Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Tölteni nem ezzel a picivel tölteném. Arra van rendes nagy. Akkor bepróbálok egy olyan olcsó ebayosat, meg BG-ról egy Xiaomit szerintem.
(#52195) vérfolt: Én azt hittem ennek a microusb része is fordítható, de akkor nem.
(#52194) Nestor16: Ha megemelem a kábelt töltésnél csak akkor tölt. Nem a teló és nem PB usb és microusb csatija a hibás).
-
gorbep
senior tag
-
KTU
addikt
válasz Tomi0703 #52193 üzenetére
Olcsó, rövid, töltő Microusb kábelek: link
1,9A-t tudott mindkettő és az eredeti Xiaomi kábel is.Épp most töltök egy 16000-es Xiaomi powerbankot, ez se vesz fel többet mint 1A,
0,95A.
Ugyan úgy mint a 10000-es [link][ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Tomi0703
addikt
Mind2 Xiaomi PB kis usb kábele szarakodik. Ilyen rövid (20-30 centis) kábelt keresnék. Ezt találtam, de nem úgy néz ki mint ami a PB-hez járt... Néztem még Ugreent és BW is, de drágábbak valamint az Ugreen már fél méter, a BW meg a micro usb részénél is fordítható. Valami más ajánlat esetleg?
Amúgy ez a pici Xiaomi mennyi áramot visz át? -
Krogoth
senior tag
válasz spidersoft #52184 üzenetére
Ismerettségi körömben is volt aki benyalta. Az volt a szerencséje, hogy nem volt lóvé a kártyán.
-
cris78
őstag
Az normális ha egy BT-os headset a készülékek bt menűjében úgy jelenik meg, mint egy billentyűzet?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
nagyúr
Sziasztok. Dinnyevágót vett már vki? Érdekelne ténylegesen mennyire működik.
-
Met
nagyúr
válasz spidersoft #52184 üzenetére
Többen mint hinnéd, sajnos...
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
spidersoft
senior tag
van még ezen a bolygón olyan életforma, aki bedől az ilyeneknek?...
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Janos250 #52138 üzenetére
Az ilyenek miatt (és amiért egyszer megszívtam törött Extreme Digital cuccal), ha látni fogom, hogy bunkózik a futár, akkor mondani fogom neki, hogy előbb kibontom mit hoztál, mert neki kell felvenni a jegyzőkönyvet, ha probléma van, az unboxing (szerény országunkban) nem bizonyíték.
-
zsolti72837
addikt
válasz Mr.Csizmás #52180 üzenetére
Ja értem. GB-n nem találtam.
Amúgy GB-ről mennyi idő alatt jön meg általában a termék?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Mr.Csizmás
titán
válasz zsolti72837 #52178 üzenetére
ugreen-nek van rendszerezője BG-n pontokkal 9$ körülre jön ki.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
zsolti72837
addikt
Ehhez jár 240-es átalakító?
A BW LED-et keresem GB-n, de nem találom. Valaki dobna egy linket?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
válasz zsolti72837 #52176 üzenetére
Na közben sikerült.
MÁS
Ilyenbe van olcsóbb megoldás ami jó minőségű?
Ebbe van olcsóbb megoldás vagy jó ez?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Vasinger!
nagyúr
Banggoodról amennyiben adtak követési számot ingyenes szállítás mellé, akkor is postás fogja hozni, nem pedig futár, ugye?
-
zsolti72837
addikt
Most akarok regisztrálni GB-re és ezt írja ki. The email is already in use
Nem is vagyok oda regisztrálva.
-
zsolti72837
addikt
válasz -secret- #52171 üzenetére
(#52172) tboy93: Nappal kell az.
(#52173) Jofi81: Köszönöm. Akkor olyat rendelek.
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
válasz zsolti72837 #52170 üzenetére
Nekem ilyenem van a palackokhoz, ez működik.
-
nagyúr
Oszt ejszaka hogy gyujtasz tuzet vele?
Am number 1 tuti trukk, szedd szet a telod akksijat, faternak sikeresen kigyulladt a litiumos akksi Valami fekete por jott ki belole, aztan mint a futotuz, mak hogy ekkor mar az udvaron vitte a kuka fele
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Szerintem inkább vegyél egy öngyújtót.
-
zsolti72837
addikt
Ezzel tudok tűzet gyújtani, ha nincsen nálam pl. gyufa?
Ilyet próbált már valaki? Megáll az üveg rendesen benne?
Ilyenbe van olcsóbb megoldás ami jó minőségű?
A segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Mi a fene az a Hollister?
(#52169) Mr.Csizmás: Danke.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
dugesz77
őstag
válasz lkksioskdl3 #52155 üzenetére
Akkor ez neked szól.. Elég új még ez a lámpa bár aki eddig megvette az jónak itélte.
A Honey Chrome kiegészítő viszont jól vizsgázott. Összehozott még 10%-os kedvezményt billentyűzetre(az,hogy melyik volt jó nem írta ki csak 10db-ot kipróbált és ez lett belőle) köszönöm aki ajánlottaRa3 köszi bejött a tipp, már fel is adták a Livolo kapcsolót.
[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
Perlátorral van valakinek tapasztalata? Milyet érdemes, honnan, meg úgy általában is? Sőt úgy tudom, van hőmérsékletre változó fényű is.
-
Vertigo18
addikt
válasz draco31 #52153 üzenetére
Milyen tapasztalat érdekel? Pc belsejébe raktam led szalagokat... Ezzel kezdtem.
Ma már a hátlapon van kivezetve Molexről a 12V, erre kötve vagy 3 méternyi szalag, ami a számítógépasztal különböző pontjain van lefelé nézve felragasztva. Külön van egy, az asztalba süllyesztett kapcsoló is, így amikor felkapcsolom, olyan a számítógépasztal, mint egy kék űrhajó!
Mint a Halálos Iramban filmekben a kék, aszfaltra világító neonok...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
w.miki
veterán
válasz interstate76 #52158 üzenetére
szerintem az enyém se tudja, akkor megpróbálok ezzel érvelni.
Hogyan tudom letesztelni, ha maga a netem csak 10MB-es?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
4m@15
tag
Akciós mindenes bicska (ami nem is bicska): Portable Multifunctional Screwdriver LED Light - BLACK most csak $3.79
Valamire biztos jó lehet, illetve hátha kell valamelyikőtöknek
[ Szerkesztve ]
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
Laca1212
őstag
válasz PainKiller13 #52133 üzenetére
Nekem eddig mindig UPS hozta. És a jelenlegi csomag is UPS-el van úton.
-
w.miki
veterán
válasz interstate76 #51423 üzenetére
kaptál refund-ot a wifi repeater-es eladótól?
Én úgy tűnik nem fogok...
Mindegy akkor is kell másik router/erősítő, csak még nem tudom mi.
Te vettél valamit helyette?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
draco31
veterán
LED szalag PC-be valakinek tapasztalata?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
dugesz77
őstag
Hátha a múltkor lemaradt volna a Xiaomi XL egérpadról. Megint van feketében.
Meg amin még megakadt a szemem és jó árban van. Ledes asztali lámpa, Wireless billentyűzet.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz zsolti72837 #52149 üzenetére
ne legyél a saját pénztárcád ellensége, 1 perc regelni.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
chatran
őstag
-
zsolti72837
addikt
válasz chatran #52144 üzenetére
Ja értem. Én eBay-ről ezen gondolkozom. Eredeti vajon?
Egyik ismerősöm nekem adja a használt xiaomi power bankját, hogy tudom megállapítani, hogy mennyire használt, illetve meddig fogja bírni még?
-
chatran
őstag
válasz zsolti72837 #52141 üzenetére
A BW lámpa Banggod-ról van, előrendelésből. Úgy valamivel olcsóbb volt, mint, most. De ha akciózzák, akkor általában annyi szokott lenni, mint előrendeléskor.
Az Ugreen lightning kábel, meg Ali-ról van. Mobilos app-ból rendeltem, úgy kissé olcsóbb. -
zsolti72837
addikt
-
chatran
őstag
UGREEN lightning kábel. Tapintásra nagyon hasonló az anyaga mint az Apple kábelnek, de kissé vastagabb és nagyobbak a csatlakozóvégek. 1,5 méterest rendeltem, mert az eredeti kábel néha bosszantóan rövid. Kidolgozásában kissé elmarad az eredetitől, de 7 dollárért ez elnézhető.
Másfél hét alatt ideért, úgy tűnik, hogy a kábelek kiszállítása az Ugreen-nél gyorsabb. Az autós tartójuk majdnem egy hónapig jött.
Összehasonlítás és további képek a galéria alján.
[ Szerkesztve ]
-
Janos250
őstag
Sok gond van a magyar DHL-el.
Nekem elsőre (hétfő) nem találták meg a címet, mert nincs a kapucsengőre kiírva.
Utána (kedd) nem voltam ott. Hagyott cetlit, hogy hívjam, de nem volt rajta telefonszám.
A központi telefonra a várakoztatás miatt egy kalap pénzem ráment, de egyik próbálkozás során se vették fel.
Írtam, mondják meg, hova menjek a csomagért és odamegyek, de nem adtak lehetőséget. Végül internetem kértem címmódosítást, mert reménytelennek tűnt az ügy.
Pénteken kihozták.
Ha a DHL olvassa, írhatom a csomagkódot, de ugyanezeket a levező listájukra is leírtam többszöri levélváltás során, csomagkóddal.Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
twi452
senior tag
válasz BullZeye #52128 üzenetére
Elég strapabíró, az enyémnek volt már jópár kemény ütközése mindenféle izmosabb tárggyal
Egy motor kezd kerepelni benne de viszonylag könnyen cserélhető az is. Alkatrészből meg mindent lehet kapni hozzá. Jó kis móka én a kertben szoktam a fák törzseit kerülgetni mintha egy pálya lenne -
andrisbandi
őstag
A mi DHL-es futárunk előre szólt, h megy a Franciába szurkolni.... elég jó helyettest kaptunk, de azért nem az igazi.
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
m0ski
aktív tag
Nekem az eddigi rendeléseim mindig rendben megjöttek. A Hollister által megadott dátumhoz képest ráadásul 1 nappal előbb. Viszont mind a 4 alkalommal UPS hozta.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Nem Te vagy az első, aki hasonlóról számol be.
2 nap alatt behozzák az országba, itthon meg egy hetet ülnek rajta, nem beszélve a magas költségekről.havri
-
PainKiller13
őstag
válasz PainKiller13 #52129 üzenetére
Most beszéltem a dhl-el hogy mit tökölnek? Szerda óta az országban a csomagom. Mondja a hölgy hogy kikerült futárhoz a csomagom, de hogy aztán mi lett vele azt nem tudja. Mondom ide nem hozta az fix. Elkezdi megpróbál utánajárni, de szóljak a cégnek ahonnan rendeltem hogy gond van.
Ennyit a dhlről.
-
havri1
félisten
válasz Mr.Csizmás #52131 üzenetére
Tudom, de elég combos a ház (Enermax Ostrog), jónak tűnik az előlapi panel is. Nem mondom, hogy ez okozza, mert még igazából letesztelni nem tudtam. Majd most, tegnap vettem notit, van már rajta USB3, lesz mit másolni oda vissza.
havri
-
havri1
félisten
válasz Silent77 #52127 üzenetére
Pont ilyennel nincs, nekem egy ORICO Portable USB 3.0 High Speed 3.5 SATA Hdd Enclosure for Notebook Desktop PC
Kicsit vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. Gyors, USB3, viszont néha le és felcsatolja magát, másolás közben, igaz ezt csak 1 asztali géppel csinálta, viszont ott rendszeresen. Előlapi USB3 csatin.
Notin jó volt, bár olyan sokat azért nem használtam. Jobbak az ORICO termékek, mint a noname, ennyit szvsz megér . Lehet veszek egyet, mert már 2db 2.5" HDD is van, amit szenvedés így használni.[ Szerkesztve ]
havri
-
BullZeye
veterán
válasz twi452 #52114 üzenetére
Sőt, avatart beállítva +10 pont, meg még ha emailedet confirmolod még 10 pont
Így 7.59 ért még jobban megérte, köszi ^^ nagyjából 5 éve szemezgetek ezekkel, de sose vettem rá magam, hogy rendeljek de ennyi pénzért ha össze is töröm 1 nap alatt már megérte
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
veterán
ORICO 6619US3 5Gbps USB 3.0 to SATA Hard Drive
Ahogy nézem, ez elég jó ár. Kosárba helyezve 16,39 usd.ORICO 2588US3 Tool Free USB 3.0 2.5 inch
7,19 usd.Az elsőről van valakinek tapasztalata?
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
vtechun
veterán
mennyi ideje használod? Mert anno volt nekem ilyesmi kábel, nagyon hamar elromlott, egyszerűen nem érintkezett megfelelően. Arra már nem emlékszem, hogy milyen sebességgel töltött, de általában ezek a nem eredeti kábelek legtöbbször rohadt lassan töltenek...
[ Szerkesztve ]
-
windlord
őstag
válasz PainKiller13 #52118 üzenetére
Milyen hollister cuccok ezek, ha szabad kerdezni?
-
Beni2360
félisten
válasz PainKiller13 #52118 üzenetére
Már Pénteken rájuk kellett volna zörögni. A futár szállítás pont a gyorsaságról szól, ha nincs vám közben.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
PainKiller13
őstag
Nekem hollandiából jön nagyon lassan, bár a tracking szerint már szerda óta az országban vannak a hollister cuccaim, mégsem hozta ma sem a futár.
-
Nor-
tag
válasz tahepa #52101 üzenetére
A gond ezzel, hogy már régi a készlet amit még lehet találni.
2013-ban volt utoljára készlet belőle nálunk, és már akkor is 4 éve állt készleten a forgalmazónál.
Jelenleg amit látsz a neten az 7 éve a polcon rohadó készlet, kérdéses milyen körülmények között volt tárolva ...
(Nyáron meleg, télen fagy, stb.)
Nem sok webshop raktára mondhatja el hogy egész évben 20 fok van a raktárban ...[ Szerkesztve ]
http://itmedia.sk/
-
DJGABI
addikt
ha jól emlékszek 1 óra alatt a 650es akksijaim is megvoltak. én nagyon max 2 órát hagytam volna rajt őket.
ja mármint nem a fali töltő volt a kérdés, mert az sokat nem ér ha ilyen usb-s izéke megy bele. de ilyen imax b6-ot szoktak mondani -ami ezekhez a pár dolláros akksikhoz nyilván overkill-. az a baj a kettő közt ezekhez a toy grade cuccokhoz nem nagyon van átmenet. ellenben balance csatishoz ez már bőven vállalható [link]
hát az a baj nem tudok jobbat, én szerintem maradnék az egyesével töltésnél, ez a kábeles elosztó mondom nem életbiztosításszerk: de mégisvan jst-hez is normálisabb elosztós, próbát megérne [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
twi452
senior tag
nem ebay de ha már volt pár szó a floureon h101-ről
http://www.everbuying.net/product1085041.html
kuponkóddal 9.99 USD: rawm-rcdrone
+ ha új accountot regisztrálsz kapsz 100 pontot amit hozzá lehet írni és így 7.99 ha minden igaz
(rcgroups.com fórumról van az info)így 2300 ft-ért elég best buy kis zümmögő (szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz elszabi #52110 üzenetére
Más: BG EU-ból a France express(Colissimo) mit takar? Ki fogja kihozni, a sima posta v. vmelyik futár?
Szerintem ez olyan mint itthon a postán az LMP elsőbbségi levél.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
elszabi
tag
Azért fél nap töltés durván sok. Milyen adapterrel töltötted? Még sima USB-ről a számítógépről is feltölti pár óra alatt. Ha most mondjuk rácsaptad egy 2A-es töltőre - szerk: látom igen - és úgy volt fél napot rajta. Hááát. Én Li akkut eleve nem hagyok felügyelet nélkül tölteni. Ha kész van, rögtön le is húzom. Ez alól a 18650-esek csak a kivételek, mert ahhoz van normális töltőm (Opus) és az biztosan lekapcsolja őket. De azért még azt sem hagynám rajta fél napig.
Más: BG EU-ból a France express(Colissimo) mit takar? Ki fogja kihozni, a sima posta v. vmelyik futár?
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
válasz Hurkafej #52085 üzenetére
G2000-t kettőt vettem már, mindkettő hibás, de használható...
első ebay-ről jött, annál nem kiegyensúlyozott a két oldal, egyik oldal halkabb, pár %-ot eltolva szól szépen.
a másik gearbest, annál meg a világítás volt működésképtelen (ennek visszaadták reklamáció után az árát, de rokonnak vettem így nagyon ciki volt, bár 0 ft-ért világítás nélkül is kifejezetten jó vétel)a hangja sztem jó, nyilván nem soktízezres hifi fejesekkel kell összevetni, van benne basszus is, a mikrofonja is korrekt, viszont nekem az én nagy fülemmel hosszabb távon kényelmetlen.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
KTU
addikt
válasz DJGABI #52107 üzenetére
"szerk: ja hogy pár óra meg fél nap... hát itt elég erősen user error szagot érzek"
Írd már le légyszi mi lehet a probléma.
Szerinted hogyan kell ezt tölteni.Szerintem ebbe az "elosztóba" semmi elektronika nincs.
BlitzWolf® 40W Smart 5-Port töltőre kötöttem.
Eachine H8 Mini-hez vettem olyat amit linkeltél.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DJGABI
addikt
ezért szoktak normális töltőt ajánlgatni hozzájuk. ez a sima usb-s főleg nem életbiztosítás, ez a kábeles elosztósdi főleg elég hülyeség.
enyémhez a syma-féle csatis való, de igazából még ebből az elosztóból se nézek ki komoly elektronikát [link] nem tudom jst csatisból van-e ilyenszerk: ja hogy pár óra meg fél nap... hát itt elég erősen user error szagot érzek
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Imy
veterán
Lightning kábel pontokkal 0.82$ volt. Töltés és adatszinkronizálás probléma nélkül megy.
-
KTU
addikt
Pár napja érkeztek pót akkumulátorok drone-hoz,
5db 750mAh Li-po Battery 3.7V with Charging Cable Set for JJRC H12C/H12W RC Quadcopter [link]1. töltés OK.
kb. félnapot voltak töltőn.
Használtuk, lemerültek.2. töltés
pár órával töltőre rakás után, felfúvódtak.
ugyanavval a töltővel ill. 5-ös elosztóval, amit kaptam."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tahepa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest