- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
<vigyázz mit kívánsz
>
Linkelj légyszi mert nem emlékszem
részegenmit írtam már egyéb topicokbanDe nem érzem, hogy még csak hasonlókat is próbáltam volna sugallni.
A poszt egy hangulatkeltő hülyeség, nem vezetnék le belőle semmit. Saját ingatlanban lakom, a szülőkhöz haza autóval járunk. A kapitalizmus pedig működik, csak az emberek nem értik. Problem?
Kontextus, az lenne a lényeg... Most épp a zuglói FB-csoportban ****tam fel az agyamat, hogy az új parkolási rendelet miatt megy a hőbörgés (ami egyébként sz*r), a 2. autóra évi 70.000-t kéne fizetni a lakosoknak. A hőbörgés az megy a havi +5x00 kiadás miatt (egy tankolás ára, az éves szerviz többe van a két autónak mint a 70e, ha semmit nem találnak épp), de tíz körömmel vájják ki mindenkinek a szemét, aki megkérdőjelezi, hogy akkor hogy tudnak két autót fenntartani, ha egy ekkora kiadás földhözvágja őket). Autó kell, kész. Kettő.
Ha ennyire figyeled, amiket írok
Konkrétan Egerben nőttem fel, szüleim nem messze laknak, feleségem Borsodból jön, tudom mi a helyzet arra. Gyönyörű táj, mindennél szebb, imádom Eger városát, minden fiatalkori élményem odaköt, imádom a Zemplént is, ahová feleségem családjához járunk. Észak-Magyarország örökre az otthonom marad. Amíg be nem fejeztem az egyetemet (=nem szembesültem a valósággal), haza akartam költözni. (Egyébként élnek ott is barátaim, tudomásom szerint nem is rosszul).
De én úgy éreztem (nem most, másfél évtizede!) hogy alkalmazottként ott nem fog sok babér teremni, a vállalkozósdiba meg fiatalon nem "mertem" (=$$$) belevágni, így maradt az, hogy drága fővárosunkban próbálok szerencsét. Ettől még oda mindig hazajárok, sőt, ha addig nem teszik tönkre azt az országrészt, 1-2 évtized múlva ha megtehetem, haza is költöznék.(Remélem) mindig próbálom hozzátenni, hogy amit írok az saját tapasztalat. Nem fogom megváltani a világot, de igaz, hogy nem engedek a véleményemből, ha nem tetszik falun, lehet bemenni a városba melót keresni, ha nem elég jó a vidéki városban, lehet jönni Bp.-re, ha Bp.-en is csak sírni tud az ember, akkor valamit nagyon rosszul csinál, és valószínűleg már az se segít rajta, ha kimegy külföldre, de aki úgy érzi, az menjen, de nekem senki ne panaszkodjon a körülményekre, mert a lehetőség mindenkinek adott előre/feljebblépni.
-
Chaser
legenda
Szerencsere lett haver villanyasz bacsi, tavaly kiallasonkent 6e koruli ar volt afaval, lehet azota megint megszaladt, nem baj, csak a villanyszerelesi munka is nagyban emeli a lakas erteket, van boven kiallas, csak gyozzem fizetni a szerelvenyeket ( : jo reszet mar upgradeltem is, dobozok, kabelek be, villanyasz bacsi meg kotott amit kell
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest