- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Nagyon egyetértek veled.
Eastman:
Egy kis megjegyzésedtől eltekintve, úgy érzem, hogy megértettem, hogy miről írtál. Nagyon érdekes és gondolatébresztő a cikked.
, ...de az a bizonyos megjegyzésed, "kérdésed" viszont nagyon meglepett.
Arra reagálok most:
Vannak alapszabályok. Ha valaki értékeli azt, hogy itt lehet a Logouton, (én értékelem!) az legyen szíves megbecsülni ezt a helyet és az itteni embereket is, kortól, nemtől, IQ-tól függetlenül! (Ez nem neked szól, hanem a kitiltott(ak)nak és vakegérkének is, aki ezerrel védi őket)
A személyeskedés egyáltalán nem való ide.
A moderátorok nem engedhetik meg, hogy a Logout egy csámcsogós pletykarovattá alacsonyodjon. Olyan nehéz ezt fölfogni??
Miért nem tud mindenki CSAK az adott szakirodalomra (témára) koncentrálni és a személyes ellenszenvét magában tartani?? Ugyan jót nevettem Ádyz cikkein, de az nem jelenti azt, hogy helyeseltem, vagy egyetértettem vele. Sőt, nagyon undorító, "csipollás" dolognak tartom, ha valaki másokból gúnyt űz, különösen, ha gyenge az áldozat.
Az ilyen durva hibákat elkövetőknek tisztában kell lenniük a tetteik következményeivel is.
Azon csodálkozom, hogy van, aki ezen meglepődik.Emberek, az internet egy igen veszélyes és könyörtelen platform, ahol futótűzként terjedhet jó és rossz egyaránt...Egy virtuális faliújság, ahol a józan észnek és az emberségnek kell dominálnia. Minden tiszteletem a moderátoroké, akik több-kevesebb sikerrel jó mederben igyekeznek tartani a logoutot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sajnálom, hogy még mindig nincs valamiféle "fellebbezésre" lehetőség a PH!-n.Tudom, hogy magánterület és a...
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest