- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
Önkormányzat az katasztrófa : 27 éve vettem meg a lakást tőlük 30 éves törlesztőre. kb 10-12 éve fizetem internetes átutalással, ennek ellenére minden évben küldenek 12 db kézzel kitöltött sárga csekkket egyenként 1662 hufról Ajánlott küldeményként
az évek során már legalább 6 szor szopórollerezem a postán hogy aztán káromkodva ott helyben kivágjam a kukába. Ezek után komplett évet elfelejtettm átutalni, mi lett ? rákövetkező év februárjában kaptam 1 felszólítót hogy az egész évi kimaradt, na az nem volt ajánlott -
F.E.K..
senior tag
No most én fiatalabb vagyok, informatikában dolgozom, de én sem használom a mobilt fizetésre.
Nekem egyszerűen kényelmesebb elővenni a bankkártyát és azt odaérinteni az olvasóhoz mint a mobilt/órát használni. De ez csak egy lehetőség, akinek úgy jobb , használja azt természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Stellar Blade
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Adobe Photoshop
- Akció-RPG lesz a minap bemutatott The Expanse: Osiris Reborn
- Autós topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged