Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz Silent77 #52896 üzenetére
Nekem csak sima Hi8-am van és nem rossz gép, Android alatt használom.
Hátrányként annyit tudok felhozni, hogy kevés a szabad hely (vagy inkább én telepítek fel túl sok app-ot.), hivatalos frissítés azt hiszem nincs hozzá, és nem bírja sokáig az aksija, főleg játék alatt hamar lemerül (1-2 óra, de inkább csak 1 óra). Ez utóbbi esetben eléggé melegszik is. Azt hiszem az eggyel nagyobb kijelzőjű tabletekhez tartozik dupla kapacitású akkumulátor...
Ja és a kamerája, hangszórója xart sem ér.De keress rá a saját topic-jában is, mert olvastam már olyat, hogy valamelyik típusnak a kijelzőjével gondok vannak...
-
petipetya
nagyúr
Segítsetek abban, hogy kell szállítási költséget fizetnem ingyenes kiszállításra, vagy sem?
Megrendeltem ezt a MiFone L58 Smart Watch-t a gearbes.com oldalról, 16.99 USD áron - ennyit vont le a PayPal. A szállítási költségnél a Hungary / Flat rate shipping (7-25 munkanap) esetén ott virít a FREE SHIPPING felirat.
Ám van egy számla a tracking number mellett, amin az óra látható 8.49 USD-vel: kép
Ugye ez nem azt jelenti, hogy még annyit kell mad utólag kifizetnem a szállítás miatt, ami ingyenes? Vagy ez csak a netto ára az órának, amiből az akkori akciós, bruttó 16.99 USD kijött?
"nincs rá lezsóidő"
-
Watcher45
tag
Gearbest filléres vacakgyüjteményhez KDDAI kupponkóddal 0.10 dolcsi a 6 in 1 Key Style Pocket Knife - SILVER [link]
-
huliganboy
addikt
Srácok Ausztria és Németország esetén milyen költségekkel kell számolni nagyobb értékű (200$) termékek rendelése esetében ha Kínából rendelek a fenti országokba?
Köszönöm
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szabolcs77 #52876 üzenetére
Azt vágod, hogy kell hozzá központi egység is? Én is megrendeltem egyet, és csak aztán olvastam tovább, hogy ez magában nem fog működni... Szóval kértem egy Cancel-t remélem elfogadják...
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
asdasdasd
tag
Tudtok ajánlani valami DVB-T box-ot, ami tud USB2 media lejátszóként menni
Ami kellene:
- MPG4 dvb-t (magyar ingyenes földfelszínhez)
- Analóg video kimenet is (crt tv-hez is lehessen kötni) (scart vagy composite video+analóg hang)
- AC3 -at is vigye ha lehet
- h264, divx, mkv,...
- full hdLAN nem fontos
2K, 4K, ..., csirrió K nem kell[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz schawo #52828 üzenetére
A Picike elemlámpába tennél egy AA-s elemet? Azzal is megy ha jól látom. Kíváncsi lennék a használhatóságára. Persze nem fog 1200LM-et nyomni de a sötétben használható-e?
Kösz."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
cris78
őstag
Mivel sok itt a muzsikus, karácsonykor ez kiderült a sok pengető rendelésből
Itt egy újabb hangszer 0,99 USD-értLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
titán
A Xiaomi minden irányban sokkal nagyobb, és sokkal nehezebb. Hiszen nagyobb a kapacitása. Miért ne lenne jó semmire? Ez egy powerbank, nem egy holdrakéta. Nekem bőven elég a kinyerhető 2000mAh és 1,5A-es töltés. Még az ingzsebben a telefon mögött is elfér, miközben tölt. Biztos valakinek jobb a kisebbik Xiaomi, de nem ennek a versenytársa.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Zeki
nagyúr
válasz zsolt19900 #52860 üzenetére
Én is jobban szeretem. Az ős polaroidom ilyen. Sajnos a decathlonos nem. Nem is szeretem.
-
zsolt19900
őstag
olyasmi napszemüvegre aminek barna a lencséje hogyan tudok rákeresni? nem kukacoskodás, de a szememnek sokkalta jobban esik a barna lencsés (kívül már lehet bármilyen színezetű, csak barna legyen az alap ne fekete ill szürke) napszemüveg.
Rá tudok valahogy pontosan keresni az ilyesmire?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
BullZeye
veterán
-
dugesz77
őstag
Gearbesten találtam ezt a ledes spot lámpa akciót. Négy darabos a készlet és simán hálózati 230V kell csak rákötni. Ennyiért egészen baráti. A csillagos keretért kár, egy egyszerübb jobb lenne.
A múltkori Ufo lámpa Belső Ledet még lejjebb vitték. Már csak 2,29$.. Bár még az előző rendelés sem jött meg. A fene egye meg őket,hogy a francba éri meg nekik ennyiért eladni?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mini m8s android tv box:
Mini M8S TV Box http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_334004.html
Pontokkal 22,75 usd.
Ennyit megér?[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz XtremLor #52853 üzenetére
Jól emlékszel, utána még vettem egyet.
Azt hittem majd tudom használni...
Negyed áron alig tudtam eladni.
Külön nem láttam még a fogadó egységet. Mondjuk azzal már annyira nem lenne buli.
Nekem a párosítással is voltak gondok.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
XtremLor
őstag
Azt nyerted snapup nem? valami remlik....ugy mar mas a leanyzo fekvese, magaban pedig nem lenne rossz.
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
veterán
válasz XP NINJA #52851 üzenetére
Most akartam írni, hogy magába nem jó.
Nekem volt is, de eladtam, mert nem tudtam mire használni.
Smart home .... Valami volt a neve. Nem is olcsó.Pedig méte három benn volt a kosárba.
Franc, jó lett volna.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz chatran #52848 üzenetére
Persze nem jöhet be mindenkinek, de nekünk bevált.
Több darab van itthon. Ennyiért nem igen találtam jobbat, de még drágábban sem.Most találtam, venni kéne. :
Original Xiaomi Mi Smart Temperature and Humidity Sensor http://m.gearbest.com/living-appliances/pp_344665.html[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Veithdia csajos napszemüveg. Eddig csak ezzel a példánnyal volt dolgom, ez alapján azt kell mondanom, nem értem mi ez a nagy felhajtás a márka körül itt a fórumon.
Összevetettem egy fél dolláros napszemüveggel és anyagában szinte teljesen azonos vele, ugyanaz a gagyi kínai műanyag hatás. Egy Polaroid ehhez képest prémium.
A reklámfotókon jól mutat a körítés, a tok meg a törlőkendő, de ezektől sem kell sokat várni.További képek az album végén.
-
dugesz77
őstag
válasz schawo #52841 üzenetére
Hát igen . Lassan az arduino UNO-t is chipses zacskóba rejtik ajándékként úgy lement az ára . Egy Tracking Robot autót viszont leütöttem. Egész jópofa ráadásul kittben adják,szeretek forrasztgatni. Gyerekeknek szórakozni jó lesz.
Beni2360: paypal-ig eldobott de ott "sorry".. Csak 1 db volt azt meg nehéz(nem lehetetten) elhozni.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Negyed óra múlva Snap-up. Lehet rámegyek a Raspberry-re Azért most sem erőltették meg magukat az akciókkal
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Chuwi hi8 pro tabletről van valakinek tapasztalata?
Chuwi Hi8 Pro Tablet PC http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_343663.htmlLegfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
Érkezett még egy-két apróság az előző hozzászólásból lemaradt:
Nitecore T Series Tube kulcstartó lámpa. Bár Eu-ból rendeltem május 7.-én mondhatni rossz időt futott . Amúgy nagyon kicsi mégis kellő fényereje van. Usb-ről tölthető, jól használható.
Üvegszálas edénytisztító bigyó. Alu fazekak,serpenyők aljára tökéletes, jobb mint a fém dörzsi, de vigyázni kell vele mert könnyen belemegy bőr alá is a vékony üvegszál tehát kesztyűben érdemes használni.
Május 28.-án rendeltem.
Fokhagyma,gyömbér reszelő. Fokhagymát reszeltem jól dolgozik. Azt,hogy mennyire lesz tartós majd az idő megmondja. Gyorsan jött június 16.-án rendeltem.
Tegnapra (László napra) pont beesett apumnak egy "szokásos" Veithdia napszemüveg fekete keret kék üveg kombinációban. Ma fel is avatta ,pecázott benne, nagyon tetszett neki. Most egy kicsit lassan ért ide május 31. rendeltem de éppen időben ért ide. -
titán
Nemrég érkezett:
Ultravékony Powerbank 2600mAh Tényleg nagyon vékony, kényelmes vinni bárhová, észre sem lehet venni a jelenlétét. $3,6-ért vettem. Netes adatok alapján 2000mAh a kinyerhető kapacitása, a 3300-as telefonomat pont 60%-ra tölti, szóval ezt meg tudom erősíteni.
Ledes szúnyogcsapda 4-et vettem. Jól működik, fogja a szúnyogokat, meg az apróbbakat. Két hét alatt megjött. A csomagolása haláli. Mintha most jött volna a kilencvenes évekből, annyira értelmetlen rajta minden angol szöveg.
Ma jött:
72x 5730 ledes SmartIC-s Foxanon E14 kukorica "izzó" 6db érezett. Nagy a fényereje, szemre erősebb, mint a 11W-os kompakt fénycső, amit váltott. Nem villog, stabil a fénye. Szállítás 20 nap volt
Picike zseblámpa Még nem jött meg a 14500-as akku hozzá, nem tudtam kipróbálni. Egy hete rendeltem. Vihargyors szállítás.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
-
attiati
veterán
gearbest-en be lehet állítani árfolyamfigyelőt?
-
w.miki
veterán
Megjött a Xiaomi Portable USB LED Light ( Enhanced Edition ) kislámpa.
Tetszik, egyetlen bajom van vele: nagyon erős a fénye.
Van ennek olyan változata, ami csak 1 fokozatú, és kb. olyan a fényereje, mint ennek a 2-es fokozaton?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Beni2360
félisten
-
BullZeye
veterán
válasz powerwade #52776 üzenetére
Ez hogy 199 Forint? Itt ahogy nézem a legolcsóbb is 790, mi a titok?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
dugesz77
őstag
Ezek érkeztek mostanában:
Prizmás tv néző szemüveg. Működik,egész kényelmes,egész nagy a látószög. Ennyit megért. Már a Bakancslistában kiszúrtam de nem gondoltam,hogy ráálltak a gyártására. Június 6. rendelés és 24. ért ide.
NEXBOX A95X Androidos tv box. Preorder-ben vásároltam átszámítva 6270 Forintra jött ki. Végül is nem rossz, bár néha meg-meg akad. 4k-s filmeket szépen viszi de ez a frekvencia állítgatás (nem tudja automatán mint egy Openelec) menüből nem az igazi. Játékból párat próbáltam háromból kettő kilép . Majd még utánanézek mit lehet vele kezdeni ,van fóruma ennek is.
Június 03 rendelés tegnap 27.-én érkezett meg.
Usb 3 hosszabbító kábel. Elég sprőd,vastag. Hátlapi usb csatlakozóról 120-140MB/s olvas a Sandisk ultra Flair 64 pendrive-ról tehát a sebesség rendben. Június 13. rendelés.
Univerzális kulcstartó távirányító. Már sokszor leírták, olcsó működik,könnyen tanítható. Május 18. rendelés pont egy hónap alatt ért ide.
Melamin "csoda" szivacs. Sajnos a nagyon olcsó verzióból nagyon felhígult a piac,sokadszorra már nem azt a minőséget kaptam mint régebben. Most tettem egy próbát a drágább,préselt verzióval. Na ez igen. Két mosogató és egy fürdőkád áttörlése után alig hiányzik belőle. Jól dolgozik,szép lett a végeredmény. Ez után csak ezt a verziót fogom már venni. Igaz itt 10db majd 2$ de ennyit mindenképp megér. -
havri1
félisten
válasz mirci18 #52804 üzenetére
Nekem is ez volt a levelezés, de én azt válaszoltam neki, hogy inkább visszaküldöm neki, és cserélje már ki. Erre írta, hogy ok, csak 5$ -t kér a postázásra..Lehet vételárat kellett volna kérni, csak hát az 1 éves kártyára már nem vagyok ilyen tekintetben jogosult, paypal is 180 nap..
[ Szerkesztve ]
havri
-
mirci18
addikt
válasz havri1 #52800 üzenetére
Persze nála.
De engem nem szivatott.
Volt egy 7-8 hónapos samsung kártyám írtam neki hogy hibás.
Jött a szokásos levelezés hogy vagy küldjem vissza vagy gariztassam a samsunggal.
A gariztatást nem választottam mondtam én a pénzt kérem vissza bár azt nem ajánlotta fel.
S érdekes módon a pénzem visszaküldte a kártya postázása nélkül.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Flexy90
senior tag
Ez milyen?
Infrás hőmérő - $7 és még lehet pontozni. (max $4,9-ig elvileg)#Gearbest
Xiaomi Fan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest