- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trex3399
tag
válasz H.Istvan25 #17 üzenetére
Sziasztok!
Látom ez a topic már nem aktív, de hátha lesz válaszoló...
Szóval, szeretnék venni egy B20 nélküli telefont, jelen esetben a Xiaomi Mi10 Ultrát, és azt szeretném megtudakolni, hogy van e olyan, aki falun használ B20 nélküli telefont, illetve, hogy melyik szolgáltató jött be neki?
A Vodafone elméletileg egy jó opció lehetne, mert a 3Gs lefedettségük nagyon magas. Jelenleg TMobilos vagyok, de ha kell váltanék is szolgáltatót is.
Támpontok nélkül nem szivesen ugranék bele egy ilyen volumenű vásárlásba, ezért örülnék tapasztalatoknak, már ha van![ Szerkesztve ]
-
-
Peterson_
addikt
Nem (csak) a vodával van baj, hanem a Note3-mal.
Én már szenvedek vele egy ideje.
Én végigpróbáltam az összes szolgáltatót, de eddig talán a Voda a legjobb.
Pesten mondjuk mondjuk mindegy volt, mert ott le van fedve mindegyik szolgáltató részéről, de pl Somogy már egészen más tészta.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
válasz H.Istvan25 #12 üzenetére
Aha hülyeség. Hát örülök , hogy egy tucat év vodázás után Te onnan megmondod hogy nekem itt Szegeden és Siófokon igen is van térerőm. Köszönöm Emese
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Teljesen mind1: amiben van is tud szar vételt produkálni beltéren. Nekem samu notesz 3 van és határ sz@r a 4g vétele.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
dejvid8
őstag
Kösz a válaszokat.
Szóval ha a vodafone mellett tenném le a voksom, lenne esélyem a 4G-re Szegeden? Van a vodának olyan 4G-je Szegeden, ami nem a B20?Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
domos
senior tag
+1 Voda
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
H.Istvan25
senior tag
Voda, akkor lesz 3G-d mindenhol és árban is jobbak. Go+ csomag 2GB netet tartalmaz, 6 ezerért
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9
-
petipetya
nagyúr
Pesten a Telekom esetén nem fog feltűnni a B20-as LTE hiánya. Nálam mindig van LTE, de ha 1-2 másodpercre kiesik, akkor is 3G-n van a teló. Másik városról és szolgáltatóról nem tudok nyilatkozni.
Viszont a Telekomnál vagy csak 2G, vagy csak 4G van. A Voda viszont erős 3G-ben, ha az országos lefedettség fontos számodra.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
ddaveg
csendes tag
+1 a Vodafone mellett. Korrekt áron van, stabil a hálózatuk, 26 év alattiaknak dupla adat jár, és nincs korlátozás a sebességre, csak arra kell figyelni, ha elfogy a felhasználható adatmennyiség, automatikusan aktivál egy kiegészítő csomagot..
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Criminal017 #1 üzenetére
Szegeden van 4G B20 nélküli telefonnal is (Telenor).
-
Criminal017
őstag
Vodafone, 98%-os 3G lefedettségük van. Az áraik is helyükön vannak, én nemrég váltottam Telekomról Vodára, nem bántam meg. Szintén B20 nélküli vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla