- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
Amúgy ez valami business vagy consumer gép?
A fedlap teteje fém, meg a merevlemeztartó teteje is fém, valami a gépházán belül is rengeteg fém van.
-
Cucuska2
addikt
Pár év múlva majd én is megpróbálok kinőni belőle.
Azért nem akarok már vele semmit se csinálni, mert ha veszek bele egy gyors CF-et, akkor már majd' megduplázódik az ára.
Amúgy szerintem a 7k iszonyatosan jó ár volt érte, ha el akarnám adni, 13-15 ezerért simán elkelne.Z86: Ilyen easy rider.
-
Tybee000
aktív tag
7k
-
Z86
őstag
Feltennél róla egy-két képet? -
Cucuska2
addikt
Nos. ha DVD lejátszót akarnék venni, akkor 7000 forintért vehetnék olyat, aminek tudása hasonló ehhez a gépezethez. De az csak filmnézésre jó. Ezzel szemben én játékszervert is akarok futtatni a gépen, meg pl. telómon ROMot frissíteni, és bármire amire egy notebook jó lehet. Ezekért nem akarom az asztali konfigomat beizzítani.
-
Cucuska2
addikt
A szabvány DVD formátumú filmek mennek rajta. Fölötte már nagyon nem, de nem is HD-t akarok rajta nézni.
7000 volt csak, ha egy évet kibír, már sokkal jobban megérte mint egy tablet.
Ja igen, tablet. Nem tudom mennyi egy nagyobb tablet, de biztos 40k fölött van.
Ja igen, a gép monitorjáról nézem, opcionálisan TV-ről. Az akksi úgy fél másodpercet bírja.
-
Thome
veterán
Rosszul tippelsz. Ezek a régi notik jóval strapabíróbbak, mint a mai konzumer gépek! Ha ennyi időt túlélt, még jó eséllyel benne van 1-2 év. De esélyes, hogy több.
Tablet... Amin élvezhető már egy film az legalább 10 Col (ehhez a notihoz hasonlítva), azt pedig nem kapod meg 7 ezer pénzért. De még a duplájáért sem.
-
danih
veterán
Hmm vajon Savage4 alapú videokártya van benne?
-
Cucuska2
addikt
zsUPsz
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest