- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
válasz
Mahrenburg #43 üzenetére
én se láttam még olyat, de opel diplomat volt v8 5.7-tel.
-
bambano
titán
válasz
freeknight #34 üzenetére
annak meg kifejezetten örülök, hogy se a vectrámnak, se az insigniámnak nincs "road presence"-je. az átlag telepi hülyegyereknek, aki folyton versenyezni akar, soha nincs annyi típusismerete, hogy úgy gondolja, a vectrámmal versenyezni akar, így soha nem kell versenyeznem. bezzeg ha ódista lennék, vagy rizsrakétával járnék... (honda gyorstankoló matricával...)
a fóccvágennek ezzel szemben van road presence-je, én is hallottam már haver szájából, hogy azért jár passzáttal, mert nem mindegy, hogy egy tárgyalás előtt miből száll ki. mondjuk szerintem se, de nem azért, hogy mit hisznek rólad, hanem azért, hogy odaértél-e. a rokonságban egyébként volt passzát, kétszer: először és utoljára. mint nálam a bora.
ezerszer inkább ez az itt emlegetett b vectra.
-
bambano
titán
válasz
freeknight #34 üzenetére
az állítás nem az volt, hogy melyik autó jó vagy sem, hanem az, hogy melyik autó valódi értéke tér el jelentősen attól, amit a közhiedelem tud.
szerintem az opel jelentősen jobb, mint amit hisznek róla, a toyota meg jelentősen ótvarabb, mint amit hisznek róla. ez nem azt jelenti, hogy a toyota abszolút értelemben rossz. -
bambano
titán
24 éve van saját opelem. mostanában három, de ez mindegy.
közben egyszer volt fóccvágenem, de kikezeltük.
sok mindent elolvasok, megnézek a témában, így azt látom, hogy egyes márkák esetén nagy a hype, és nagy a koppanás is. például mindig mindenki azt mondja, hogy a japánok, de főleg a toyota milyen jó. ehhez képest akárhány szerelős meg nem megrendelt videót vagy cikket látok, az derül ki belőlük, hogy a toyota semmivel sem jobb, mint a jó közepes átlag. ehhez képest az opeleket mindenki lenézi, miközben egyrészt nekem csak jó tapasztalatom volt velük (oké, a legújabbakkal volt negatív is), másrészt ott van például az fastra rulettkerék, 400 akárhányezer kilométer után még mindig megy az astra úgy, hogy ridegtartáson volt.a fóccvágenemmel folyton szervizbe kellett járnom. ahhoz már akkor se volt rendes szerelő támogatás. ha azt, amit leművelt, az enyémként művelte volna (céges autó volt), simán felgyújtom a negyedénél.
-
bambano
titán
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
úgy egyébként láttál már opelt, legalább messziről?
szerk: a posztot nyilván nem olvastad, nem gond, megszoktuk. -
bambano
titán
kisköbcentis v6 is v6
mondjuk aki magának csinálja a bajt, az megérdemli. ha csattant, akkor gyújtás le, kulcs ki, tréler.
merthogy elcsattant motorral még körbefurikáztad a fél világot is, az az, amikor harmadjára is megy a vadász az erdőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Avagy hogyan ne vegyél autót?Huhh... Hát most fogok kapni hideget, meleget, hülyézni lehet nyugodtan. A történet...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ASUS ROG Zephyrus M15 GU502L / i7-10875H / RTX 2070 8GB / 16GB RAM / 512TB SSD / 4K IPS / jó akksi
- Cooler Master HKM-7M52A-A2-GP, Socket AM2+/AM3/AM3+ proci hűtő
- TP-Link M5360 3G Mobil Wi-Fi és 5200 mAh Power Bank egyben! Wifi Hotspot Router TPLink TP Link töltő
- HP LaserJet P1005 fekete/fehér lézernyomtató
- Apple Watch Series 7 GPS, alumínium, 45 mm 83%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest