- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
Szép írás, ismerős történet. Nekem egy HP G6 1104sh típusú laptopom van, hasonló célokkal vettem anno. i3 van benne, 6gb ram, és egy ugyanilyen működésű kettős úgynevezett "váltható grafikus rendszer". Intel és a Radeon HD6470 1gb között váltogat elvileg. Az én gépemnél a furcsa dolog az hogy mikor megvettem a gépet, tényleg szépen futottak a játékok rajta (ugyanazzal játszok most is amivel 3 éve) de manapság már egy film nézése közben is meg-meg akad a kép/hang tehát mintha csökkenne a teljesítmény. Volt szervizbe, megbeszéltem előtte a munkafelvevővel a problémáimat ,hogy szerintem csökkent a gép teljesítménye nem is kicsit, akadnak a filmek-zenék. A gyártó oldalán mindenből ugyanaz az 1 driver érhető el mint gép megjelenése óta... A szervizből úgy jött vissza a gép ,hogy kicserélték immár harmadszor a hűtőventilátort és frissítették a biost.... ennyit volt képes tenni a HP szerviz, írtam is nekik szép visszajelzést róluk amit majd a robot úgyis kukáz. Próbáltam az általad linkelt oldalról (leshcatlabs) letöltött driverrel a gépet, de akármelyiket is próbáltam, a dolog már megbukott azon ,hogy restart után már a Windows Aero sem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest