Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz #25583896 #45923 üzenetére
Elméletileg vissza lehet kérni a feltöltőkártya egyenleget, cserébe hagyni kell megszűnni az előfizetést.
-
tupacamaru
veterán
válasz #25583896 #42382 üzenetére
Már van személyes átvétel a leírásban...
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Chaser
legenda
válasz #25583896 #42382 üzenetére
sztem fake, 1080 számlával 140k-ért nem túl hihető
az érthető ha személyes átvét nincs valahol, arra külön személyzet kell, nálam se volt, helyieknek sem - ha nincs rá bejelentett fizikai üzlet tilos is személyesen árulni, ha meg van, akkor már egyből pénztárgép is kell, ami webshopnál nem -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kenwood
veterán
válasz #25583896 #41213 üzenetére
lehet,hogy igy van.
regebben sokan bele is irtak a hirdetesbe,hogy ezert keresnek adott tipust.
sose csinaltam ilyet,nalam a szereles a csavarhuzoig tartChasert meg siman kineveznem armesternek. 1 het alatt milliomos lenne,aki az atala bearazott cuccokat felvasarolja
nem tudom,mennyire koveted a topicot,de eleg hajmereszto elkepzelesei vannak 1-1 hasznalt cucc piaci ertekerol[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz #25583896 #41188 üzenetére
valakinek meghal egy azonos tipusu modell rajta a backup nelkuli csaladi fotokkal.
ilyenkor realis esely van ra,hogy a kettobol osszeganyolnak egy olyat,amirol le tudja menteni a cuccokat.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
ViZion
félisten
válasz #25583896 #22626 üzenetére
ez a tippem nekem is, de fordítva.... papooo-é a vágott.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz #25583896 #22619 üzenetére
Azonos a két vinyó, sztem ugyan abban a gépben is voltak, ezért egyeznek az adatok. Rákérdezzek?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Bird
addikt
válasz #25583896 #18770 üzenetére
Lol.
Operációs rendszer: Windows 10 (Nincs benne az árban.)
Így még szebb a dolog.
aero2zero: Tényleg egyedi, megismételhetetlen, de a lényeg, hogy gamer!!!!négy
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
MK VII
veterán
válasz #25583896 #14684 üzenetére
Lett volna egy-két szó amit szerintem rendesen ki tudott volna mondani csak nem akarta.
Tesa, dikk, more..[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
ViZion
félisten
válasz #25583896 #12281 üzenetére
pfff... fasza. Mondjuk aki ilyen szarságokra lájkol, azzal nincsenek beljebb szerintem...
-
TaaT
nagyúr
válasz #25583896 #11321 üzenetére
"De ha egyértelmű volt, hogy nem tudja, miről van szó, akkor miért kérdeztél vissza?"
Nem volt egyértelmű, és jobb előtte megkérdezni mint utólag hallgatni a szentségelést... Bár ahogy olvasom tök mindegy mert így is szentségelt a
butatájékozatlan vevőjelölt.Give them hell Ukraine!
-
gban
veterán
válasz #25583896 #11321 üzenetére
Mert bármi előfordulhat.
Kereshet ATX-est is amellett hogy tudja hogy mi az az AT, csak együtt kereste a kettőt és nem jó helyre írt.
Vagy bármi amire nem gondolunk.
Vagyis az egy dolog hogy én úgy gondolom hogy tudom hogy mi a helyzet, de jobb biztosra menni.
Ha meg rosszul gondolom, és tényleg ez kell neki, csak összekeverte a címzetteket, akkor megintcsak én vagyok a bunkó mert azt hiszem hogy nem tudja hogy mi az, amikor nem is ismerem őt.
Így tehát maradt a rákérdezés, megerősítés kérése, nem gondolom hogy helytelenül jártam volna el.
Más szóval nem kitalálni kell hogy a vevő mit akar hanem biztosra menni, jobb az mindenkinek, és nem csak ebben az egy esetben. Ennek hasznosságát már többször is tapasztaltam, jobb mindig körbejárni a dolgot. Egy itteni ismerősnél is megkérdeztem egyszer hogy mire kell az alaplap amiről érdeklődött.
Elmondta, szerencséjére, mert kiderült, hogy a kinézett alaplap épp nem alkalmas a célra.Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest