- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuki18
csendes tag
válasz
huntermati #43 üzenetére
azaz
-
cuki18
csendes tag
A lényeg az hogy felhalmozott sok tartozást... amit nem ő költött el hanem az apja! milliós tételről beszélünk!
Egy részét tudtam is! De arról volt szó, hogy összeköltözünk és ilyenkor már szerintem nem szabad ilyeneket eltitkolni! (az apja egy ingyenélő munkanélküli senkiházi, aki a lányából él)
Szóvals tudtam, hogy van adóssága ami egy idő után nyilván már az én terhem is lesz!
De folyamatosan hazudott róla, hogy mikor menyni kölcsönt vett fel az apjának és én meg természetesen hiába mondtam hogy ne, le se tojt!Mindenféle áru hitelek, kocsi hitel, szabadon felhazsnálható hitelek jah és egy lakás hitelben is kezes ami azért lett felvéve mert az apjpjáék elbukták a lakásukat (hosszu adósságos bankos sztori).
De én mindenezek melett kiálltam melette mert szerettem annak tudatában is ha kezdeni akarok valamit a lánnyal akkor nem tudunk mit csinálni ki kell fizetni a hiteleit!
Nos ez a folytonos hazudozása ez már csak a jéghegy csúcsa természetesen más dolgok is voltak, de ezt kérdeztétek!
A lényeg a lényeg a hitelekről mindíg hazudott mert most derült ki véletlen!
Ezzel már betelt a pohár, engem ne nézzen hülyének tovább! -
cuki18
csendes tag
válasz
Szten Márs #17 üzenetére
Én már nem is tudom nem is foglalkozok vele.. Annyira örültem, hogy megszabadultam tőle..
(#18) iphoneresell
-
cuki18
csendes tag
válasz
Szten Márs #12 üzenetére
Akkor szerelmes voltam és elvakult!
Nem láttam a ködtől az erdőt -
cuki18
csendes tag
válasz
Szten Márs #8 üzenetére
Iged de ha valakit szerettél és rájössz, hogy a 6,5évből 5évet hülyének nézett és hazudott folyton becsapott, úgy már más a leányzó fekvése!
(#9) finest
Esélyes, hogy igen! De sebaj majd ráterhelem a teló előfizetésésre mert az ő nevén volt 2 kártya amiből egyet én használok...
Szerintem seggre fog ülni mert pont pár napja töltöttem telóról a
World Of Tanks-ot/Bár úgyis kifizetem, de meg fog lepődni mikor meglátja
/
-
cuki18
csendes tag
Szerintem éppen egy másik dimenzióban lehetett!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest