- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
skylinelaca #1 üzenetére
A leshcatlabs-os driver-t csak szűzen telepített windows-ra érdemes feltenni. Az oldalon elég részletes manual van a driver használatáról, alap angollal már emészthető.
#Duliee: debizony, az lehetséges, de akkor még nagyon nem tudtam, hogy mi történik. A cikk ugye kronologiai sorrendben dolgozza fel a történéseket. Ezért szakmailag több helyen kifogásolható, nyilván, de én szívesen vállalom, hogy núb voltam
Hadd okuljon belőle mindenki.
Megmondom őszintén, szerintem sokan fognak notebookot kapni karácsonyra. Ezeknek egy részében intel cpu és dedikált amd gpu lesz. A cikk azért készült el még karácsony előtt, hogy a Google is be tudja indexelni, ha rákeres valaki magyarul a problémára, akkor legyen rá egy releváns találat.
-
xmaas
őstag
válasz
skylinelaca #1 üzenetére
Ismeros ez a integralt gpu meg dgpus valtos mizeria sajnos csakis a gyarto altal adott driverekkel mukodik rendesen ha frissitesz peldaul legujabb catalystra mar beszarik az egesz rendszer szoval ez ilyen szopatos dolog mindig a regi eredeti gyartoi driver legyen keznel ha jot akarsz magadnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 8300 mAh, maradhat?
- Medence topik
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest