Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz F.E.K.. #64439 üzenetére

nfc-s fizetésre én sem, én is bankkártyapárti vagyok.
    Viszont mobilon keresztül intézem az utalást, fizetést. Szerintem ő is erre gondolt elsősorban, nem arra, hogy a pénztárnál mobillal érint.
    Eddig én 2 féle embert láttam mobillal érinteni pénztárnál: fiatal, haladó arc, ill. már nem annyira fiatal, de fiatalos és/vagy már-már ciki módon fiatalnak látszani akaró késő 40-es, 50-es fickó, aki láthatóan nagyon menőnek érzi magát miatta. (szoktam nézni közben az arcukat, nem gonoszságból mondom)

(#64442) Syl: Én pont emiatt tök szerencsésnek érzem magam, hogy ebben a korban nőttem fel. Az IC megjelenéséről meg a ZX spectrum fénykoráról már lemaradtam, a C64-Plus4 korában voltam gyerek, így együtt nőttem az informatikai boommal. Megtanultam újságokból utánajárni a dolgoknak, meg magam kitapasztalni, megoldani a dolgokat.
    Még megtanultam türelmesnek lenni, amikor minden lassan töltött be, láttam, ahogy az internet megjelent és az is ugyanúgy lassan töltött be :), majd örültem, amikor egyre gyorsabb lett.
    De mivel nem ebbe születtem bele, még láttam az offline világot, és így felnőttként és apukaként tudom értékelni azt is, és felismerem a fontosságát.

(#64443) mpo: Jaja. Tízig elszámolni, és higgadt hangon visszakérdezni, hogy mit írt ki, majd a tiltakozásra, hogy "ehhez nem értek" újra elmondani, hogy csak simán olvassa fel, majd harmadszor, és negyedszer is megnyugtatni, hogy ezek ugyanolyan betűk, mint a könyvekben, olvassa el nyugodtan, az értelmezést hagyja rám :)

• mpo

veterán

válasz F.E.K.. #64439 üzenetére

A mobilon futó sok xar miatt nem akarom fizetésre használni.
    Néha utólag kiderül, hogy a Google ellenőrzésen is sikeresen átment egy-két app, amit utána eltüntetnek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés