- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
Amúgy ez valami business vagy consumer gép?
A fedlap teteje fém, meg a merevlemeztartó teteje is fém, valami a gépházán belül is rengeteg fém van.
-
Cucuska2
addikt
Pár év múlva majd én is megpróbálok kinőni belőle.
Azért nem akarok már vele semmit se csinálni, mert ha veszek bele egy gyors CF-et, akkor már majd' megduplázódik az ára.
Amúgy szerintem a 7k iszonyatosan jó ár volt érte, ha el akarnám adni, 13-15 ezerért simán elkelne.Z86: Ilyen easy rider.
-
Cucuska2
addikt
Nos. ha DVD lejátszót akarnék venni, akkor 7000 forintért vehetnék olyat, aminek tudása hasonló ehhez a gépezethez. De az csak filmnézésre jó. Ezzel szemben én játékszervert is akarok futtatni a gépen, meg pl. telómon ROMot frissíteni, és bármire amire egy notebook jó lehet. Ezekért nem akarom az asztali konfigomat beizzítani.
-
Cucuska2
addikt
A szabvány DVD formátumú filmek mennek rajta. Fölötte már nagyon nem, de nem is HD-t akarok rajta nézni.
7000 volt csak, ha egy évet kibír, már sokkal jobban megérte mint egy tablet.
Ja igen, tablet. Nem tudom mennyi egy nagyobb tablet, de biztos 40k fölött van.
Ja igen, a gép monitorjáról nézem, opcionálisan TV-ről. Az akksi úgy fél másodpercet bírja.
-
Cucuska2
addikt
zsUPsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- XBox Series X + Gyári 0 km-s Kontroller
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest