Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Jól látod...ez a megoldás pontosan annak jó aki néha-néha szeretne egy picit gyilkoskodni, de nem hc gamer. Minek merítse folyton a nagy batár VGA az akksit. HD-ra, full-HD ott volt a HD3200 ami több mint elég, ha meg kedvem támadt egy-két tárat kiüríteni akkor egy mozdulattal rátoltam a GB-t és csak úgy csorgott a nyálam. Minek tartson az ilyen felhasználó 2 laptopot (1et játékra, 1et office-ra), vagy egy notit és egy asztalit?
Szerintem nagyon nagy ötlet a külső VGA és a FS esetében már-már megalázóan egyszerűen és stabilan működött a dolog.
Az elvet ne kérdezd, hogy hogy és hova kolbászolnak az adatok, én csak végfelhasználó vagyok, nem jártam utána. Azt tudom, hogy nagyon sokan abban a tévhitben élnek, hogy csak külső megjelenítőn működik. Onnan tudom, hogy amikor hirdettem, mindenki azzal nyitott hogy: "de kár hogy kell hozzá külső monitor". Mindenkinek úgy kellett elmagyaráznom, hogy nem, nem kell hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Asus ROG Strix RX6600XT Gaming OC
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest