Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
válasz Silent77 #28343 üzenetére
Kétségtelenül nem ugyanaz az a deal.
Az egyértelmű, hogy a te nagy darabszámod nem szeretnék bevállalni, a kérdés igazából az, hogy azoknak akik 1 darabot vettek teljesítik-e a rendelésüket.
Szerintem a kis kínaiak el nem tudják képzelni, hogy ezek a magyarok hogy csapnak le ilyen gyorsan a filléres dolgokra. Lásd a SnapUp során is taroltunk. Ha tudnák, hogy a legnagyobb szakmai fórumon egy topikban nagyon sok ember csak azt figyeli, hogy mit adnak fillérekért...
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Na, ilyet se láttam még. Headset kesztyű
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Xiaomi 10000mAh-s Power bank-hez védőtok 0.75 dollárért. (Aliexpress alkalmazáson keresztül ennyi, egyébként 0.94 dollár)
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz zsolt19900 #28824 üzenetére
Gyere át az Aliexpress topikba, ott segítünk. Ez itt off.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz bzoley #28981 üzenetére
Én is a napokban kérdeztem rá pont erre egy másik topikban. Tablethez rendeltem és üveg szerű dologra számítottam, így meglepődtem, hogy vékony "műanyag" lapok érkeztek.
Hogy ne legyek off:
(#28983) Snoop27: Egy 5.2'-os telefon már elég nehéz a szellőző lamelláknak, érdemes kockáztatni, hogy eltörik? CD slot változat nem jöhet szóba? Én ilyet vettem, nagyon bevált.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Avicularia #29052 üzenetére
Szerintem fogkefe fejre gondol.
Nem tudom a 3D-re milyen fej kell, de itt valaki nagyon jó áron árul villanyborotva fejeket. Nekem a Braun borotvámra 70S típusú fej boltban 9k körül van, eBay-en a legolcsóbban 7k, így egy kicsit fenntartással fogadtam a 2500 forintos árat amit kért érte a hölgy. Végül csak vettem tőle kettőt és nem volt átb@szás. A csomagolásuk nagyon gyűrött, gondolom ezért szórhatták ki valahol egy hihetetlenül kedvező áron őket.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz DJ. Ru$y #29538 üzenetére
Anyáméknak és anyóséknak is rendeltem 100-100 darabot, erre 2 centis vastagságú helyett 1.5 centis jött.
Megegyeztünk 50% visszatérítésben, így 700 forintot megért a 100 darab.Továbbra is 2 centi vastagként hirdeti, ha valaki vissza akarja szerezni a fele pénzt, akkor rendeljen bátran. [link] Két hét alatt ideért mindkét csomag, tehát a gyorsasággal nincs probléma.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz DJ. Ru$y #29604 üzenetére
Pedig igaza van a fórumtársnak. Én minden szélességből vettem már, néhány kijelzőt már ragasztottam vele. A hordozón, amire fel van tekerve belül van a 3M logó, mint ezen a képen. Tudom, hogy ez nem ugyanaz a ragasztó, de este ha ragaszkodsz hozzá le tudom fotózni azt is amiről szó van.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem eredeti termék, nem ragad olyan erősen mint kellene neki.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
válasz DJ. Ru$y #29611 üzenetére
Butaság így ragaszkodni az álláspontodhoz, ha nincs igaza az embernek, akkor nincs igaza. A hirdetésben az igenis a márkára utal, nem a hosszúságra.
Sehol nem jelölik a métert nagy M-el, az SI mértékegységek általános iskolai tananyag.
Hogy nem eredeti 3M termék, az más kérdés. Mindegy, én is befejeztem, elnézést az off-ért.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Gondolom azért nem volt kitéve, mert az Aldiban is úgy lehet, mint a Lidl-ben, hogy az akció lejárta után vissza kell küldeni valamilyen raktárba a megmaradt készletet. Én egyszer egy konyhai aprítót kerestem a Lidl-ben, kérdeztem az eladót, hogy pár napja volt akcióban, nem maradt-e belőle, akkor mondta, hogy ezeket mindig visszaküldik, nem tárolják az üzletben.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz maestro87 #29847 üzenetére
Pedig van amiben verhetetlen.
Például edzőcipő takarításban az alsó gumi peremet (jobb szót nem tudok rá) nem kell dörzsölni. Simán egyszer végighúzod rajta a szivacsot és olyan, mint új korában. Illetve a bőr cipőt is tökéletesen lehet vele tisztítani.
Illetve a hétvégén az autó műszerfalát töröltem át vele. Nem is gondoltam, hogy a világos műanyag borításon ilyen sok kosz van. Próba szerencse alapon a (szintén világos) könyöklőt is végigtöröltem vele és szépen lehozta a nyári melegben beledörgölt dolgokat.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz draco31 #30127 üzenetére
Gyere át az Aliexpress topikba és átbeszéljük.
