- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Kulon van a DVB-T/C drivere, parhuzamosan nem lehet fenn, ha egyiket felrakja a masikat leszedi. De ha a jo driver van fenn akkor sem C-t mutat.
A probléma az hogy rossz transzpondereket keresett. Itt a csatornakiosztas a digitalis frekvenciakkal: [link] At kene irni MP-ben.
-
pitka
csendes tag
Nem, itt másról van szó. Kipróbáltam a Smartdvb-vel is, ugyanaz a helyzet. Tv nézéskor magyar a hang, felvétel után lejátszáskor angol. És itt is csak az Eurosport HD-n van ez. Egyszerűen fordítva jön a szolgáltatótól, és mivel az 1-es track az angol, az lesz az elsődleges. Gondolom én...
Mindegy, marad az utómunka. Köszönöm azért a segítséget! -
pitka
csendes tag
Jogos a felvetésed, eddig Vlc-vel próbáltam lejátszani Windows és Linux alatt is alapbeállításon, valamint a Windows lejátszójával. Mindegyiknél az angol az alapértelmezett, de csak az Eurosport HD-ről felvett anyagoknál. Az összes többin magyar az elsődleges. A MediaPortal viszont magyarul játssza le. Mivel csak egy csatornánál jelentkezik ilyen gond, csak arra tudok gondolni, hogy a szolgáltató (Digi) az angol sávot szórja első helyen? Ezt valaki nézze már meg legyen szíves, hogy mi a sorrend nála az audio nyelvénél az ES HD-n.
Egyébként nem olyan borzasztó nagy probléma, mert ha más nem szerkesztővel felcserélem a hangsávokat. Csak furcsa a szitu. -
pitka
csendes tag
Úgy értem, hogy a tv bekapcsolásakor a magyar hang megy, rögzítés után viszont az angol. De én azt szeretném, hogy a felvétel lejátszásakor ne az angol legyen alapértelmezett. És valamiért csak ennél az egy csatornánál van fordítva a két hangsáv:
http://kepfeltoltes.hu/view/160717/audio_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
MCke..
csendes tag
Karancs és Kékes adókon kerestem csatornákat, mindkettőhöz meg volt az xml-fájl, mégsem talált semmit.
Mivel nem volt nagy kedvem bogarászni a frekik keresésével, a WinFast gyári szoftverét (ami egyébként elég gagyi, egy őskövület) rászabadítottam egy teljes európai szkennelésre, magas érzékenységgel. Meg is talált mindent, abból választottam ki a nálam legjobb vételt adó frekvenciákat (szám szerint hármat), és ezeket kerestettem meg a MediaPortal-lal. Így már gond nélkül behangolt mindent - nem tudom, az eredeti xml-ekkel miért nem boldogult.No de ez már a múlt, jövő héten érkezik a DVB-C-s stick. Azért a WinFastot is megtartom, mert a távirányítója messze jobb, mint a stick-é, és már eléggé testreszabtam a Kodihoz...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Olcsó, szinte mindent vesz, jó képet ad, röviden ez a kínai “csodatuner”, aminek természetesen azért vannak hibái.
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest