- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Miféle játszmaelméletről beszélsz?
Ha volt egy kis javulása, elismertem. Ha valaki az ízléstelenségig alázta (remember: törölt képek, őt gúnyoló törölt topikok!), akkor a védelmére keltem, de soha nem pátyolgattam, nem veregettem a vállát az elkapkodott lépései miatt, sőt...
(Ezt a pátyolgatás szót, meg pótmama szerepet csak vakegérke húzta rám, ami ellen nem egyszer tiltakoztam is...szóval az ő elképzelése ragadt meg benned) Ja, meg bevallom, száz számra írtam neki helyesírással kapcsolatban privátban. Ezek voltak a bűneim, amik olyan nagy botránykövek?
"Könyörgöm" engedtessék már meg egy kis másság és SZ A B A D S Á G, hogy önként ott segítsen az ember, ahol jónak látja, vagy, ahol erre kérik!
a Logout meg abszolút nem hasonlítható egy nyílt bárhoz, inkább a TV-hez, amin különböző csatornák (cikk címek) vannak. Mindenki oda kattint, ahova akar, és az akarata ellenére senki nem piszkít a képernyőjére.
Mindenkinek CSAK a saját akaratát kell reguláznia.
-
Eastman
addikt
Sehol nem írtam, hogy túlzó volt a moderátori reakció. A személyes véleményem a #22-ben olvashatod. Az írás általános kérdéseket feszeget.
Megjegyzem a világot folyamatosan antiszociális emberek formálják. Minden haladás és minden kár ezen egyéniségek működéséből ered.
Érted, érted, nem, nem.
-
Dany007
veterán
Egyszerűen nem kéne vele foglalkozni
Néha elolvastam 1-1 írást. Ha olyan volt esetleg hozzászóltam. De aztán erről is leszoktam.Nem fogom én senkinek az életét terelgetni, főleg ha - amint olvasom másoktól - szarik a véleményemre, akkor szarok rá én is és kész. Nem pedig elkezdek félmelni mint az atom...
Szerencsétlen gyerek akkor szerencsétlen. Ez van, ki nem szarja le. De ettől még nem lenne muszáj beletaposni 3-at.
Kb olyan mint amikor a mozgássérült maminak segíteni akarsz felszállni a buszra, de ő ezt nagyképűen elutasítja. Akkor fogod és lerugdosod a lépcsőről mert nem fogadta el a segítséget? A fenét, leszarod azt kész.@Eastman: én csak arra a válaszra vagyok kíváncsi, amire eddig egyetlen egy ember kivételével senki (!) nem válaszolt! Az az egy ember válasza is az volt, hogy mert tök jó poén.
-
Eastman
addikt
Mindketten másban hisztek, Te ebben, Ő abban.
...én meg abban, hogy nem kell senkit innen kivágni. Thunderzolee elképzelése megfontolásra érdemes pl.
Még annyit, hogy a District-es bulival kb ugyan úgy értelmét vesztette a Moderátorok esetleges "meggyőzése" (hsz., aláírás, bejegyzés), mint ahogy a névtelennek írt bármelyik jószándékú tanács.
Ha felégeti maga mögött a hidat, úgy nem könnyű...
Dany007
Szépen kérlek, ne folytassuk itt... Kérlek. Elvi kérdésekről szól a bejegyzésem. Azért, hogy pl 2-3-4-5 év múlva ne rakjanak ki egy rossz szériád miatt végleg.
-
talmida
Közösségépítő
Gondolom, hogy, akibe egy csöpp emberség szorult, az nem akarja elüldözni a sete-suta, kezdő fórumozókat, hanem "alájuk repül" az ügyetlen szárnypróbálgatásaikat látva, nehogy lezuhanjanak...
Sajnálom, hogy te csak erölködésnek látod a próbálkozásaimat, de nem győztél meg arról, hogy hiábavalóak lennének.
Nem várok csodát, de, ha a sok intelemből, akárcsak egy is ráragad, már megérte.
Azért kell kitartóan segíteni azt, aki rászorul, mert a változás nem azonnali szokott lenni, hanem észrevétlenül válik jobbá és jobbá..
...tudom, hogy allergiás vagy a bibliai idézetekre, ezért szabad fordításban fogalmazom meg az egyik általános alapszabályt: vagyis, hogy az erőseknek, érettebbeknek kell elhordozni (elviselni) a gyengék erőtlenségeit, éretlenségeit, "zöldségeit", nem pedig fordítva...
-
talmida
Közösségépítő
-
Racecam
nagyúr
Senki nem kergetett semmibe, számomra is teljesen lényegtelen a személy maga. Igen elveink vannak, mert ha már azok sincsenek akkor az ember akár le is húzhatja magát. A törzsgárda magát tizedeli (ami persze teljes tévedés, alig néhány emberről van szó), bekötött szemmel csak azért is fejjel megy a falnak.
Mutass egy olyan blogoldalt a Neten, ahol a tulajdonos megmondja mit lehet írni a saját blogba és mint nem.
A mienknél sokkal durvábbak és megengedőbbek a szabályok szinte mindenhol, úgymint: saját blogba minden belefér.
Kevered, a Logout címlapot a bloggal. A kettő teljesen más, az írások is el vannak különítve. Ha Te össze szeretnéd mosni a kettőt és emiatt sajnálkozol, azt én sajnálom. Kár, hogy csak indulatból és nem a józan ész által vezérelve a másik oldal álláspontját, érveit is figyelembe véve vitatkozol.
-
Racecam
nagyúr
Pártolja a fene, látom, Te sem érted a lényeget...
[link]
Nem is tudom, hogy hogyan képzeled, hogy valakinek megmondjuk (egyáltalán ki mondja meg), hogy a saját blogja nem elég igényes.
Mindenkinek annyira igényes, vagy igénytelen, mint ő maga. És igénytelen usert sem banoltunk még innen, legalábbis nem az igénytelensége miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sajnálom, hogy még mindig nincs valamiféle "fellebbezésre" lehetőség a PH!-n.Tudom, hogy magánterület és a...
- Háztartási gépek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest