélsz, nem fogsz tudni ilyen szelfit készíteni...
Természetesen a háttér a lényeg, nem én
-
veterán
válasz Donki Hóte #118157 üzenetére
Korábban már mondtam Xiaomi toll kapcsán, de nem árt felidézni:
Ha ehhez a tapasztalathoz hozzáveszed azt, hogy Parker Beta tollat már 3 Fontért is kaphatsz házhoz szállítva, és szebb az írásképe, tartósabb a betéte, akkor már nem is igazán éri meg a Xiaomi toll. Vettem én is - mert olyan hülye vagyok, mint itt legtöbben, és ha akciós, kuponos, akkor muszáj venni (hogy szivatnak minket a kínaikak) - de nem azt használom, hanem a Parkereket.
Oké, hogy egy ilyen geek fórumban a Xiaomi a menő, de nem megalapozottan."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
Nálunk a kicsin a gyerekek gyógyszereinek adagolása van. Amikor nem lesznek betegek (mert január óta van a tábla, azóta valamelyik mindig beteg max pár napos szünettel), akkor pedig marad a gyerekekhez csoportpénz, időpontok, ilyesmik miatt. Raktam rá mágnest, fent van a hűtőn.
A nagyobb tábla pedig a bolti listához van. Ha kifogy vagy kifogyóban van valami, akkor felírjuk, aztán mikor megyünk boltba, csak lefotózzuk, és mehetünk. Korábban kis jegyzettömböcske volt feltéve a hűtőre, de rendre kifogyott a papírt, és nagyon sokára pótoltuk."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest