Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakzolcs
tag
válasz Geri Bátyó #40 üzenetére
V1, még a sima kis kör lyukkal a chimney-n. Ovállal lehet nem lenne ennyire gázos.
Normál módon, ahogy 100 videóban is láttam.
GS nekem is van, nagyon szerettem, csak az a meshes megoldás nem tetszik, megoldottam mondjuk vattagáttal,de azt is jól be kell lőni, hogy rendesen menjen minden.
Viszont most valami gáz van a 16os Dvarwal, hiába használom a legszűkebb 0.8as afc-vel, simán szívható DL-ben, Pedig minden tömités a helyén stb..... nemtom mi lelte. -
csakzolcs
tag
válasz Geri Bátyó #38 üzenetére
Sajnos nekem minden bajom volt vele De két napja sikerült valami csoda folytán eltalálni a 22-est is 1 év után, viszont a 16 viszi a prímet
-
csakzolcs
tag
válasz Geri Bátyó #36 üzenetére
Miért gyulladna meg? Nem kell azt csutkán hajtani... Raktam bele én is mtl claptont, igaz nem fused, de 16nál kicsit alacsonyabb wattszámon kell hajtani a tekerést 0.7-1.5 közt tekertem már bele, és soha nem volt baja Nekem sose jött át a 22es, mindig vagy folyt vagy égetett, fostalicska
-
eldiablo
addikt
válasz Geri Bátyó #16 üzenetére
Hollandiában a virágpiacon is kapni magot, bárki megveheti saját célra, illetve Wahingtonban is legitim a fogyasztása.
Illetve a leszokásra, én masszívan dohányoztam (napi 2 dobozzal), stresszes meló, alkohol, ajzószerek. Aztán amikor elkezdett szúrni a melkasom, döntenem kellett, hogyan tovább. Gyakorlatilag egyik napról a másikra leszoktam szinte minden káros szenvedélyemről. Nagyritkán iszom alkoholt, kávéból is 1-2 csésze.
A lényeg, nem egyszerűbb egyszerűen csak abba hagyni? Nem csökkenteni, alibizni hogy majd ezzel, hanem keményen és szilárdan elhatározni, hogy vége? Édesapám és édesanyám is dohányos, édesanyám ráadásul tüdőrákos, de a cigi az kell.
Nem akarok senkit bántani, csak érdekel, más próbálta-e így?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Geri Bátyó #16 üzenetére
Nemtom nekem anno mondtak adatokat, hogy x-y országban x-y tő megengedett otthoni fogyasztásra.
Utána kell néznemMos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
moonlight115
őstag
válasz Geri Bátyó #19 üzenetére
Egy kis segítség Jóval leszokásom után találtam ezt, de nagyjából így szoktam le. Először gondolatban.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
macilaci78
nagyúr
válasz Geri Bátyó #8 üzenetére
Egyfelől egyesek szerint kevésbé káros a hagyományos cigitől és a leszokni vágyóknak akár segíthet is, másrészt a kevesebb kár miatt csábítóbb lehet azoknak, akiket a dohányzás kockázata amúgy visszatart.
Nem hoztam összefüggésbe drogfogyasztással, úgy azért erős lenne, ettől függetlenül szerintem nem ide való.
A neten meg olvasni olyan cikkeket is, amik szerint az eciginek is megvannak a maga veszélyei.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nyulnyulu
senior tag
válasz Geri Bátyó #8 üzenetére
Hááát neeeem ééérted?Ez maga az ördög,ettöl kapsz el mindent,lábgombátol az agyrákig,mindenééééé ez felel,sőőőőőőőt:elvizenyősödik a tüdőd!
privátra illik válaszolni
-
Hege1234
addikt
válasz Geri Bátyó #4 üzenetére
ok ezt nem tudtam
a DL-nél követtem a részleteket
ott az volt hogy milyen kevés
haszonnal hoztak ki mindent és ezért
is volt a magasabb árazás a sima MTL-hez képest
csak ott azért hihetőbb volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest