- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
zsolt_64 #99510 üzenetére
Röhögni fogsz, ha olyan szarok a csatik, hogy a rezgéstől változik a kontakt, vagy olyan sz@rok a forrasztások, vagy a hangszóró elektromágneses tere beleszól az erősítetlen jelbe, akkor hallatszhat, persze megfelelően durva kimenő teljesítménynél. Bármelyik esetben rendbe kell rakni a cuccot, mert ezek rossz állapotra utalnak...
@KROK640 : "a két napja vett 2 ezer eurós bőrfotelt a nappaliba a macska lerendezte és lehet kidobni. "
AZ elmúlt pár évtized sikeresen kondicionálta az emberket arra, hogy if valami rossz=kuka...Nem javít, nem adja el...
Logouton volt egy írás hifiről nemrég, ahol a szerző valami Fusitsu lapos hangkártyáját találta ideális forrásnak.
-
Syl
nagyúr
válasz
zsolt_64 #99510 üzenetére
Egy-két éve volt a logouton írás, amiben a szerző azt (is) ecsetelte, hogy a router lábai alá helyezett különféle fából készült kockák máshogy hatnak a youtube zenék minőségére... Mai napig nem tudom, komolyan gondolta-e...
(#99512) opr
Februárban volt két eladásom. Mindkettő ugyanilyen volt.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
zsolt_64 #64839 üzenetére
"de gondolom az első az hogy ellenőrzik hogy jogtiszta vagy-e..."
Még akkor is, ha semmi köze a kérdésnek a jogtiszta szoftverhez.
Anno (2008-2009 talán), Windows Mobile 6.1 vagy 6.5 kapcsán felhívtam a magyar MS-t, hogy az új rendszerben lesz-e végre magyar nyelv vagy továbbra is 3rd party szoftot kell használni. Nos, válaszolni nem tudtak, a későbbi válaszadáshoz nem lett volna elég az email-cím, kértek volna nevet, címet illetve a PC-men futó win szériaszámát(!!!).
Maaargit, noormáális!?!
Mindezt egy még ki nem adott rendszer miatt,ami OEM licenc-cel fut, tehát az eszközzel együtt jár. És nem mellesleg semmi köze ahhoz, hogy van-e PC otthon vagy nincs, ez egy mobil eszköz. -
-
JanR
addikt
válasz
zsolt_64 #64829 üzenetére
En pedig tudom, hogy az anyaceg mennyiert vette a 10pro licenszeket. Es mikor egy laptop/pc lecserelesre kerul annak a kulcsaval vajon mi lesz? :) Most nem 10, vag, 50 kulcsrol beszelek btw.
Az eremnek mindig ket oldala van. Hiszek Neked es az ismerosodnek, de attol meg vannak kulcsok 1000 forintert es a Mike Row Soft-nak esze agaban sincs tiltani ezeket. Illetve a mennyisegi licenszek pedig hivatalosak es biztos, hogy azok nem kerulnek tiltasra. Az mar mas kerdes, hogy az en kulcsom honnan van (nem is erdekel). Tobb mint 2 eve megvan, a gepem azota 5x lecserelodott, sot laposon is volt ez a "kulcs". Soha semmi baja nem volt, tokeletesen aktivalja mindig. Megkerestem, 2137 forint volt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
zsolt_64 #64738 üzenetére
Amúgy pont így születnek az ilyenek. Megtalálja googleben, látja, hogy ajj, majdnem 400 ezer ft, ő még rakott bele RAMot, dupla akkora HDD, SSD, megfelezi ezt az árat, jujj mennyire elviszik majd, ő meg keres rajta.
Csak épp azt nem nézi, hogy ez az ár mikori. Mondjuk itt spec ki sincs írva, de gyanús lehetne, hogy 2008 januári értékelések vannak hozzá.
Meg ugye sokan, főleg ha eladók, nem is akarnak hallani az ár degradációról.Bár mondjuk volt már, hogy jól jött ez...
-
Csupingo
veterán
válasz
zsolt_64 #64740 üzenetére
A memória és az ssd manapság is elég lehet, de szerintem az a régi 2 magos proci már sima netezés, youtube közben is mindig 100% környékén izzadna. Az érezhetően visszafogna mindent. Talán egy nagyi türelmesen üldögélne előtte, ha szerinte ez a normális, mert nincs tapasztalata gyorsabb gépekkel.
-
válasz
zsolt_64 #64714 üzenetére
:S
@csicso82 : Sőt, mivel akkoriban a délszláv helyeken nem osztották meg a feketelistát, a letiltott telefonokat is oda adták el
@zsolt_64 : Persze, ugyanúgy függőn kapod a telefont. A szolgáltatónak lényegtelen, ki használja, csak nekik fizessen a benne levő kártya forgalma után
@TaaT : Meg vinni kell a papírjait...
-
Cs1csó
titán
válasz
zsolt_64 #64711 üzenetére
Anno - 2000-es évek eleje - volt ilyen a kártyás telefonokkal is, 1-2 évente csak egyszer lehetett így vásárolni, megkértek valakit, hogy vegyen egyet (1-2 ezer forintot adtak neki ezért hogy kvázi vett nekik egy telefont, persze annak az árát odaadták) és a telefont elvileg kivitték külföldre (amit hivatalosan nem lehetett volna)
-
-
konikan
aktív tag
válasz
zsolt_64 #64704 üzenetére
Gondolom mekkora happy end, gyerek nem fizeti, jövedelme nincs, és egy az egyben a T. szülőkre hárul a számla, számlák fizetése.
Agyhalál ez a szint, de komolyan. Elé tolnak egy csomó papírt, amit aláír, lakcímmel, névvel mindennel, a SIM-et ha eldobja a többit ugyanúgy számon kérik rajta. Van baj.
-
Migráns
tag
válasz
zsolt_64 #64690 üzenetére
" Jogászi bükkfanyelv! "
A mai legjobb hozzászólás..... és nincs bikkfanyelven fogalmazva!!!
Ez a " bükkfanyelv " inkább valami erdészeti fogalom, nem? -
F.E.K..
senior tag
válasz
zsolt_64 #64687 üzenetére
"És ez azért veszedelmes , mert megtalálják egymást tetszőleges távolságból"
The Flat Earth Society Has Members All Around the Globe!
Nomeg az apróhirdetési oldalakon ugye...
100 éve a faluban, esetleg pár szomszédos faluban halottak rólad, ma meg az egész világon lehetséges ez... Ráadásul pillanatok alatt. A globalizáció nem csak előnyökkel jár sajnos.
-
zolee5016
őstag
válasz
zsolt_64 #64687 üzenetére
Mindent el tudok fogadni... Hiszen az embert saját magának kell elfogadni aztán jön a többi...az meg játék,ha tudod magad hova tenni..De a régen jobbra csak annyit,mi megtanultunk írni,értelmezni rendesen,de a maiak????
Ez nem csak a kisebbségiekre vonatkozik...Ezek a momentumok etetik ezt a topicot is javarészt
-
zolee5016
őstag
válasz
zsolt_64 #64684 üzenetére
Miröl? 45 èvesen is rocker maradtam?(büszkesmiley) Szeretem helyén kezelni a dolgokat?Most se rossz,de igen régen jobb volt,Nettel könnyebb lett volna nekünk is ,Ph nem volt,de hiányozna innen egy kêt ember,de mivel van,így jó velük itt.Elrohanunk egymás mellett,de vannak percek,mikor jóemberek lehetünk?Most sem üres a világ,csak egyesek nem tudják megtölteni?Most sem több a hülye,csak többet mutatkoznak? Mindegy is csak benya legyen a mociba,szussz a zasszonyba, meg önállóság a gyerekbe......pénz akad a többi meg a zördögé...
-
mpo
veterán
válasz
zsolt_64 #64613 üzenetére
A jó aludttejet szinte vágni lehet, savó alig van.
Réges-régen a 2,8%-os zacskós tej, rajta "A tej élet, erő, egészség" másnapra megsavanyodott, kiöntöttem két üveg söröskorsóba és megaltattam.
Úgy nézett ki a végén, hogy alul és fölül 1-1 centi maszat, a kettő között a savó, aludttej sehol.
Ennyit a tejporról. -
mpo
veterán
válasz
zsolt_64 #64605 üzenetére
Naja jogos, mert ugye a tejet lefölözik, ebből lesz a tejszín, amit baktériumokkal megsavanyítanal, ez a tejföl...
Amikor kaptam a piacon valódi tehéntejet, akkor megaltattam 2 nap alatt és a tetején ott volt a tejföl, alatta az aludttej.
Amikor leszedtem a tejszínt és úgy altattam, nem lett jó és több idő is kellett neki.
Baktériumokat nem vettem hozzá, az a levegőben volt. -
törölt tag
válasz
zsolt_64 #55631 üzenetére
Legjobb amikor " dolgozni akaró" embereket keresnek
https://ve.media.tumblr.com/tumblr_pya92yjiSp1xoyw8p.mp4
ECS ez en Heri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged