- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
freeknight #40 üzenetére
200k km körül ültem be egy fókába, és 400k felett adtam tovább. A 2 között kopón kívül nem kért semmit. (najó EGR az volt, de ma már azt is kopónak tekintem
)
-
bambano
titán
válasz
freeknight #34 üzenetére
annak meg kifejezetten örülök, hogy se a vectrámnak, se az insigniámnak nincs "road presence"-je. az átlag telepi hülyegyereknek, aki folyton versenyezni akar, soha nincs annyi típusismerete, hogy úgy gondolja, a vectrámmal versenyezni akar, így soha nem kell versenyeznem. bezzeg ha ódista lennék, vagy rizsrakétával járnék... (honda gyorstankoló matricával...)
a fóccvágennek ezzel szemben van road presence-je, én is hallottam már haver szájából, hogy azért jár passzáttal, mert nem mindegy, hogy egy tárgyalás előtt miből száll ki. mondjuk szerintem se, de nem azért, hogy mit hisznek rólad, hanem azért, hogy odaértél-e. a rokonságban egyébként volt passzát, kétszer: először és utoljára. mint nálam a bora.
ezerszer inkább ez az itt emlegetett b vectra.
-
bambano
titán
válasz
freeknight #34 üzenetére
az állítás nem az volt, hogy melyik autó jó vagy sem, hanem az, hogy melyik autó valódi értéke tér el jelentősen attól, amit a közhiedelem tud.
szerintem az opel jelentősen jobb, mint amit hisznek róla, a toyota meg jelentősen ótvarabb, mint amit hisznek róla. ez nem azt jelenti, hogy a toyota abszolút értelemben rossz. -
Eastman
addikt
válasz
freeknight #34 üzenetére
Te milyen type vagy manapság? Tíz fogorvosból kilenc azt ajánlja, hogy nem kell majd járnod fogorvoshoz.
Ford, Fiat, francia. Felénk ezt mondogatja a fogorvos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Avagy hogyan ne vegyél autót?Huhh... Hát most fogok kapni hideget, meleget, hülyézni lehet nyugodtan. A történet...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest