- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
No igen, sok fotel állatvédő, vagy esetleg filléres támogató (10 évente utal 1000 forintot valami offshore állatvédő egyesületnek
), nem jut el az agyába hogy, : pl legyen példának okán, az állattenyésztés... most mind1, hogy Disznó, tehén, csirke....
Főállásban foglalkoznak állatokkal, (nyaranta dolgoztam ilyen magán gazdaságban), többet tesznek az állatokért mint bárki más. Sokan lenézik, de ez is egy szakma, megkockáztatom hivatás!, ez nem úgy megy hogy elutazok egy hétre a májámiba, sőt még 2-3 napot sem tölthetnek távol. Ki ad enni? Ki rak rendet? Pl 50 tehén cca egy hodály.... napi 2x3 óra... és nem lehet azt mondani most beteg vagyok, meg nincs kedvem.... túl azon hogy kára származik a gazdának belőle, de sokan imádják az állatokat, 1 napot nem hagyná éhen.
Dehát valaki szerinte tömeggyilkos XD, jó persze ez csak az egyik véglet...
Amit én utáltam és tényleg az állatkínzás határát súrolja a Libatömés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest