Hirdetés

2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5) talmida válasza Winner_hun (#1) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Nagyon egyetértek veled.

Eastman:

Egy kis megjegyzésedtől eltekintve, úgy érzem, hogy megértettem, hogy miről írtál. Nagyon érdekes és gondolatébresztő a cikked. :C , ...de az a bizonyos megjegyzésed, "kérdésed" viszont nagyon meglepett. :((( Arra reagálok most: ;)

Vannak alapszabályok. Ha valaki értékeli azt, hogy itt lehet a Logouton, (én értékelem!) az legyen szíves megbecsülni ezt a helyet és az itteni embereket is, kortól, nemtől, IQ-tól függetlenül! (Ez nem neked szól, hanem a kitiltott(ak)nak és vakegérkének is, aki ezerrel védi őket)

A személyeskedés egyáltalán nem való ide. :( A moderátorok nem engedhetik meg, hogy a Logout egy csámcsogós pletykarovattá alacsonyodjon. Olyan nehéz ezt fölfogni?? :(((

Miért nem tud mindenki CSAK az adott szakirodalomra (témára) koncentrálni és a személyes ellenszenvét magában tartani?? Ugyan jót nevettem Ádyz cikkein, de az nem jelenti azt, hogy helyeseltem, vagy egyetértettem vele. Sőt, nagyon undorító, "csipollás" dolognak tartom, ha valaki másokból gúnyt űz, különösen, ha gyenge az áldozat.

Az ilyen durva hibákat elkövetőknek tisztában kell lenniük a tetteik következményeivel is.
Azon csodálkozom, hogy van, aki ezen meglepődik. :W Emberek, az internet egy igen veszélyes és könyörtelen platform, ahol futótűzként terjedhet jó és rossz egyaránt...Egy virtuális faliújság, ahol a józan észnek és az emberségnek kell dominálnia. Minden tiszteletem a moderátoroké, akik több-kevesebb sikerrel jó mederben igyekeznek tartani a logoutot! :R

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.