Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog (1)

válasz Top cat #76806 üzenetére

Ennyi basszus :D

@mpo : Ld. még a világ legutáltabb embere. Ha csak annyi lenne, hogy azért nincs rákgyógyszer, mert jobb üzlet, ha nincs, az azért kiderült volna az elmúlt 70 év alatt.

@koko52 : Olvass utána, hogy mi miért. A koronavírusra sincs full 95%-os oltás. Arra a változatra van, ami Wuhanból elterjedt, a többire a Pfizer oltás is rosszabb védelmet ad. Illetve, ha megnézed, az mRNS technológiát most használták először oltáshoz - a kínai oltás, ami elölt vírusra alapul, hasonló értékeket hoz, mint az influenzaoltás. (Meg egyéb oltásokat is lehet 1 év alatt fejleszteni, csak az engedélyezés szokott elhúzódni.)
    Illetve a koronavírus sokkal lassabban mutálódik, mint az influenza.
    Mondjuk az Astra vicces, valami ott nagyon el lehet kefélve, mert alapból sem volt jó a hatékonysága, kamuztak is a vizsgálatokban... :D Hát, az nekem sem szimpi.

A rák meg, valahol persze, üzlet az, hogy kezelni kell, de ugyanakkor ha nem lenne nehéz ellenszert fejleszteni, akkor már régen lenne. 100% lenne valaki, aki nem a folyamatos kezelésből akar pénzt csinálni, vagy egyszerűen megengedheti magának, hogy ne vegyen ki belőle annyi pénzt. (Akár valamelyik állam, aki nem akar folyamatosan sok ember kezelésére fizetni...)
    Értem én, hogy egyszerűbb ezt hinni, mint elfogadni, hogy jelenleg nem tudjuk gyógyítani azt a szart, de sajnos nem csak ennyiről van szó :(

@berek21 : Ez aztán a legalja :D

Új hozzászólás Aktív témák