Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• envagyok

veterán

válasz Intelligencs #71139 üzenetére

Én se értem...
    Roh@dt Sony, Nvidia, AMD : piacra dobtok valamit amit elkapkodnak a nepperek 3 perc alatt?
    Erre én biztos azt lépném: k@pjátok be.
    Van olyan ps5 only játék, ami annyira hiánypótló?
    Van olyan pc játék, ami csak RTX30X0 vagy 6800XT-n indul?
    És a hülyék meg veszik a nepperektől többszörös áron :D [link]
    Komolyan az állatkertben a majmok, de még talán a szomszéd kutyája is okosabb ezeknél.
    Minden hír erről szól, hogy megjelent valami, de pikkpakk elkapkodták, majd többszörös áron piacra dobták az "élelmesek"
    Az embereknek csak minimális piacgazdasági ismerete vagy józan paraszti esze lenne, akkor azt mondaná mindenki: jóvan nepperkém, megvetted előlem? Akkor új ár-20%-ig maradjon csak a nyakadon...
    De nem, teszik alájuk a tüzet.
    Ez egy öngerjesztő dolog lesz, ha a kedves vevők ezt csinálják. Mert mit tanul ebből az élelmes?
    Megjelenik valami új, vegyünk hamar tízet, majd az idióták megveszik dupla áron.. Hatalmas az isten állatkertje.
    Ha mindenki úgy gondolkodna mint én, hamar helyreállna a rend az élelmiszer áraknál, új autó áraknál, hardvereknél.
    De amíg az egy bitesek nem nézik hogy mi miért kerül x ft-ba, hanem szórják a pénzt akár hitelből is, sajnos marad ez a világ.
    Most komolyan mintha VGA zsugából nem lenne elég a piacon... 2-3-4 éve annyi videókártyát adott el az AMD és az Nvidia, mint előtte 10 év alatt. A bányászláznak vége, piacra kerültek a vga-k, de ahelyett hogy olcsóbbak lennének, a 2 éve pl a 40-50 körüli áron adható 1-2 éves gtx 1060 6gb most 3-4:évesen is ugyanannyi.
    És most rájátszanak erre új cuccoknál a multik is, és a sok hülye bekajálja, és rohannak 300 meg 900 ezer ft-ért videókártyát venni.
    Komolyan sírva röhögök az adott típusok szakmai topikjában, mikor az emberek a megjelenés napján mi hisztit le tudnak rendezni, és mit meg nem tesznek, hogy beszerezzék azonnal de rögtön az áhított árut.
    Komolyan szánalmas. Tegnap még tudott játszani a régi karival, ma már nem? Mi nem fut egy rtx2080s-en?
    Vagy mindenkinek sólyomszeme van és 4k kell meg 244fps?
    Pff hagyjuk...

Új hozzászólás Aktív témák