- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Nézd, gyakorlatilag asszisztáltok a törzsgárda megosztásához, tizedeléséhez. Ne mondd nekem, hogy ez nem lényeges. És én ezt látom, és hullára nem érdekel az a személy maga, aki ebbe titeket belekergetett, mert ha hagytátok magatokat, az nem rajta múlt, világos?
A blogtér, mint a fórum, magánterület. A tulajdonos ill képviselője megmondhatja, mi fér bele vagy mi nem. Ha akarja. OK, vettem, nem akarjátok, helyette 'elveitek vannak'. Ti döntésetek. Jogotok van hozzá. Nekem meg jogom van hozzá - amíg meg nem tiltjátok - hogy ennek mellékhatásaira felhivjam a figyelmeteket.
Amúgy meg részemről pöttyet fáj, hogy egy olyan helyre irtam azt, amit eddig hozzátettem ehhez a fórumhoz meg a közösséghez, ahol - mint utólag kiderül - tkp. mindegy, mit és hogyan ír az ember. Ha régen is ez lett volna a 'norma', akkor sz@rtam volna az egészbe.
Szimpla, egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest