- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
A hp-gép talált fókuszt vaku nélkül is, de közel 1 másodperces záridővel nemlehet éles képet csinálni kézből tartva, ez a tény is (hogy nagyságrendekkel rövidebb záridővel tud fotózni egy mai készülék), a fejlődést mutatja, sőt, leginkább ez mutatja (mozgó témánál méginkább jobban kijön a különbség) !
-
kelly416
veterán
Köszönöm szépen az összehasonlítást. Mégiscsak látszik, hogy mit terveztek fényképezőgépnek, és mi az, ami Svájci bicska módjára mindenhez ért egy kicsit. De nekem jó ez a kis mindenes, én megbarátkoztam a fényképeivel is.
-
bmwsan
senior tag
Szia
Jó kis írás, nekem tetszett.
Durva tényleg látni, hogy az utóbbi 10 év alatt hova fejlődtek a telefonok. Bár véleményem szerint ez a fejlődés lassulni látszik (egy S2-höz képest nem hozott akkora nagy fejlődést egy Z2 vagy S5, mint amekkorát az S2 hozott egy Omnia1-hez vagy az iPhone 3g-hez).
Szabadban, kiváló fényviszonyok mellett még kisebb a különbség. Az egyedüli dolog ahol a telefonok elvéreznek az az optikai zoom hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest