- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
1-2 hete noti cserére szántam rá magam
Volt egy CQ56-om, számomra kicsit nagy volt és kihasználatlan potenciál volt benne ezért kisebbre és kicsit visszafogottabb notira vágytamVan itthon egy Asus eee-m meg melette egy Galaxy TAB is ezekből volt tapasztalatom, hogy netbook már túl szerény erővel bír TAB pedig más kategória...
egy kicsi és faszányos notit kerestem amit veterán meg is találtam d420 személyében, már csak egy kis infót kellett róla szereznem, hogy biztos legyek a döntésemben
Ekkor találtam meg itt Logouton moltam "tesztjét" ami megadta a végső lökést a vásárláshoz, le is csaptam rá Vaterán, szerencsére itt volt megyén belül, nem kellett postáztatnom a cuccot.
Most is erről a kis csodáról írok, igaz nem ülök elötte mert dsub-on ki van dobva a képe LED TV-re meg BT billről használom, de ha hurcolnom kell melóba iszonyat mód meg vagyok vele elégedve. Én OpenSUSE rendszerrel használom, 720p-t reccenéstelenül viszi VLC playerral. Biztos vagyok benne, h nagyon sokáig nem fogok tőle megválni. Ezúton is szeretném megköszönni moltam-nak, h megírta ezt a cikket és, h szánt rám időt priviben is
Erőt Egészséget! mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem tudtam kibékülni a gyenge netbook kis kijelzőjével, ezért vettem egy használt subnotebookot.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest