Hirdetés

2024. február 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20) Dany007


Dany007
veterán

Na úgy összességében a témával kapcsolatban, valaki a nagy felháborodottak közül mondja már meg legyen szíves, hogy mi a fenéért kell egyáltalán hozzászólni a nemkívánatos topichoz??? Miért?
Szar, igénytelen, gagyi, nem tetszik, nem hallgat a tanácsokra, akkor miért kell 2 hónap után is olvasni az írásokat, hozzászólni bármit is? Hm? Na erre válaszoljon valaki.

Mert bizony ha már az ember hozzászólt, akkor vállalja is be a következményeit. Ez meg egy jó kis személyeskedés után lehet akár bann is.

És itt most nem arról van szó, hogy védeném azt a srácot, mert leszarom. Az írásokat se olvasom. Mert egyszerűen nem érdekel.

Akkor a kedves felháborodottak ugyan miért olvassák? Miért szólnak hozzá? Miért flémelik tele? És legfőképpen mindez után miért csodálkoznak ha megkapják érte a büntetést?

De elmondom én. Mert valaki az egyik noném topicban szépen válaszolt, hogy mégis miért csinálja ezt, hát azért mert tök jó poén. Akkor szerintem erről ennyit. Aki ezek után is odamegy csak azért, hogy jól leosszon valakit, az megérdemli a bannt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.