Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
1-2 hete noti cserére szántam rá magam
Volt egy CQ56-om, számomra kicsit nagy volt és kihasználatlan potenciál volt benne ezért kisebbre és kicsit visszafogottabb notira vágytamVan itthon egy Asus eee-m meg melette egy Galaxy TAB is ezekből volt tapasztalatom, hogy netbook már túl szerény erővel bír TAB pedig más kategória...
egy kicsi és faszányos notit kerestem amit veterán meg is találtam d420 személyében, már csak egy kis infót kellett róla szereznem, hogy biztos legyek a döntésemben
Ekkor találtam meg itt Logouton moltam "tesztjét" ami megadta a végső lökést a vásárláshoz, le is csaptam rá Vaterán, szerencsére itt volt megyén belül, nem kellett postáztatnom a cuccot.
Most is erről a kis csodáról írok, igaz nem ülök elötte mert dsub-on ki van dobva a képe LED TV-re meg BT billről használom, de ha hurcolnom kell melóba iszonyat mód meg vagyok vele elégedve. Én OpenSUSE rendszerrel használom, 720p-t reccenéstelenül viszi VLC playerral. Biztos vagyok benne, h nagyon sokáig nem fogok tőle megválni. Ezúton is szeretném megköszönni moltam-nak, h megírta ezt a cikket és, h szánt rám időt priviben is
Erőt Egészséget! mindenkinek
"Morpheus felhasználónak 39 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" phmegbizhatosag.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetés
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Anbernic RG405M
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest