Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hatásvadász szutyok, egy dokumentumfilm valamilyen szinten mindig propaganda (lásd Zeitgeist), nem arra való, hogy magadba szívd az egészet, ez nem tankkönyv. Kapsz egy hatalmas információlöketet, aztán kihámozod belőle a saját igazságod, s csak azt tartod meg, a többin meg röhögsz.
Ebből a pszihoizéből megnéztem 5 percet de rögtön nem jött be. Ez tényleg nagyon rossz, bár biztosan ebben is van igazság. De azokat legjobban a Száll a kakukk fészkére című film mutatja be.
-
EmberXY
veterán
A kutyák között is van különbség, nyilván házőrzésre nem ölebet tart az ember, egyébként a házőrzés nagy részben abból áll, hogy a kutya jelzi, ha idegent tapasztal a környéken.
A macskák közt is van különbség, egy lakásban tartott macska, amelyik a kanapéról is lusta lemászni, nem valószínű, hogy vadászna, a házon kívül tartott macskáknál el tudom képzelni.A lényeg az, hogy ki miért és milyen állatokat tart, így vissza is tértünk a témához, miszerint ki mennyire tekinti családtagnak az állatait.
-
Doze
aktív tag
No igen, sok fotel állatvédő, vagy esetleg filléres támogató (10 évente utal 1000 forintot valami offshore állatvédő egyesületnek
), nem jut el az agyába hogy, : pl legyen példának okán, az állattenyésztés... most mind1, hogy Disznó, tehén, csirke....Főállásban foglalkoznak állatokkal, (nyaranta dolgoztam ilyen magán gazdaságban), többet tesznek az állatokért mint bárki más. Sokan lenézik, de ez is egy szakma, megkockáztatom hivatás!, ez nem úgy megy hogy elutazok egy hétre a májámiba, sőt még 2-3 napot sem tölthetnek távol. Ki ad enni? Ki rak rendet? Pl 50 tehén cca egy hodály.... napi 2x3 óra... és nem lehet azt mondani most beteg vagyok, meg nincs kedvem.... túl azon hogy kára származik a gazdának belőle, de sokan imádják az állatokat, 1 napot nem hagyná éhen.

Dehát valaki szerinte tömeggyilkos XD, jó persze ez csak az egyik véglet...
Amit én utáltam és tényleg az állatkínzás határát súrolja a Libatömés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xbox Series X|S
- Direct One (műholdas és online TV)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), nem jut el az agyába hogy, : pl legyen példának okán, az állattenyésztés... most mind1, hogy Disznó, tehén, csirke....