- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Kulon van a DVB-T/C drivere, parhuzamosan nem lehet fenn, ha egyiket felrakja a masikat leszedi. De ha a jo driver van fenn akkor sem C-t mutat.
A probléma az hogy rossz transzpondereket keresett. Itt a csatornakiosztas a digitalis frekvenciakkal: [link] At kene irni MP-ben.
-
pitka
csendes tag
Nem, itt másról van szó. Kipróbáltam a Smartdvb-vel is, ugyanaz a helyzet. Tv nézéskor magyar a hang, felvétel után lejátszáskor angol. És itt is csak az Eurosport HD-n van ez. Egyszerűen fordítva jön a szolgáltatótól, és mivel az 1-es track az angol, az lesz az elsődleges. Gondolom én...
Mindegy, marad az utómunka. Köszönöm azért a segítséget! -
pitka
csendes tag
Jogos a felvetésed, eddig Vlc-vel próbáltam lejátszani Windows és Linux alatt is alapbeállításon, valamint a Windows lejátszójával. Mindegyiknél az angol az alapértelmezett, de csak az Eurosport HD-ről felvett anyagoknál. Az összes többin magyar az elsődleges. A MediaPortal viszont magyarul játssza le. Mivel csak egy csatornánál jelentkezik ilyen gond, csak arra tudok gondolni, hogy a szolgáltató (Digi) az angol sávot szórja első helyen? Ezt valaki nézze már meg legyen szíves, hogy mi a sorrend nála az audio nyelvénél az ES HD-n.
Egyébként nem olyan borzasztó nagy probléma, mert ha más nem szerkesztővel felcserélem a hangsávokat. Csak furcsa a szitu. -
pitka
csendes tag
Úgy értem, hogy a tv bekapcsolásakor a magyar hang megy, rögzítés után viszont az angol. De én azt szeretném, hogy a felvétel lejátszásakor ne az angol legyen alapértelmezett. És valamiért csak ennél az egy csatornánál van fordítva a két hangsáv:
http://kepfeltoltes.hu/view/160717/audio_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
MCke..
csendes tag
Karancs és Kékes adókon kerestem csatornákat, mindkettőhöz meg volt az xml-fájl, mégsem talált semmit.
Mivel nem volt nagy kedvem bogarászni a frekik keresésével, a WinFast gyári szoftverét (ami egyébként elég gagyi, egy őskövület) rászabadítottam egy teljes európai szkennelésre, magas érzékenységgel. Meg is talált mindent, abból választottam ki a nálam legjobb vételt adó frekvenciákat (szám szerint hármat), és ezeket kerestettem meg a MediaPortal-lal. Így már gond nélkül behangolt mindent - nem tudom, az eredeti xml-ekkel miért nem boldogult.No de ez már a múlt, jövő héten érkezik a DVB-C-s stick. Azért a WinFastot is megtartom, mert a távirányítója messze jobb, mint a stick-é, és már eléggé testreszabtam a Kodihoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest