Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
A hitkérdésekkel semmi dolgom, játszmaelméletről szóltam. Hogy utána kéne nézni.
Kitiltásilag: az alapelvek megsértése nem tolerálható, a tulajdonképpeni témától függetlenül. Azok, akik ebbe most belebuktak, még talán inkább több türelmet is kaptak, mint mások. Majd ha kicsit leülepedett a por, akkor ha meghúzzák magukat, talán más nickkel megjelenhetnek újra. Talán. Majd egyszer.
Értelmetlen dolog ilyen körülmények között a kitiltott személyekről bármiféle diskurzus.
-
Rive
veterán
Az elvek szép dolgok, de az idézőjel/aposztróf kicsit módosít a dolog értelmén, és az 'elveim vannak' ügylettel kapcsolatban legalább akkora könyvtár összejött már az idők folyamán, mint az elvtelenségről. Fele dráma, de másik fele komédia, remélem érted, mire gondolok.
Kevered, a Logout címlapot a bloggal // saját blogba minden belefér.
Nem érdekel a cimlap. A blog se. Ami engem érdekel, az ez. És most ugye az van, hogy ennek egy sarkában olyan is megengedett, ami közben más, tkp. hasonlóan szabados részein - nagyon helyesen - nem megtűrt. És aki ez ellen a romboló kivételezés ellen lázad tehetetlenségében, aztán meg persze elvéti a mértéket, erről maga tehet? Hát max. részben.És közben arra hivatkoztok, hogy 'elveitek vannak'. Bocs, de ez így nagyon sánta. Sajnálom, ha nem érzed.
Sok törődéssel emblematikus figurává emeltétek a vita tárgyát. Ettől már meg nem szabadultok a jelen szabályrendszerben. Új emberek, új(abb) reakciók, amíg értelme van ide járni.
-
Rive
veterán
Konkrétan az üggyel kapcsolatban egy nem is annyira összetett játszmarendszer aktív részese vagy, aminek egyik lényeges eleme az erőfeszítésre való képtelenség, illetve segítségre szorulás látszatának fenntartása. A felnőtti oldalról nem igazán indokolható efféle játszmarendszer táplálása. Még azt is gondolhatná az ember, hogy tapasztalathiány helyett tudatos választás áll a dolog mögött.
Már rég itt voltam, amikor üstökösként iderobbanva egy agyament vallási maszlaggal próbáltál 'segíteni' valami szerencsétlenen, mindenáron, mindenki ellenére. Örülök, hogy azóta megtaláltad a helyedet, és a tagság értékes részévé váltál. Magamról szólva - még a HIXen kezdtem, ha tudod, miről van szó. És hidd el, nem vagyok vevő a korral való játszadozásra.
A magam mértékével megpróbáltam hozzátenni valamit ehhez a helyhez is. Valamelyest magaménak érzem, igen. A törzsgárda legnagyobb része így érez. Ezért tud jó lenni ez a hely.
-
Rive
veterán
Nézd, gyakorlatilag asszisztáltok a törzsgárda megosztásához, tizedeléséhez. Ne mondd nekem, hogy ez nem lényeges. És én ezt látom, és hullára nem érdekel az a személy maga, aki ebbe titeket belekergetett, mert ha hagytátok magatokat, az nem rajta múlt, világos?
A blogtér, mint a fórum, magánterület. A tulajdonos ill képviselője megmondhatja, mi fér bele vagy mi nem. Ha akarja. OK, vettem, nem akarjátok, helyette 'elveitek vannak'. Ti döntésetek. Jogotok van hozzá. Nekem meg jogom van hozzá - amíg meg nem tiltjátok - hogy ennek mellékhatásaira felhivjam a figyelmeteket.
Amúgy meg részemről pöttyet fáj, hogy egy olyan helyre irtam azt, amit eddig hozzátettem ehhez a fórumhoz meg a közösséghez, ahol - mint utólag kiderül - tkp. mindegy, mit és hogyan ír az ember. Ha régen is ez lett volna a 'norma', akkor sz@rtam volna az egészbe.
Szimpla, egyszerű.
-
Rive
veterán
A moderátorok nem engedhetik meg, hogy a Logout egy csámcsogós pletykarovattá alacsonyodjon.
Ha alacsonyodásról van szó, akkor alacsonyodásról van szó. A pletykarovat SZVSZ se jobb, se rosszabb, mint egy... Bah.Persze a gúny és a személyeskedés nem igazán tolerálható. Az igénytelenséget választani és pártolni viszont... No mindegy. Ahhoz is kell egyfajta lelkület, a végállomásról példákat meg akárki talál, aki a neten körülnéz.
Bakker, felhajtok valahonnan néhány grafomán emót, kell a gyűjteménybe.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sajnálom, hogy még mindig nincs valamiféle "fellebbezésre" lehetőség a PH!-n.Tudom, hogy magánterület és a...
- Ingatlanos topic!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest