- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
F.E.K.. #64439 üzenetére
nfc-s fizetésre én sem, én is bankkártyapárti vagyok.
Viszont mobilon keresztül intézem az utalást, fizetést. Szerintem ő is erre gondolt elsősorban, nem arra, hogy a pénztárnál mobillal érint.
Eddig én 2 féle embert láttam mobillal érinteni pénztárnál: fiatal, haladó arc, ill. már nem annyira fiatal, de fiatalos és/vagy már-már ciki módon fiatalnak látszani akaró késő 40-es, 50-es fickó, aki láthatóan nagyon menőnek érzi magát miatta. (szoktam nézni közben az arcukat, nem gonoszságból mondom)(#64442) Syl: Én pont emiatt tök szerencsésnek érzem magam, hogy ebben a korban nőttem fel. Az IC megjelenéséről meg a ZX spectrum fénykoráról már lemaradtam, a C64-Plus4 korában voltam gyerek, így együtt nőttem az informatikai boommal. Megtanultam újságokból utánajárni a dolgoknak, meg magam kitapasztalni, megoldani a dolgokat.
Még megtanultam türelmesnek lenni, amikor minden lassan töltött be, láttam, ahogy az internet megjelent és az is ugyanúgy lassan töltött be, majd örültem, amikor egyre gyorsabb lett.
De mivel nem ebbe születtem bele, még láttam az offline világot, és így felnőttként és apukaként tudom értékelni azt is, és felismerem a fontosságát.(#64443) mpo: Jaja. Tízig elszámolni, és higgadt hangon visszakérdezni, hogy mit írt ki, majd a tiltakozásra, hogy "ehhez nem értek" újra elmondani, hogy csak simán olvassa fel, majd harmadszor, és negyedszer is megnyugtatni, hogy ezek ugyanolyan betűk, mint a könyvekben, olvassa el nyugodtan, az értelmezést hagyja rám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged