Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cof

veterán

válasz Diák66 #1355 üzenetére

Te már rájöttél a probléma okára? Nálam is hasonló a helyzet, a sima hozzáadott antennával még fogtam a mindig-tv adásokat nyár elején, aztán rápróbáltam UPC kábelre összedugva a tuner-t és az UPC kábel-t, szikrázott a koax kábel és foglalat érintkezésekor, mint utána olvastam erre földhurok leválasztó a megoldás, be is szereztem egyet azóta nincs szikra, bár UPC-t csak egyszer sikerült behangolnom azóta sem, viszont csak 39% a jelminőség UPC box-on nézve, na de ez már egy másik téma, bot antennával még egy ideig működött, de már július közepe óta kb. már abszolút nem fogom a mindig-tv-t, rápróbáltam lepke antennával is 12V -os adapteres erősítéssel egy hete, ott is csak 546 MHz-en van jel, 538 és 778 MHz-en már ugrál mint nálad a videóban (székesfehérvári adó), néha jó néha nem, talán tönkrement valami a panelen a koax-ban lévő áram miatt? De az is lehet, hogy valamit építettek azóta a torony elé... vagy a fák és levelek. Bár mindig-tv honlapján azt írja, hogy nálam beltéri vétel van elvileg. Néztem Progdvb-n, libreelec alatt is TVheadend-el, szétszedtem de lászatra minden ok. FM rádió működik, saját programjával nézve.

Új hozzászólás Aktív témák