21 éve a Prohardveren! ™
-
-
kirkri
addikt
válasz spidersoft #30264 üzenetére
Ez nem Yanwen TN. Jó eséllyel élni is fog pár napon belül.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz spidersoft #30279 üzenetére
Ezt szerintem manuálisan tölti ki az eladó, majd később már a TN alapján automatikusan frissül a státusz.
Ezek szerint foglalt egy normális TN-t a China Postnál, de mivel nem azzal adta fel, így nem fog frissülni a státusz.
Legalább szállítónak beírta a Yanwent, így legalább lehet tudni, hogy ezt felesleges figyelgetni.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Ahogy az Aliexpress topikban írtam a fizetési problémák kapcsán, aki eddig még nem fizetett annak azt javaslom ne is tegye. Vegye meg a terméket és várjon a fizetéssel holnapig. Nem kötelező rögtön fizetni és jelen helyzetben úgy tűnik nem is tanácsos.
Egyébként látják a problémát, egy ilyen közlemény már felkerült az oldalra:
"During the 11.11 promotion time, If your order status is not changed after the payment, please don’t worry and check later. We are fixing this problem and will update you soon."
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz kirkri #30750 üzenetére
Fórumtárs rákérdezett az Aliexpress ügyfélszolgálatán a duplán és triplán kifizetett termékek ügyére. Sajnos elég körülményes visszaszerezni a pénzt.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Real_Necro #30949 üzenetére
Én is így jártam.
Az egyetlen dolog amire szívesen rámentem volna, az a Chuwi Hi8 tablet volt, de arról meg megfeledkeztem.21 éve a Prohardveren! ™
-
-
kirkri
addikt
válasz dajkapeter #31718 üzenetére
Végre egy olyan hozzászólás, amiért elkezdtem anno ezt a topikot követni.
Sajnos mostanában már csak elvétve látni olyan hozzászólást, amiben valaki a tapasztalatait írja le a termékről, megtoldva linkkel is.Kedvet is kaptam egy rattan füzérre.
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Earl_Muttley #32065 üzenetére
Ez a maláj tracking egy nagy talány.
A Maláj posta oldala felismeri a TN-t és eddig nekem 2 ilyenem nagyjából akkor érkezett az országba a kézbesítés alapján, mint amit a TN mutatott (3-4 nap múlva kézbesítették). Egyiket sem kellett aláírni, nem regisztrált levélként érkezett.
Viszont két másik maláj TN-es csomagom meg már 5 hete célországba elküldve státuszt mutat és nagyon kamunak tűnik.21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz DiscoDan #32070 üzenetére
Szerintem igen.
Más is belefutott már ebbe. Ugye az szerepel ott, hogy 1 lekérdezés? Mert, ha igen, akkor az te vagy. Ha hamis, akkor nagyon sok lekérdezés látható, mivel a hamis változatra csak néhány sorozatszámot használtak.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
Nekem a pontokon kívül eddig volt egy 6%-os kupon és 2 darab 5%-os. Annak fényében, hogy alapból van most az oldalon a 6%-os karácsonyi kupon, jobban jártam volna, ha ezek helyett is pontot kapok.
Más: Három napon keresztül pörögtem, hogy megpróbálok lecsapni tegnap 16 órakor a Chuwi tabletre a SnapUp-ban. Azt láttam, hogy US warehouse, de még úgy is megérte volna, hogy fennakad a vámon és az áfát ki kell utána fizetnem.
Direkt hazamentem a munkahelyemről korábban, majd 5 perccel a kezdés előtt már ott ültem a gép előtt és vártam a lehetőségre. Rányomva a Rush to buy gombra vettem észre, hogy 19 dollár a szállítási költség. Gyors fejszámolás, majd nagy káromkodás következett, mert így már csak 2000 forinttal járnék jobban, mintha a Gearbesten megveszem EU raktárból. Így most megvárom, hogy a BF keretében nem lesz-e valahol jó tablet ajánlat és ha nem, akkor megveszem a Gearbesten.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Azért kerül rá a jelzés, mert abból kiindulva, hogy a svéd posta hozta a csomagot, vám és áfa mentesnek kellene lennie a küldeménynek. De mivel ez Kínából jött, ezzel jelölik, hogy nem EU-s csomagként kell kezelni.
Nekem minden svéd postás csomagomon rajta szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz havri1 #34570 üzenetére
Én is azt gondoltam, hogy a kézbesítő a regisztrált csomagot nem piszkálja, egészen a mai napig.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest