Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudom, hogy nem legális tört szerón játszani, ezt nem vonom kétségbe, és részben egyet is értek veled.
Azt viszont már kétségbe vonom, hogy ne érné meg különböző verziójú hivatalos szervereket üzemeltetni. Ráadásul egy vanilla szerver nem igényel különösebb karbantartás, fejlesztést. A Nos játékosbázisát és a petíciót aláírókat nézve teljesen reális, hogy ~100k playerrel meg lehetne tölteni egy ilyen szervert, ez az érték pedig már a hivatalos realm-ok közelében van.
A kutya szerintem ott van elásva, hogy egy hivatalos vanilla szerver kvázi elismerése annak, hogy sokan nem elégedettek az új kiegészítőkkel, képzeld csak el a sajtóhíreket, amik arról szólnak, hogy a vanilla realm látogatottsága meghaladja egyes wod szerverekét... Na ezért nem lesz official vanilla soha.Ja és még valami: kis túlzással ugyan, de én is beperelhetném a blizzardot. Megvettem az alapjátékot és a kiegészítőket a catáig bezárólag, több évnyi havidíjat beleszórtam a játékba és rettenetesen sok időt is, a vége pedig az lett, hogy egy olyan játékban találtam magam, ami már nem tetszik. Ha előre tudom, hogy ilyen lesz, bele se kezdek. Kérem vissza a pénzem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- HBO Max
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- BestBuy topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% Ryzen 5 16/256 Tűéles Retina
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5"-65% i7-1185G7 16/512 Tűéles Retina
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi