Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
üzenetére
Olvasd el a ToS-t. Ha a játékukkal játsszol, akkor effektíve a lelked is a Blizzard szellemi tulajdona, nem, hogy a játékukban készített karaktered.
Az emberek meg ilyen-olyan topikokban mindig nagy álszenten elvetik a warezt, de ha tört wow szerverről van szó, akkor az a világ legtermészetesebb dolga, mert ilyen Blizzard, meg olyan Blizzard...

Nem lehet minden létező patchre fenntartani egy szervert, mert Pistékének a 2.1.3 a kedvence, Lacikának a 3.0.9, Móriczkának meg az 1.4.7.
A 100.000 játékos meg jelentéktelen az eredetin játszó játékosszámhoz képest.Szerintem a játékosok legyenek hálásak, hogy egyszerűen nem éri meg a Blizzardnak és a hasonló nagy cégeknek minden tört játékost lopás vádjával egyesével a bíróság elé vinni.

-
.LnB
titán
válasz
üzenetére
Teljes mértékben megértem a támadás okát. (Pedig nem is vagyok már dedós tini) Azok mellett, hogy sajnálom ha más játékokban ettől bárkinek kára lett. Én nem játszottam a Nostalrius-on. Sőt, akár mennyire is tartom magam nagy WoW-osnak, legbelül tudom, hogy nem vagyok az mert a vanila se volt meg nekem sajnos
Később ismertem fel a játék ízét és kaptam rá. Mindezek mellett nagyon sajnálom a Nostalrius "lakóit" mert nem szép dolog amit a Blizz csinált. Másrészt le a kalappal a Nostalrius játékosai előtt mert "ők voltak a kemény csávók" (viccen kívül). A vanila nem volt egyszerű. Kő kemény lehetett akkoriban játszani. És a Blizzard-tól szemét lépés volt a szerver lelövése. Nekem az volt az első gondolatom, hogy a Blizz fog csinálni vanila szervert. Mert egyébként miért lőtte volna le a legnagyobb törtet? Bár ugye mint minden biztos ez is csak a pénzről szól, és nem lesz hivatalos vanila szerver. 
-
kenwood
veterán
válasz
üzenetére
A server berlese apropenz.
Maga a wow server odali resze viszont csak statikusan erheto el. (azt nem tudom,hogyan szivaroghatott ki)Az osszes itemet,questet,a mobok mozgasat kezzel programoztak le.
Aki erre kepes,az meg itthon is 3-500k-t keres,nemhogy kulfoldon.
Hosszabb ideig senki nem fogja ezt pusztan jofejsegbol csinalni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Később ismertem fel a játék ízét és kaptam rá. Mindezek mellett nagyon sajnálom a Nostalrius "lakóit" mert nem szép dolog amit a Blizz csinált. Másrészt le a kalappal a Nostalrius játékosai előtt mert "ők voltak a kemény csávók" (viccen kívül). A vanila nem volt egyszerű. Kő kemény lehetett akkoriban játszani. És a Blizzard-tól szemét lépés volt a szerver lelövése. Nekem az volt az első gondolatom, hogy a Blizz fog csinálni vanila szervert. Mert egyébként miért lőtte volna le a legnagyobb törtet? Bár ugye mint minden biztos ez is csak a pénzről szól, és nem lesz hivatalos vanila szerver.