Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Folyt: Link

-
Keksz
senior tag
divrapier : nagyon jó a C# lecke!!! Csomó mindent megértettem amit órán nem. Várom a folytatást!!! Vagy ha van vmi "console application" angol nyelvű 'hasonló" weboldal/pdf az is jöhet. Nagyon király! Csak így tovább!
-
proggirl
újonc
Szia!
Most kezdtem el C# fejlesztőkörnyezetben programozni, s már alig várom, h megjelenjen a következő lecke
Mikorra várható? Köszönöm. -
terbed
csendes tag
Szia!
Nagyon részletes leírás gratulálok!
Voltak olyan dolgok, amelyek újak voltak számomra. (int a , b = 1, 2)
Szerintem még ehhez a részhez tartoznak: int a = 5; a += 4; -> a = 5+4;
*= ...
Az i++, ++i, --i, i---t nem mondom, mert gondolom a ciklusoknál akarod bemutatni. -
divrapier
tag
Kicsit hibásan mértem fel a cikk elkészítéséhez szükséges időt (eddig 7+ óra), és kevesebb idő maradt az elkészülésre is (családi elfoglaltságok), de nem szeretném tovább halogatni a megjelebést. Apró módosítások vannak még hátra, amit holnap megtennék, a kiegészítő anyagok hiányoznak, és tervezem még feladatok felrakását az anyaghoz, amin lehet gyakorolni.
A napi hőmennyiségemet túlléptem, idegeim off, cikk update holnap lesz leghamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Lenovo ThinkPad E15 G3 20YG00A1HV Notebook
- Byintek Love U14 Projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mikorra várható? Köszönöm.