Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nagyon egyetértek veled.
Eastman:
Egy kis megjegyzésedtől eltekintve, úgy érzem, hogy megértettem, hogy miről írtál. Nagyon érdekes és gondolatébresztő a cikked.
, ...de az a bizonyos megjegyzésed, "kérdésed" viszont nagyon meglepett.
Arra reagálok most: 
Vannak alapszabályok. Ha valaki értékeli azt, hogy itt lehet a Logouton, (én értékelem!) az legyen szíves megbecsülni ezt a helyet és az itteni embereket is, kortól, nemtől, IQ-tól függetlenül! (Ez nem neked szól, hanem a kitiltott(ak)nak és vakegérkének is, aki ezerrel védi őket)
A személyeskedés egyáltalán nem való ide.
A moderátorok nem engedhetik meg, hogy a Logout egy csámcsogós pletykarovattá alacsonyodjon. Olyan nehéz ezt fölfogni?? 
Miért nem tud mindenki CSAK az adott szakirodalomra (témára) koncentrálni és a személyes ellenszenvét magában tartani?? Ugyan jót nevettem Ádyz cikkein, de az nem jelenti azt, hogy helyeseltem, vagy egyetértettem vele. Sőt, nagyon undorító, "csipollás" dolognak tartom, ha valaki másokból gúnyt űz, különösen, ha gyenge az áldozat.
Az ilyen durva hibákat elkövetőknek tisztában kell lenniük a tetteik következményeivel is.
Azon csodálkozom, hogy van, aki ezen meglepődik.
Emberek, az internet egy igen veszélyes és könyörtelen platform, ahol futótűzként terjedhet jó és rossz egyaránt...Egy virtuális faliújság, ahol a józan észnek és az emberségnek kell dominálnia. Minden tiszteletem a moderátoroké, akik több-kevesebb sikerrel jó mederben igyekeznek tartani a logoutot! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ...de az a bizonyos megjegyzésed, "kérdésed" viszont nagyon meglepett.
Arra reagálok most: 
A moderátorok nem engedhetik meg, hogy a Logout egy csámcsogós pletykarovattá alacsonyodjon. Olyan nehéz ezt fölfogni??
Emberek, az internet egy igen veszélyes és könyörtelen platform, ahol futótűzként terjedhet jó és rossz egyaránt...Egy virtuális faliújság, ahol a józan észnek és az emberségnek kell dominálnia. Minden tiszteletem a moderátoroké, akik több-kevesebb sikerrel jó mederben igyekeznek tartani a logoutot!